- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Tabi ki isteyebilir. Hatta kendi bakamayacak durumduysa maddi manevi çocuğun iyiliği için velayeti bile verebilir. Ben çocuğa ayak bağı, yük gibi banane babası baksın, özgürlüğümü kısıtlamasın, babasında kalsın ki istediğim gibi ilişkimi hayatımı yaşayayım bakış açısına kızıyorum. E baba da böyle söylerse napacaz yurda mı verelim. Bu düşüncede olanlar anne de baba da olmamalı o zaman. Çoğu annenin de çocuğu hakkında böyle düşündüğünü sanmıyorum. Tabi ki istisnalar var, görüyoruz keşke öyleleri anne olmasa.Her kadın bir değildir. Çocuğuna düşkün babalar olduğu gibi olmayan babalar da var, keza çocuğu cami avlusuna bırakan anneler de.
Bizim toplumumuzda kadın pedofili yokken ABD toplumunda neden lise öğretmenleri sürekli öğrencilerle aşk yaşıyor?
Aldatma oranlarında kadın-erkek arasındaki fark kadın üzerindeki baskı kalktıkça azalmış. Siz kendnize bakıp "olması gereken kadın" prototipi yaratamazsınız. Bazı kadınlar kendini çocuğa adamak isterken diğerleri sorumluluğu babayla paylaşmayı isteyebilir.
Beğendiğimiz yorumlara like atmamız bile problem aslındaSizinle karşıt fikirler oluşturanlar polemik mi yaratıyor? Hepimiz evet haklısınız mi diyelim size?
He demek sevapmis bazisinaAynen, bence ben haklıyım.
Alakasi yok sen sirf sana yazdim diye bana yazan birini begendin, halbuki senin yazdigini curuttu ama neyseBeğendiğimiz yorumlara like atmamız bile problem aslındabırak karşıt fikir sunmayı
Sana ne? nereye ne yazacağımı kime ne yorum yapacağımı hangi yorumu beğeneceğime dair senden icazet mi alıcam? Annelik konusunda danışma makamıymışsın anladık da, Sen buraların yetkili mercii misin?Alakasi yok sen sirf sana yazdim diye bana yazan birini begendin, halbuki senin yazdigini curuttu ama neysesen git twitterdan ordan burdan sallayanlara ayar ver burda ugrasma tanimadiklarinla
Sana ne? nereye ne yazacağımı kime ne yorum yapacağımı hangi yorumu beğeneceğime dair senden icazet mi alıcam? Annelik konusunda danışma makamıymışsın anladık da, Sen buraların yetkili mercii misin?
Yapma yawbenimki genel bir degerlendirmeydi.. begenmediysen okumayabilirsin bosa polemik olusturmaya calisma bence
Konu zaten acayip bile isteye çocuk yapıp banane benim vicdanım rahat ben erkeklerle sevisicem rahat rahat size ne ayol deyip haklı çıkmaya çalışanlar ona destek verenler.Anladim ki anlamayacksin arkadasim sen
Ayrıca senin de son mesajını beğenip geçtim, farklı düşünüyoruz ortak noktada buluşamayacağız bu konuda sırf uzamasın muhabbet diye, daha fazla insanların konusu sabote olmasın diye, konu sahibesine kendi yazacağımı yazdım ve o manyak stalker ıma vermem gereken mesajı verdim diyeAlakasi yok sen sirf sana yazdim diye bana yazan birini begendin, halbuki senin yazdigini curuttu ama neysesen git twitterdan ordan burdan sallayanlara ayar ver burda ugrasma tanimadiklarinla
Yani şöyle söyleyeyim sen konuya çocuğa kendini adamak olarak bakıyorsun, ben o benim parçam, nasıl kolumu bacağımı birine vermiyorsam çocuğumu da vermem olarak bakıyorum. Anayasa maddesi gibi çocuğun benden alınması teklif dahi edilemez.Her kadın bir değildir. Çocuğuna düşkün babalar olduğu gibi olmayan babalar da var, keza çocuğu cami avlusuna bırakan anneler de.
Bizim toplumumuzda kadın pedofili yokken ABD toplumunda neden lise öğretmenleri sürekli öğrencilerle aşk yaşıyor?
Aldatma oranlarında kadın-erkek arasındaki fark kadın üzerindeki baskı kalktıkça azalmış. Siz kendnize bakıp "olması gereken kadın" prototipi yaratamazsınız. Bazı kadınlar kendini çocuğa adamak isterken diğerleri sorumluluğu babayla paylaşmayı isteyebilir.
Kendi gebeliğinden örnek vermemişsin ama olmamış bak bu, “normal olan en doğru olan asla asla stres sinir yapmamak en çok gebe ben olduğum için ben asla yapmadım en iyi gebe benim” dememişsin mesela, alınırım bunazoruna mi gitti neyse gebesin sen dikkat et sinir stres yapma fazla
Bencede tedaviye ihtiyaci olan biriyse anne velayet verilmesin dedik zaten, demek yerinde olmus o zaman. Banane kimKonu zaten acayip bile isteye çocuk yapıp banane benim vicdanım rahat ben erkeklerle sevisicem rahat rahat size ne ayol deyip haklı çıkmaya çalışanlar ona destek verenler.
Pedagoglar,Anna Karanina,19.yuzyil ,demagoglar etc.
Gerçekten kafalar iyimiş
Kendilerine en yakın doktora gorulmelerini acilen tavsiye edip çıkıyorum yemek yapıcam daha
Iyilikten maraz doguyor vallahi, ben sana diyorum gebesin stres yapma diyorum ama neyseKendi gebeliğinden örnek vermemişsin ama olmamış bak bu, normal olan en doğrusu asla stres sinir yapmamak mesela en çok gebe ben olduğum için ben asla yapmadım en iyi gebe benim dememişsin mesela, alınırım buna
Bazısı derken ?He demek sevapmis bazisina
Hayatım stres yaptığımı nerden çıkardın gülüyorum mesajlarınaIyikikten maraz doguyor vallahi, ben sana diyorum gebesin stres yapma diyorum ama neyse
Bu tipler ilerde benim çocuğum hayırsız bana bakmıyor diye aglanirBencede tedaviye ihtiyaci olan biriyse anne velayet verilmesin dedik zaten, demek yerinde olmus o zaman. Banane kim
Kimle sevisirse sevissin, herkes ozgur neticede..
Herkesin hayatı sizi ilgilendirmez.Yani şöyle söyleyeyim sen konuya çocuğa kendini adamak olarak bakıyorsun, ben o benim parçam, nasıl kolumu bacağımı birine vermiyorsam çocuğumu da vermem olarak bakıyorum. Anayasa maddesi gibi çocuğun benden alınması teklif dahi edilemez.Büyük ihtimal bekar ve çocuksuz olduğun için bu kadar soğukkanlı düşünebiliyorsun şuan için. Çocuğun olduğunda bu fikrin büyük ihtimal değişecek. Ama değişmediğini hissedersen bence çocuk yapmamalısın. Herkes anne olmak zorunda değil, hayatımı adamak zorunda mıyım diyecek biri çocuksuz da pekala mutlu olabilir.
Bana da teklif edemez ama herkes bizim gibi olmak zorunda degilYani şöyle söyleyeyim sen konuya çocuğa kendini adamak olarak bakıyorsun, ben o benim parçam, nasıl kolumu bacağımı birine vermiyorsam çocuğumu da vermem olarak bakıyorum. Anayasa maddesi gibi çocuğun benden alınması teklif dahi edilemez.Büyük ihtimal bekar ve çocuksuz olduğun için bu kadar soğukkanlı düşünebiliyorsun şuan için. Çocuğun olduğunda bu fikrin büyük ihtimal değişecek. Ama değişmediğini hissedersen bence çocuk yapmamalısın. Herkes anne olmak zorunda değil, hayatımı adamak zorunda mıyım diyecek biri çocuksuz da pekala mutlu olabilir.
Ne alaka bu cevap şimdi Allah aşkına? Fikir tartışıyoruz. Kimsenin hayatı üzerinden konuşmuyoruz.Herkesin hayatı sizi ilgilendirmez.
ONe alaka bu cevap şimdi Allah aşkına? Fikir tartışıyoruz. Kimsenin hayatı üzerinden konuşmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?