Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Tabi ki isteyebilir. Hatta kendi bakamayacak durumduysa maddi manevi çocuğun iyiliği için velayeti bile verebilir. Ben çocuğa ayak bağı, yük gibi banane babası baksın, özgürlüğümü kısıtlamasın, babasında kalsın ki istediğim gibi ilişkimi hayatımı yaşayayım bakış açısına kızıyorum. E baba da böyle söylerse napacaz yurda mı verelim. Bu düşüncede olanlar anne de baba da olmamalı o zaman. Çoğu annenin de çocuğu hakkında böyle düşündüğünü sanmıyorum. Tabi ki istisnalar var, görüyoruz keşke öyleleri anne olmasa.

Beğendiğimiz yorumlara like atmamız bile problem aslında bırak karşıt fikir sunmayı
Alakasi yok sen sirf sana yazdim diye bana yazan birini begendin, halbuki senin yazdigini curuttu ama neyse sen git twitterdan ordan burdan sallayanlara ayar ver burda ugrasma tanimadiklarinla

Alakasi yok sen sirf sana yazdim diye bana yazan birini begendin, halbuki senin yazdigini curuttu ama neyse sen git twitterdan ordan burdan sallayanlara ayar ver burda ugrasma tanimadiklarinla
Sana ne? nereye ne yazacağımı kime ne yorum yapacağımı hangi yorumu beğeneceğime dair senden icazet mi alıcam? Annelik konusunda danışma makamıymışsın anladık da, Sen buraların yetkili mercii misin?

Sana ne? nereye ne yazacağımı kime ne yorum yapacağımı hangi yorumu beğeneceğime dair senden icazet mi alıcam? Annelik konusunda danışma makamıymışsın anladık da, Sen buraların yetkili mercii misin?
zoruna mi gitti neyse gebesin sen dikkat et sinir stres yapma fazla

Yapma yaw benimki genel bir degerlendirmeydi.. begenmediysen okumayabilirsin bosa polemik olusturmaya calisma bence

Anladim ki anlamayacksin arkadasim sen
Konu zaten acayip bile isteye çocuk yapıp banane benim vicdanım rahat ben erkeklerle sevisicem rahat rahat size ne ayol deyip haklı çıkmaya çalışanlar ona destek verenler.
Pedagoglar,Anna Karanina,19.yuzyil ,demagoglar etc.
Gerçekten kafalar iyimiş
Kendilerine en yakın doktora gorulmelerini acilen tavsiye edip çıkıyorum yemek yapıcam daha

Ayrıca senin de son mesajını beğenip geçtim, farklı düşünüyoruz ortak noktada buluşamayacağız bu konuda sırf uzamasın muhabbet diye, daha fazla insanların konusu sabote olmasın diye, konu sahibesine kendi yazacağımı yazdım ve o manyak stalker ıma vermem gereken mesajı verdim diye
sadece arada hoşuma giden yorumları beğeniyodum ki o da bildirim olarak geldiği için ama görüyorum ki konuyu meşgul etmemek için cevap vermemek yeterli değilmiş

Yani şöyle söyleyeyim sen konuya çocuğa kendini adamak olarak bakıyorsun, ben o benim parçam, nasıl kolumu bacağımı birine vermiyorsam çocuğumu da vermem olarak bakıyorum. Anayasa maddesi gibi çocuğun benden alınması teklif dahi edilemez. Büyük ihtimal bekar ve çocuksuz olduğun için bu kadar soğukkanlı düşünebiliyorsun şuan için. Çocuğun olduğunda bu fikrin büyük ihtimal değişecek. Ama değişmediğini hissedersen bence çocuk yapmamalısın. Herkes anne olmak zorunda değil, hayatımı adamak zorunda mıyım diyecek biri çocuksuz da pekala mutlu olabilir.

zoruna mi gitti neyse gebesin sen dikkat et sinir stres yapma fazla
Kendi gebeliğinden örnek vermemişsin ama olmamış bak bu, “normal olan en doğru olan asla asla stres sinir yapmamak en çok gebe ben olduğum için ben asla yapmadım en iyi gebe benim” dememişsin mesela, alınırım buna

Bencede tedaviye ihtiyaci olan biriyse anne velayet verilmesin dedik zaten, demek yerinde olmus o zaman. Banane kim
Kimle sevisirse sevissin, herkes ozgur neticede..

Iyilikten maraz doguyor vallahi, ben sana diyorum gebesin stres yapma diyorum ama neyse

Herkesin hayatı sizi ilgilendirmez.

Bana da teklif edemez ama herkes bizim gibi olmak zorunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…