- 7 Mayıs 2017
- 126
- 267
- 53
- 33
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Bizde de bayilttilar. Cocuklara anestezi yerine sedasyon uyguluyorlar hava yoluyla uyutuluyor. Sadece onun icin 1500 istemislerdi. Tabi simdiki fiyatlari bilmiyorumBayıltarak yapmaları gerekiyormuş ya belki o yüzden o kadar pahalıdır
Hım anladım çok yüksek miktarlarBizde de bayilttilar. Cocuklara anestezi yerine sedasyon uyguluyorlar hava yoluyla uyutuluyor. Sadece onun icin 1500 istemislerdi. Tabi simdiki fiyatlari bilmiyorum
disini cektirinKızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.
Bu sırada çürük büyüdü. Oğlum durmadığı için dolgu yapılamıyor uyutmadan.
Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..
Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.
Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..
Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..
tr yasanacak yer deil allah yardimciniz olsun 5 milyar para icin 4 yasindaki cocuk hergun agri cekio kanser hastasi cocuklari dusunemiyorum bile allah sifa versin insan hayati resmen paradan degersizKızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.
Bu sırada çürük büyüdü. Oğlum durmadığı için dolgu yapılamıyor uyutmadan.
Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..
Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.
Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..
Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..
Canm bu yastaki cocuklarda dis cekimi yapilamiyor disin cekileblmesi icin alttan yeni disin surmesi gerekiyor cekim yapilirsa alttan dis gelmez malesef benm kardesm 10 yasinda iki sene once disinde bi curuk cikti cektrmek istedik ama alttan dis surmedi icin cekim yapmadilar doldurdular alttan yeni dis gelmz die gecenler de doldugusu dustu tekrar gttk alttan dis surmeye baslams oyle cektiler konu sahibi coook gecmis olsun Allah sana sabir yavruna acil siflar versin bnde hastanelrin sadece dis konusunda degl diger butun konularda soz konusu cocuksa butun oncelgin onlara verilmesini istyrm ins cabuk iylesir meleginAh yazık günah ya
Bazı çocuk fevri oluyor .
Dünya tatlısı bayan bi dişçi bulsanız belki ona açar ağzını??
Ay çekseler o da mı olmuyor ya?
Benim ağzımda genetik bi süt dişi var dolgulu, diğerini ben küçükken çekmişlerdi mesela, yani anımsıyorum hala... yani affedin çok bilgili değilim ama3-4 sene sonra yerine diş gelmeyecek mi? Hızlıca çekilse en azından acısı dinerdi?
Büyük konuşmak haddime değil , daha benimki de ufacık belki bizde de aynı şeyler yaşanacak ama biraz erkek değil mi bu çürükler için? Genetik mi , yoksa size fırçalatmıyor mu?
Niye soruyorum çünkü bugün bu iki dişi yaptırırsınız önümüzdeki ay yeni iki çürük çıkar yine aynı çile...
çok çok geçmiş olsun ya, of diş ağrısı da ne beter bişeydir. Zaten 2 sene önceye kadar dişleri çıkartacak diye o kadar çile çekmiş şimdi çürükle sınanıyor
canim benim disimi vakti zamaninda düsünmeden cektirler..Canm bu yastaki cocuklarda dis cekimi yapilamiyor disin cekileblmesi icin alttan yeni disin surmesi gerekiyor cekim yapilirsa alttan dis gelmez malesef benm kardesm 10 yasinda iki sene once disinde bi curuk cikti cektrmek istedik ama alttan dis surmedi icin cekim yapmadilar doldurdular alttan yeni dis gelmz die gecenler de doldugusu dustu tekrar gttk alttan dis surmeye baslams oyle cektiler konu sahibi coook gecmis olsun Allah sana sabir yavruna acil siflar versin bnde hastanelrin sadece dis konusunda degl diger butun konularda soz konusu cocuksa butun oncelgin onlara verilmesini istyrm ins cabuk iylesir melegin
teşekkür ederim canım inşşalah geçer su zaman bi an önceCanm bu yastaki cocuklarda dis cekimi yapilamiyor disin cekileblmesi icin alttan yeni disin surmesi gerekiyor cekim yapilirsa alttan dis gelmez malesef benm kardesm 10 yasinda iki sene once disinde bi curuk cikti cektrmek istedik ama alttan dis surmedi icin cekim yapmadilar doldurdular alttan yeni dis gelmz die gecenler de doldugusu dustu tekrar gttk alttan dis surmeye baslams oyle cektiler konu sahibi coook gecmis olsun Allah sana sabir yavruna acil siflar versin bnde hastanelrin sadece dis konusunda degl diger butun konularda soz konusu cocuksa butun oncelgin onlara verilmesini istyrm ins cabuk iylesir melegin
katılıyorum size maalesef çok zor sağlık işleri..tr yasanacak yer deil allah yardimciniz olsun 5 milyar para icin 4 yasindaki cocuk hergun agri cekio kanser hastasi cocuklari dusunemiyorum bile allah sifa versin insan hayati resmen paradan degersiz
Cok sevindimmmm Allahim bidaha yasatmasin hadi gozunuz aydin cok sukur iyi olcak insKIZLAR GÜNCELLEME:
Herkese teşekkür ederim kimin duası kabul oldu bilinmez. Şimdi hastaneden telefon geldi. Doktorun sekreteri tanıdığımızdı en erken kasım a alabilmiştik randevuyu ama yarın sabaha boşluk oluşmuş 8 de gelin ameliyatı yapalım dediler.
O kadar mutluyum ki.. Hepinizden Allah razı olsun. benimle üzülüp benimle sevindiniz. İyiki varsınız kk
Hastaneden yine aradılar.. Bi sorun olmuş. İptal oldu yarınki ameliyat. en kısa zamanda aricaz dediler.. ya yine kötü haber..Cok sevindimmmm Allahim bidaha yasatmasin hadi gozunuz aydin cok sukur iyi olcak ins
Hadiya tuh cok svnmsdm ben yavru rahatlayacak die ama olsun bndada vardr bi hayir ins cabuk bi sonuc bulunurHastaneden yine aradılar.. Bi sorun olmuş. İptal oldu yarınki ameliyat. en kısa zamanda aricaz dediler.. ya yine kötü haber..
Sırf sizin için girdim bugün sayfaya ve bu habere .çok sevindim. Çok şükür. Bütün çocuklar mutlu olsun inş.KIZLAR GÜNCELLEME:
Herkese teşekkür ederim kimin duası kabul oldu bilinmez. Şimdi hastaneden telefon geldi. Doktorun sekreteri tanıdığımızdı en erken kasım a alabilmiştik randevuyu ama yarın sabaha boşluk oluşmuş 8 de gelin ameliyatı yapalım dediler.
O kadar mutluyum ki.. Hepinizden Allah razı olsun. benimle üzülüp benimle sevindiniz. İyiki varsınız kk
Birşey sorabilir miyim. Asla ağzını dolgu icin açmaya ikna olmayan cocuk, geçiçi dolgu icin nasil ikna oldu da yaptırdı.geçici dolgu işe yaradı çok şükür 2 gündür çok rahatız kızlar. herkese teşekkür ederim.
inanın bizde çok şaşırdık. doktora gittik önce bi şansımızı deneyelim diye. çünkü dolgu yaptırdığı gece daha başka ağrısı vardı resmen çığlık çığlığa ağladı. sonra önümüzde bi çcouk vardı. diş çekimiydi. hiç sesi çıkmadı Allah' tan. onu gösterdim. giderken de işaretlerle bize acımıyor vs. dedi oğluma doğru. (dişi çekildiği için ağzında pamuk vardı sanırım, kızcağız 7-8 yaşlarındaydı ama oğlumun korktuğunu anlayınca ona acımadığı anlatmaya çalıştı.) sonra sıra bize geldi doktor kağıda karşıladı. bizim alt katımızda fil var o susamış ağzından su içirelim mi diye girdi konuya. tabi ilgisini çekti. sonra doktor hemen hızlıca iğnesiz vs. geçici dolguyu yaptı. hiç bi işlem yapmadığı için de oğlum izin verdi tabi. durum böyle yani..Birşey sorabilir miyim. Asla ağzını dolgu icin açmaya ikna olmayan cocuk, geçiçi dolgu icin nasil ikna oldu da yaptırdı.
Geçmiş olsun ne diyelim. Umarım biran once kalıcı dolguyu yaptirirsiniz.inanın bizde çok şaşırdık. doktora gittik önce bi şansımızı deneyelim diye. çünkü dolgu yaptırdığı gece daha başka ağrısı vardı resmen çığlık çığlığa ağladı. sonra önümüzde bi çcouk vardı. diş çekimiydi. hiç sesi çıkmadı Allah' tan. onu gösterdim. giderken de işaretlerle bize acımıyor vs. dedi oğluma doğru. (dişi çekildiği için ağzında pamuk vardı sanırım, kızcağız 7-8 yaşlarındaydı ama oğlumun korktuğunu anlayınca ona acımadığı anlatmaya çalıştı.) sonra sıra bize geldi doktor kağıda karşıladı. bizim alt katımızda fil var o susamış ağzından su içirelim mi diye girdi konuya. tabi ilgisini çekti. sonra doktor hemen hızlıca iğnesiz vs. geçici dolguyu yaptı. hiç bi işlem yapmadığı için de oğlum izin verdi tabi. durum böyle yani..
Hastaneden yine aradılar.. Bi sorun olmuş. İptal oldu yarınki ameliyat. en kısa zamanda aricaz dediler.. ya yine kötü haber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?