Cocugum agladikca canım yaniyor

disini cektirin

tr yasanacak yer deil allah yardimciniz olsun 5 milyar para icin 4 yasindaki cocuk hergun agri cekio kanser hastasi cocuklari dusunemiyorum bile allah sifa versin insan hayati resmen paradan degersiz

Canm bu yastaki cocuklarda dis cekimi yapilamiyor disin cekileblmesi icin alttan yeni disin surmesi gerekiyor cekim yapilirsa alttan dis gelmez malesef benm kardesm 10 yasinda iki sene once disinde bi curuk cikti cektrmek istedik ama alttan dis surmedi icin cekim yapmadilar doldurdular alttan yeni dis gelmz die gecenler de doldugusu dustu tekrar gttk alttan dis surmeye baslams oyle cektiler konu sahibi coook gecmis olsun Allah sana sabir yavruna acil siflar versin bnde hastanelrin sadece dis konusunda degl diger butun konularda soz konusu cocuksa butun oncelgin onlara verilmesini istyrm ins cabuk iylesir melegin

canim benim disimi vakti zamaninda düsünmeden cektirler..
bir de örümcek gibi bisey taktim yillarca.. Yerine dis cikmayinca röntgen cektiler, megersem genetikmis o disimin yeri bosmus, suan 32 yasindayim, ayni disin diger simetriginde hala süt disim duruyor inanir misiniz:)
o süt disimdeki dolgu kaymisti vakti zamaninda ,yerine yeni dis cikacak diye önemsemeden cekmisti dis doktorum sagolsun :)
Keske dediginiz gibi önce bi röntgen cekip baksaymis, ay bi de o örümcekle bogusmustum aylarca yeirne yeni dis gelecek o bölüme diger disler dolusmasin diye:)
haftaya da disciden randevu aldim su süt disinic eksin diye yalvaricam artik :) üstü dolgulu bi abuk bi dis,

teşekkür ederim canım inşşalah geçer su zaman bi an önce

KIZLAR GÜNCELLEME:

Herkese teşekkür ederim kimin duası kabul oldu bilinmez. Şimdi hastaneden telefon geldi. Doktorun sekreteri tanıdığımızdı en erken kasım a alabilmiştik randevuyu ama yarın sabaha boşluk oluşmuş 8 de gelin ameliyatı yapalım dediler.

O kadar mutluyum ki.. Hepinizden Allah razı olsun. benimle üzülüp benimle sevindiniz. İyiki varsınız kk

Cok sevindimmmm Allahim bidaha yasatmasin hadi gozunuz aydin cok sukur iyi olcak ins

Allah acil şifalar versin yardımcınız olsun canim ya . Kiyamam. Uzulme bak hayirlisiyla sira da gelmiş. Adina cookk sevindim. Umarim hep saglikli olur miniğim

Özel hastanelerde ağız ve diş sagligiyla ilgili Sgk anlaşmasının bir an önce yapılması lazım. Devlet hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezleri yeterli olamıyor maalesef.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama memleketinizde varsa veya çevre illerdeki üniversite hastaneleriyle görüşebilirsiniz. Onlarda genel anestezi için daha kısa bekleme süresi olabilir.
Son çare olarak siz veya kontrol edebilecek bir kişi hasta koltuğuna oturur, çocuğunuz da kucakta tutularak ağrılı dişinin tedavisi ( veya çekimi) yapilabilir. Dediğim gibi travmatik bir tecrübe olacağından bunu son çare olarak düşünün.

Sırf sizin için girdim bugün sayfaya ve bu habere .çok sevindim. Çok şükür. Bütün çocuklar mutlu olsun inş.

Birşey sorabilir miyim. Asla ağzını dolgu icin açmaya ikna olmayan cocuk, geçiçi dolgu icin nasil ikna oldu da yaptırdı.
inanın bizde çok şaşırdık. doktora gittik önce bi şansımızı deneyelim diye. çünkü dolgu yaptırdığı gece daha başka ağrısı vardı resmen çığlık çığlığa ağladı. sonra önümüzde bi çcouk vardı. diş çekimiydi. hiç sesi çıkmadı Allah' tan. onu gösterdim. giderken de işaretlerle bize acımıyor vs. dedi oğluma doğru. (dişi çekildiği için ağzında pamuk vardı sanırım, kızcağız 7-8 yaşlarındaydı ama oğlumun korktuğunu anlayınca ona acımadığı anlatmaya çalıştı.) sonra sıra bize geldi doktor kağıda karşıladı. bizim alt katımızda fil var o susamış ağzından su içirelim mi diye girdi konuya. tabi ilgisini çekti. sonra doktor hemen hızlıca iğnesiz vs. geçici dolguyu yaptı. hiç bi işlem yapmadığı için de oğlum izin verdi tabi. durum böyle yani..

Geçmiş olsun ne diyelim. Umarım biran once kalıcı dolguyu yaptirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…