Cocugum agladikca canım yaniyor

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
2. GÜNCELLEME

Hastaneden yine aradılar.. Bi sorun olmuş. İptal oldu yarınki ameliyat. en kısa zamanda aricaz dediler.. ya yine kötü haber.. bıktım artık..

KIZLAR GÜNCELLEME:

Herkese teşekkür ederim kimin duası kabul oldu bilinmez. Şimdi hastaneden telefon geldi. Doktorun sekreteri tanıdığımızdı en erken kasım a alabilmiştik randevuyu ama yarın sabaha boşluk oluşmuş 8 de gelin ameliyatı yapalım dediler.

O kadar mutluyum ki.. Hepinizden Allah razı olsun. benimle üzülüp benimle sevindiniz. İyiki varsınız kk

Kızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.

4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.

Bu sırada çürük büyüdü. Oğlum durmadığı için dolgu yapılamıyor uyutmadan.

Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..

Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.

Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..

Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..

Son düzenleme:
Kıyamam kuzuya içim acıdı okurken çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bu böyle olmamali
Beş yaşta bi çocuk ikna edilebilecek gibi değil hastane konularında
Çok çok geçmiş olsun çok uzuldum

Dişinde iltihap varsa %100 nar suyuyla (marketlerdeki de olur) ama yüzde yüz olması önemli aromalı falan olmuyor. Çalkalayıp tükürsün. Saniyede iltihapın aktığını göreceksiniz. Saraçoğlunun tarifi ben faydasını çok gördüm. Hatta mucize yani bence. Çok geçmiş olsun

Ah yazık günah ya
Bazı çocuk fevri oluyor .
Dünya tatlısı bayan bi dişçi bulsanız belki ona açar ağzını??
Ay çekseler o da mı olmuyor ya?
Benim ağzımda genetik bi süt dişi var dolgulu, diğerini ben küçükken çekmişlerdi mesela, yani anımsıyorum hala... yani affedin çok bilgili değilim ama3-4 sene sonra yerine diş gelmeyecek mi? Hızlıca çekilse en azından acısı dinerdi?
Büyük konuşmak haddime değil , daha benimki de ufacık belki bizde de aynı şeyler yaşanacak ama biraz erkek değil mi bu çürükler için? Genetik mi , yoksa size fırçalatmıyor mu?
Niye soruyorum çünkü bugün bu iki dişi yaptırırsınız önümüzdeki ay yeni iki çürük çıkar yine aynı çile...
çok çok geçmiş olsun ya, of diş ağrısı da ne beter bişeydir. Zaten 2 sene önceye kadar dişleri çıkartacak diye o kadar çile çekmiş şimdi çürükle sınanıyor

Devlet hastanelerinde genel olarak yoğunluk olur .Bu kadar uzun sürmesi ondan muhtemelen ama imkanlarınızı zorlasaniz birilerinden borç alsanız da ağrıdan kurtulsa bir an önce yavrucak

Çok üzüldüm. Bimere yazsanız durumu bir ihtimal belki faydası olur. Ya da işlemi yapacak doktorla direkt konuşup rica etseniz. Bazen ekstra hasta olarak alabiliyorlar.

Bir arkadaşım sedasyon demişti sanirim o yöntemle 3.5 yaşındaki kızına dolgu yaptırdı. Anlattığı bilinç açık ama izin veriyormuş yapılan işleme.800 tl gibi bir ücret ödedi 4 ay once

Çok büyük bir şehirde yaşamıyorum ama merkezdeyim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım bu dişçi konusunda bir üyenin de dediği gibi yol parasıda mı çıkışmaz bu işi halledebilmek için. Sivastayım sabah erken saatte gitsem bir saatte halledilir diş konusu çekimse çekim yada dolgu

Kıyamam kuzuya içim acıdı okurken çok geçmiş olsun
uyutma oldugu icinmi bukadar geç oldu sirasi?
yani bu islem icin hangi bolumden randevu aliyorsunuz?
en azindan bunlari yazarsaniz belki yardimci olacak biri cikar
Çok geçmiş olsun bu böyle olmamali
Beş yaşta bi çocuk ikna edilebilecek gibi değil hastane konularında
Çok çok geçmiş olsun çok uzuldum
Uykusuzluk degil ya,sistemin gozu kör olsun. Sagliktaki bu ozel-devlet problemi artik iyice cigrindan cikti.
Devlet hastanelerinde genel olarak yoğunluk olur .Bu kadar uzun sürmesi ondan muhtemelen ama imkanlarınızı zorlasaniz birilerinden borç alsanız da ağrıdan kurtulsa bir an önce yavrucak
Nasil üzüldüm anlatamam Cok gecmis olsun keske elimden bir sey gelse de yapsam. Caresizlik ne zor.. Allahim yardimcin olsun.
yakin bir şehre gitseniz ordaki devlette yapsanız yol parasi kadar butceniz cikismiyor mu yani bir ihtimal ben uzuldum burdan ya
Çok üzüldüm. Bimere yazsanız durumu bir ihtimal belki faydası olur. Ya da işlemi yapacak doktorla direkt konuşup rica etseniz. Bazen ekstra hasta olarak alabiliyorlar.
5000 mi? Siz nereye gittiniz oyle? Biz ankarada bir yerden hem de çok profesyonel bilindik bir yerden 1700 tl fiyat aldik hem de 1 çekim 3 dolgu için. 5000 biraz hayali bir rakam olmus
Anestezi altında olacağı için yüksek fiyat çıkmış olabilir .

Toplu alıntı yaptım Arkadaşlar herkese tek tek yazamıyorum Özür diliyorum oğluma uyutma işlemi yapılarak yani ameliyathane ortamında dolgu yapılacağı için her hastanede yok. özel yerde de bu çok masraflı bir işlem.Bu yüzden yüksek fiyat çıkıyor. cürükleri temizlenecek dolgu yapılacak ama uyutulması gerekiyor işlem bu . çevredeki hastanelere de baktık Kırıkkale vesaire yakın illerdeki Bütün devlet Hastaneleri'nin dişlerine sorduk. onlar da aynı şekilde her yer bir yıl sıra sonra sira veriyor. bir yıl değilse bile dört beş ay kesinlikle var hepsinde. ben nereye başvuracağım ne yapacağımı şaşırdım sabahlara kadar uyuyamıyo benim yavrum diş ağrısından artık.. çaresizlik ne zor kafayı yicem artık.

normal dolgu yapılacak olsa aynı gün halledicez ama uyutma işlemi işin içine girince sıra bulmak imkansizlasti.. mamak ağız dış sağlığı kasım ayına verdi sırayı en erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…