Cocugum agladikca canım yaniyor

Nisan ayında diş ağrısında gece uyandım ağrıdan ölüyordum, iki kez kanal yapılmış dişimde tekrar dan lezyon vardı devasa. Çekilecek dendi, devlette hem sıramı bekleyecektim hem de sonrasında ağzım boş kalacaktı. Babam emekli, ben çalışmıyorum şu anda bir şey demek istemedim. Babam dedemden istedi, özele diş hastanesine götürdü, çekildi ve implant yapıldı, pahalı protez takıldı ancak yine 5 bin tl istenmedi. Sanırım uyutulacak, bir gece hastanede falan kalacak, ben de anlamadım. Sizin gibi düşündüm, bana da çok pahalı geldi.

Bence çocugun ikna edilmesi icin bir psikologla gorusun devlet hastanesinde. Cok uzuldum ben de. "Bu aciyi cekmek istemiyorsan disci koltugunda sabredeceksin" dediginizde tepkisi ne oluyor ?

Kimse çıkmadı mı yardımcı olabilecek, tek tek okudum hepsini ama yok
Erkek çocuklarının çok sevdiği oyuncaklar var, büyük figür arabalar vs. Onlardan birini alıp hastaneye gitseniz. Eğer doktorun ağzına bakmasına izin verirsen sana bu oyuncağı vereceğiz gibi bir şey söyleseniz acaba ikna olur mu ? Vaad etmek değil de doğrudan oyuncağı alıp göstererek. Bir fikir sadece saçma belki de bilmiyorum ama bir yolunu bulmak gerek, o şekilde beklemesi Allah korusun belki başka rahatsızlıklara da sebep olur.

Ankara’da mı yaşıyorsunuz? Tüm sayfaları okuyamadım yazan olduysa affola ama Dr Sami Ulus çocuk hastanesi var. Beştepe ek binasında diş bölümü var. Hiç gittiniz mi?

Ankara’da mı yaşıyorsunuz? Tüm sayfaları okuyamadım yazan olduysa affola ama Dr Sami Ulus çocuk hastanesi var. Beştepe ek binasında diş bölümü var. Hiç gittiniz mi?
gittim canım zaten mamak ağız dişte sami ulusun ameliyathanesini kullanıyor. bi nevi sami ulusta olacak zaten operasyonu.

bi diş hekminde de çok istediği kumandalı arabadan alıp yaptık bunu ama yok imkansızdı yarım gün dişçideydik ama yine de olmadı.

yok iki büyük özel bir küçük bi yer iki tane özel muayehane ve sayamadığım devlet.

sadece dolgu olsa uyutmasalar 600-700 e hallolacak zaten.

bizlere de çok geliyor anlamsız geliyor inanın ama denen bu fiyatlar.. çocuk diye belki bilerek yapıyolar bilmiyorum..

Bence çocugun ikna edilmesi icin bir psikologla gorusun devlet hastanesinde. Cok uzuldum ben de. "Bu aciyi cekmek istemiyorsan disci koltugunda sabredeceksin" dediginizde tepkisi ne oluyor ?
ama korkuyorum diyor neden korktuğunu falan konuşuyoruz. bi diş hekimi video önermişti onları izledik ama ikna edemedik..

Yavrum benim çok geçmiş olsun

ama korkuyorum diyor neden korktuğunu falan konuşuyoruz. bi diş hekimi video önermişti onları izledik ama ikna edemedik..
Ben 37 yasindayim.ben bile korkuyorum 20lik dişimi Haziran ayında artık ağrısına dayanamayacagim için çektirdim dayanabilecegimm sınırlarda agrisaydi ben de gitmezdim doktora cocugun korkması çok normal

bizlere de çok geliyor anlamsız geliyor inanın ama denen bu fiyatlar.. çocuk diye belki bilerek yapıyolar bilmiyorum..

Günah almak istemem ama evet çocuk bu dayanamazlar, öderler düşüncesi var, bir indirim dahi yapmamışlar. Siz elinizde olsa ödeyeceksiniz belli, bir sorun herhangi bir şekilde daha ucuzu yokmudur? Ya da başka bankalar ile görüşün, kredi veremezler mi? Cidden diş ağrısı zor ve kasım ayına çok var. Allah yardımcınız olsun.

Uyusturucu spreyler vardi eskiden yanlis mi hatirliyotum bilmiyorum. Onlardan varsa en azindan onun sıkılmasina izin verse keske.

bu iste bir yanlış var.
sedasyon yapılmalı.
sedasyon uyanık ama.bilincsiz bir hal.verir.
yani doktor ağzını aç der acar ama açtığının farkında değildir ce hicbir sey hatırlamaz sedasyon bitince.
kürtaj oldum sedasyon altında 12 dakika sürmüş hicbir sey hatırlamıyorum ve hissetmedim.
çocuklarda da bu yöntem kullanılır.
sünnet dış bakımı vs durumlarında.
anestezi çok ağır bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…