- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.798
- 133
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Ben bir diş için, narkoz dahil beş bin neyin nesi anlam veremedim. 4 aydır çenemle ve dişlerimle upraşıyorum özelde kanal tedavisi görüyorum -ki kistli dişler bunlar. Diş başına 400 tl ödüyorum toplamda 6 diş. Hatta indirimli fiyatı ile 380 tl.
Sadece bir özelle mi görüştünüz?
aynen ben de keşke bir diş doktoru okusa da yavrucağı tedavi etse.konuyu sürekli takip ediyorum sirf doktor bulduk halloldugunu duymak icin
gittim canım zaten mamak ağız dişte sami ulusun ameliyathanesini kullanıyor. bi nevi sami ulusta olacak zaten operasyonu.Ankara’da mı yaşıyorsunuz? Tüm sayfaları okuyamadım yazan olduysa affola ama Dr Sami Ulus çocuk hastanesi var. Beştepe ek binasında diş bölümü var. Hiç gittiniz mi?
bi diş hekminde de çok istediği kumandalı arabadan alıp yaptık bunu ama yok imkansızdı yarım gün dişçideydik ama yine de olmadı.Kimse çıkmadı mı yardımcı olabilecek, tek tek okudum hepsini ama yok
Erkek çocuklarının çok sevdiği oyuncaklar var, büyük figür arabalar vs. Onlardan birini alıp hastaneye gitseniz. Eğer doktorun ağzına bakmasına izin verirsen sana bu oyuncağı vereceğiz gibi bir şey söyleseniz acaba ikna olur mu ? Vaad etmek değil de doğrudan oyuncağı alıp göstererek. Bir fikir sadece saçma belki de bilmiyorum ama bir yolunu bulmak gerek, o şekilde beklemesi Allah korusun belki başka rahatsızlıklara da sebep olur.
yok iki büyük özel bir küçük bi yer iki tane özel muayehane ve sayamadığım devlet.Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Ben bir diş için, narkoz dahil beş bin neyin nesi anlam veremedim. 4 aydır çenemle ve dişlerimle upraşıyorum özelde kanal tedavisi görüyorum -ki kistli dişler bunlar. Diş başına 400 tl ödüyorum toplamda 6 diş. Hatta indirimli fiyatı ile 380 tl.
Sadece bir özelle mi görüştünüz?
teşekkür ederimkonuyu sürekli takip ediyorum sirf doktor bulduk halloldugunu duymak icin
bizlere de çok geliyor anlamsız geliyor inanın ama denen bu fiyatlar.. çocuk diye belki bilerek yapıyolar bilmiyorum..Nisan ayında diş ağrısında gece uyandım ağrıdan ölüyordum, iki kez kanal yapılmış dişimde tekrar dan lezyon vardı devasa. Çekilecek dendi, devlette hem sıramı bekleyecektim hem de sonrasında ağzım boş kalacaktı. Babam emekli, ben çalışmıyorum şu anda bir şey demek istemedim. Babam dedemden istedi, özele diş hastanesine götürdü, çekildi ve implant yapıldı, pahalı protez takıldı ancak yine 5 bin tl istenmedi. Sanırım uyutulacak, bir gece hastanede falan kalacak, ben de anlamadım. Sizin gibi düşündüm, bana da çok pahalı geldi.
ama korkuyorum diyor neden korktuğunu falan konuşuyoruz. bi diş hekimi video önermişti onları izledik ama ikna edemedik..Bence çocugun ikna edilmesi icin bir psikologla gorusun devlet hastanesinde. Cok uzuldum ben de. "Bu aciyi cekmek istemiyorsan disci koltugunda sabredeceksin" dediginizde tepkisi ne oluyor ?
Yavrum benim çok geçmiş olsunKızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.
Bu sırada çürük büyüdü. Oğlum durmadığı için dolgu yapılamıyor uyutmadan.
Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..
Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.
Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..
Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..
çok teşekkür edeirm..Yavrum benim çok geçmiş olsun
Ben 37 yasindayim.ben bile korkuyorum 20lik dişimi Haziran ayında artık ağrısına dayanamayacagim için çektirdim dayanabilecegimm sınırlarda agrisaydi ben de gitmezdim doktora cocugun korkması çok normalama korkuyorum diyor neden korktuğunu falan konuşuyoruz. bi diş hekimi video önermişti onları izledik ama ikna edemedik..
baktım simdi dedğiniz dotoru da arıyorum şimdi meşgul ulaşamadım ama birazdan tekrar deniceem. inşallah uygundur.Mesaj attım size. Acil bakar mısınız? Sıkıntı gider inşallah bir an önce
bizlere de çok geliyor anlamsız geliyor inanın ama denen bu fiyatlar.. çocuk diye belki bilerek yapıyolar bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?