Cocugum agladikca canım yaniyor

cok geçmiş olsun.. dis ağrısı fena bisi

kızlar selam

özel bi hastane aciline gittik. geçici dolgu yaptırdık 1 saat önce. şimdilik yine ağrıyor dolgu ağrısıymış insallah geçecek..
Geçmiş olsun benim kızımda geçen sene temmuzda anestezili diş tedavisi gördü tepebaşı ağız diş sağlığında bu konu da orayı öneririm eğer dişleri çürüğe yatkınsa diğerleride çürüyor siz götürmeyi ihmal etmeyin..

Cok gecmıs olsun
kızlar selam

özel bi hastane aciline gittik. geçici dolgu yaptırdık 1 saat önce. şimdilik yine ağrıyor dolgu ağrısıymış insallah geçecek..
Cok gecmıs olsun.
Bende aynı durumdayım bu sehır de yapan yok hacettepeye geldik daha randavu bile alamadık.
Rontgen cekıp baktılar randavu alın gelin dediler.
Hangi hastanede yaptırdınız?
3.5 yasında benim kızım

dental ank ümitköy de. 100 tl ye geçici dolgu ve muayene yi yaptı. sağolsun halden anlayan bir doktormuş. Bizi ameliyat gününe kadar idare edecek şekilde tedavi edip gonderdi

dolgu ağrısı normal mi bilen var mı hala ağrıyor diye ağlıyor. doktor yarim saat ağrır demişti ama fazla oldu. size sorayim dedim

Dolgudan sonra ağridığinı hiç bilmiyorun ben kaç tane ağriyan dişıme dolgu yaptirdim gecmisti hemen neden ağriyo ki acaba

geçmiş olsun. topraklı ya da tepebaşı' na da sordunuz mu?

aha benim kız

Meraba ne durumda suan?

Kac tane dolgusu varki 5000 cikardilar.
Biz gecen yil Ankarada 3 dolgu ust dislerede 4 fissur uygulamasi yaptirdik sedasyon icin 1500 tl aldilar toplamda 2250 tlye yaptirmis olduk.
Allah yardimciniz olsun. Kuzucugun agrilari gecsin insallah bian once

hangi hastane acaba? eğer ağrısı devam ederse oraya da sorayım

4 yaşında acaba konuşularak ikna edilemez mi o şeyin acı vermeyeceği anlatılması falan mesela bende çok küçük yaşlarda diş tedavisi gördüm dolgu vs ilk anneme yapılsın derdim doktor da anneme yapar gibi yapardı sonra bana yapardı bu şekilde falan olamaz mı acaba

Bayıltarak yapmaları gerekiyormuş ya belki o yüzden o kadar pahalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…