- Konu Sahibi kackaloribu
-
cok geçmiş olsun.. dis ağrısı fena bisiKızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.
Bu sırada çürük büyüdü. Oğlum durmadığı için dolgu yapılamıyor uyutmadan.
Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..
Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.
Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..
Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..
Geçmiş olsun benim kızımda geçen sene temmuzda anestezili diş tedavisi gördü tepebaşı ağız diş sağlığında bu konu da orayı öneririm eğer dişleri çürüğe yatkınsa diğerleride çürüyor siz götürmeyi ihmal etmeyin..kızlar selam
özel bi hastane aciline gittik. geçici dolgu yaptırdık 1 saat önce. şimdilik yine ağrıyor dolgu ağrısıymış insallah geçecek..
Cok gecmıs olsun.kızlar selam
özel bi hastane aciline gittik. geçici dolgu yaptırdık 1 saat önce. şimdilik yine ağrıyor dolgu ağrısıymış insallah geçecek..
dental ank ümitköy de. 100 tl ye geçici dolgu ve muayene yi yaptı. sağolsun halden anlayan bir doktormuş. Bizi ameliyat gününe kadar idare edecek şekilde tedavi edip gonderdiCok gecmıs olsun
Cok gecmıs olsun.
Bende aynı durumdayım bu sehır de yapan yok hacettepeye geldik daha randavu bile alamadık.
Rontgen cekıp baktılar randavu alın gelin dediler.
Hangi hastanede yaptırdınız?
3.5 yasında benim kızım
bilmiyorum uyuyor bi uyanıyor bağırıyor ağrıyor diye ağlıyor geri uyuyorDolgudan sonra ağridığinı hiç bilmiyorun ben kaç tane ağriyan dişıme dolgu yaptirdim gecmisti hemen neden ağriyo ki acaba
aha benim kızAha benim büyük oğlan.
Sinek ısırsa o uzvu günlerce kullanmaz, yara bandı bir yerde 2 aya yakın kalır hala acıyor diye.
Hiçbir şey olmasa bile, çarptığını veya düştüğünü anımsayıp günlerce üzülüyor ve oraya asla yaklaşmıyor.
En büyük korkum dişlerine bir şey olacak diye titriyorum üzerine.
O diş hekimi Ankara’da mı acaba
ıleri tarihlere atiyolar randevuyu maalesefgeçmiş olsun. topraklı ya da tepebaşı' na da sordunuz mu?
Meraba ne durumda suan?Kızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
4bucuk yaşında oğlum var. Dış çürüğü başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , özel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.
Uyutma işlemine özele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..
Devlette 1 yıl öteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta önce Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 büyük çürük ve temizlenecek dişler için.
Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gündür ne gece ne gündüz uykusu var. Sürekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum geçmiyor. Gerçekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı için oğlum izin vermediği için bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..
Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geçiyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir çocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir çocuk 5 gündür Ağrı çekiyor. imkanım olsa ben de zaten götüreceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu çocuğumun dişini. ben de istemem çocuğumun böyle bir ağrı çekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gözü kör olsun gerçekten umrumda değil uyumamak ama bu çocuğumun böyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gerçekten çok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaçlarla çözemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi iç döküşüm olsun..
Meraba ne durumda suan?
geceyi rahat geçirdik çok şükür ikimizde çok güzel uyuduk ve ağlamadıİnş ağrısı geçer de ameliyat gününe kadar bu tramvayı bir nebze de olsa atlatır.
hangi hastane acaba? eğer ağrısı devam ederse oraya da sorayımKac tane dolgusu varki 5000 cikardilar.
Biz gecen yil Ankarada 3 dolgu ust dislerede 4 fissur uygulamasi yaptirdik sedasyon icin 1500 tl aldilar toplamda 2250 tlye yaptirmis olduk.
Allah yardimciniz olsun. Kuzucugun agrilari gecsin insallah bian once
4 yaşında acaba konuşularak ikna edilemez mi o şeyin acı vermeyeceği anlatılması falan meselaKızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden özür diliyorum.
Kac tane dolgusu varki 5000 cikardilar.
Biz gecen yil Ankarada 3 dolgu ust dislerede 4 fissur uygulamasi yaptirdik sedasyon icin 1500 tl aldilar toplamda 2250 tlye yaptirmis olduk.
Allah yardimciniz olsun. Kuzucugun agrilari gecsin insallah bian once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?