- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi Brcbrcbrc84
-
Onu bilmiyorum ama genizden değil gibi. Şimdi uyuyor uyku hali var hepGeçmiş olsun Allah şifa versin. Hırıltı cigerden mi geliyor genizdenmi
Çok teşekkür ederim benim karantinam bugün bitti bende bişey yok ama hırıltı olunca ciğerlere mi indi acaba diye panik oldumÇok geçmiş olsun.
Öncelikle panik halini bir kenara bırakın.
Odasına buhar makinesi yada buhurdanlık ile kekik yağı ve lavanta yağı kullanabilirsiniz.
1 çay kaşığı tok karna udi hindi yağı verin geceleri yatmadan.
Zaten şu an genel itibariyle antibiyotik ile destekliyorlar süreci. Uyku hali olur hem ilaçlardan hem hastalıktan bolca dinlensin. Uyumak iyileştirir. İştahı çok yoktur muhtemelen ama pekmez, kara dut özü gibi takviyeler su ile açıp içirmeye çalışırsanız iştahı açılır. Kemik sulu Çorba yapsanız belki yer.
Serum fizyolojik sıkın burnuna. (internetten yöntemine bakın isterseniz) aspire etmeyin şu an sizde virüs yoksa size de geçebilir çünkü.
Cok uzuldum canim. Duyduklarim genelde hafif atlattilar. Siz de oyle gecer hemen umarim. Burnu tikaliysa aciyorsundur zaten. Bol bol taze sıkılmış meyve suyu, kemik suyuna corbalar icir.8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Ateşi kontrol altına aldık ama hırıltılı ve hızlı nefes alıyor napıcağımı şaşırdım. Çocuğu covid atlatanlar be yaptınız
çocukların bagisiklik sistemi gelişmediği icin covidi daha rahat atlatıyorlar. zaten covid de problem vücud virüsle savaşmaya calisirken kendine zarar veriyor. Allah şifa versin bir an once8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Ateşi kontrol altına aldık ama hırıltılı ve hızlı nefes alıyor napıcağımı şaşırdım. Çocuğu covid atlatanlar be yaptınız
Çok teşekkür ederim benim karantinam bugün bitti bende bişey yok ama hırıltı olunca ciğerlere mi indi acaba diye panik oldum
Söylediklerinizi alıcam aktardan bugün
Öncelikle geçmiş olsun dün itibari ile ben ve 24 aylık oğlum pozitifiz. 11 yaşında engelli kızım var o ve eşim negatif. Oğlumda sadece ateş oldu benim biraz grip gibi geçiyor. Ona sadece yatarken ateş düşürücü verdim. 3 hafta önce influenza olmuştu bundan çok daha ağır geçti açıkçası. O zaman kullandığımız antibiyotiklerin haddi hesabı yok. Bol bol su için, içirin. Portakal mandalina yiyorsa verin yemiyorsa hiç bir gıdaya zorlamayın.8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Geçmiş olsun. Hırıltı için nefes açıcı bişeyler yapabilirsiniz. Ben burun altına çok çok az okaliptüs yağı sürerdim. Yani serçe parmağın ucuyla. Ya da göğsüne veya sırtına yine okaliptüs yağı veya soğan pişirip suyunu sürerdim. Çok az miktarda ama çünkü çocuğunuz daha bebek. Ayrıca hızlı nefes almasından dolayı dudakları kuruyabilir dikkat edin.8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Çok haklısınız ama Dr.lar risk almamak için veriyor anladığım kadarıylaGeçmiş olsun. Hırıltı için nefes açıcı bişeyler yapabilirsiniz. Ben burun altına çok çok az okaliptüs yağı sürerdim. Yani serçe parmağın ucuyla. Ya da göğsüne veya sırtına yine okaliptüs yağı veya soğan pişirip suyunu sürerdim. Çok az miktarda ama çünkü çocuğunuz daha bebek. Ayrıca hızlı nefes almasından dolayı dudakları kuruyabilir dikkat edin.
Normal zamanda benim çocuklara iyi gelirdi ama covid nedeniyle hiç bir şeyden emin olamıyorum. Lütfen doktorunuza sormadan uygulamayın.
Merak ettim, doktorunuz kulak enfeksiyonunu tespit etmeden sadece şüphelendiği için mi antibiyotik verdi? Yani muayene etti mi çocuğunuzun kulağını yoksa covid+ olduğu için hastaneye götüremiyor musunuz? Ya kulak iltihabı değilse, emin olmadan küçük bebeğe antibiyotik verilmesi doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?