Çocuğum covid😔

Biz hiç ilaç da kullanmadık. Serumla burnu yıkayıp aspiratörle çektik sürekli. Günde 6-8 kez falan yaptık bunu. Emiyorsa bol bol memene koy emmek boğazlarını çok rahatlatıyor. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim, henüz danışmadım sadece 5 gün ilaçları kullan dedi onuda zor bela verdim zaten öğürmekten bi hal oldu çocuğum burun temizliğini yapıyorum hırırtısı sabah çok yoğun oluyor akşama kadar azalıyor sabah yine aynı böyle bi kısır döngüdeyiz şuan.

Biz hiç ilaç da kullanmadık. Serumla burnu yıkayıp aspiratörle çektik sürekli. Günde 6-8 kez falan yaptık bunu. Emiyorsa bol bol memene koy emmek boğazlarını çok rahatlatıyor. Geçmiş olsun.
Zaten memeden ayrılmıyor burnunu da yıkıyorum ama okadar sık yapamıyorum çok ağlıyor en fazla üç defa, sağolun teşekkür ederim.

Zaten memeden ayrılmıyor burnunu da yıkıyorum ama okadar sık yapamıyorum çok ağlıyor en fazla üç defa, sağolun teşekkür ederim.

Ayy evet bizim yavrucak da öyleydi yapışmıştı memeye. Meme reddi olduğu halde memeye döndü covidken.
Ağlasın siz onun iyiliği için yapıyorsunuz. Kulağınızı kapatın sıkın serumu bir şey olmaz.

Hic birsey yapmadım 2 gün ateslendi gecti birsey vermedim benimki 9 aylikti. Doktor gerek yok dedi. Bizim evde ben hariç 3 kişi coviddi. Onların covid olması değilde hepsine bakmak beni daha çok yordu..

Hic birsey yapmadım 2 gün ateslendi gecti birsey vermedim benimki 9 aylikti. Doktor gerek yok dedi. Bizim evde ben hariç 3 kişi coviddi. Onların covid olması değilde hepsine bakmak beni daha çok yordu..
Gerçekten koşturmak çok yorucu oluyor ama sağlıklı olsunlar da biz koştururuz napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…