Oooo naber piremses?Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Sizinde her konuda ki yorumunuz fix. "Boşan"Haklısın. Boşan.
2. Bebeye mi hamilesin bu ne alınganlıkllBugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Soğuk bir şaka yapmış .TakılmaBugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Bence hassas davranıyorsun. Bunun da şakası yapılamayacaksa insan en yakınına bile 3 defa düşünerek konuşmak zorunda kalır.Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Bu kadar yüklenmeyin konu sahibine hanımlar. Çok gereksiz ve boş bir şaka olmuş.
Sıkmadı.Sizinde her konuda ki yorumunuz fix. "Boşan"
Sıkmadı mı? El alışkanlığı mı klavye mi otomatiğe bağladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?