Çocuğum dururken seni neden çekeyim

Ay ama hayatı bu kadar zorlaştırmanın manası nedir?
Hiç mi samimiyetiniz yok, şakadan anlamaz mısınız, çok sıkıcı biri misiniz?

Muayyen gününüzde misiniz? Halleriniz mi geldi?
Hayır şakadan anlarım
Özellikle zekice yapılıyorsa
Ama böyle gereksiz saçma sapan şakalardan anlamam
Şaka bile olsa benim çocuğuma olan sevgisini beni değersizleştirerek mi ispatlamış oluyor

Ya acaba biz tatile gitmeden bir sürü strese giriyoruz ondan mı oluyor? Ben de fark ediyorum mesela bir yere giderken evde çok stresli oluyorum çünkü evi bir şekilde topla, kıyafetleri hazırla, o arada çocukları dizginle, kendimi hazırla falan derken yoruluyorum. Ama ben bu durumu farkında olduğum için, asansöre biner binmez her şeyi evde bırakıyorum güzel bir gün ve ya bir tatil geçirmek adına. Ki tatilde de yoruluyoruz
Yani kadınlar heryerde daha fazla yorulduğu için oluyor bence

Adam sevgisi ağır basan taraftan yana seçimini yapmis

Ben olsam ben de alınırdım. Bu çocuğu kıskanmak değil, eşiniz sizi değersiz hissettirecek saçma sapan bir şaka yapmış.
Bundan sonra yemekleri sadece çocuğunuza göre yapın, sofraya gelirse "çocuk dururken seni mi besleyeyim, bir müddet yağlarından yak" deyin.
Çok şakacı beyimiz, buna da gülüp geçecek mi bakalım.

Hiç aranızda şakalaşmaz mısınız? Biz bu tür şakaları birbirimize çok yaptığımız için ben gülerdim hatta.

Sonunda beni anlayan biri çıktı

Bilmiyorum kırıldım yani öylesine demiştim zaten cidden beni Çek anlamında değildi . Yani derdim çekmesi değil bilmiyorum bakmadım bile
cidden hic cekmediyse alinabilirsiniz yoksa laf olsun diye demistir, bunu soylemek icin iki kez sordum.

biraz abartili geldiniz bana. yani bir seyleri de orada birakip arkaniza atmayi ogrenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…