Tespit gibi tespit valla :) hakikaten kavga erteleme olayını yapabilsek cillop gibi olacak anı kendimize de zehir etmeyeceğiz böylece ama yoookk o trip illa her ahval ve serait altında atılacakÖffff tatili adama zehir etme ya, espri yapmış işte.
Yılda kaç kere tatile gidiyorsun? Canını sıkacak şu anı mi buldun? İçine at,eglenmene bak. Evde başka seyden kavga çıkarır bunu da ekler edersin kavgani,adamı pisman etme.
Benim gozlemim; kadınlar ne hikmetse tatilde kavga çıkarmaya bayılıyorlar. Özellikle yazlık yerlerde . Tripler,suratlar... En sonunda adam tatil=trip diye eşliyor beyninde, daha da tatil vs yapmak istemiyor, kaçiyor.
Aynen öyle şaka ise ben neden gülmedimBu şakaysa komik olan tarafı neresi merak ettim.
Her şeyi söyleyip söyleyip " ay kırıldin mi şaka yaptım been" diyen tipler cidden çok itici oluyor.
Saçma sapan,gereksiz bir cümle olmuş.Çocuğunu çekme sadece beni çek mi demişsiniz. Ne alaka çocuk yani.
Siz de benzer şaka(!)lar yapın madem.Çocugum dururken seninle mi ilgileneyim,çocuğum dururken senin mi ütünü yapayım,gibi gibi...Gülmekten ölsün
Tekrardan hamilemisiniz bu ne alınganlık ...Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Yok değilimTekrardan hamilemisiniz bu ne alınganlık ...
Boşanın bence ya, başka türlüsü az gelir, bu söze karşılık.Yok değilim
Bana bir çocukta bu muameleyi yapan adama ikinci bir çocuk daha verecek kadar kafayı yemedim şükür
Başka ne gibi kötü muamelesi var ki? Tek bu mevzu mesele olmasa gerek.Yok değilim
Bana bir çocukta bu muameleyi yapan adama ikinci bir çocuk daha verecek kadar kafayı yemedim şükür
Tek sorun buysa eşinizle alakalı boşanın.... havada kaparlar onu...Yok değilim
Hatırladım bu üyeyi.Konu sahibi daha öncede çocuguna kendi baktığını eşinin işleri yoğun olduğu için çocuğumla kendime ait dünyam var diyordu bence eşi ilgisiz o yüzden bu lafta ona battı.
Hatta adam ikinci çocuk istiyordu kadın da tüm yuk bende diye istemiyordu vs vs
Herkesin hassasiyet derecesi farkli bu laf sizi sinir etmiş olabilir ama öncesi illa var bu belli.
Bir de bayıl istersen FerihaYok değilim
Buyurun size vereyimTek sorun buysa eşinizle alakalı boşanın.... havada kaparlar onu...
Bu pek alinilacak bi şey değil ama alinmissaniz demek ki size normalde de kötü hissettiren bir eşiniz varBugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Tamam o zaman devamSıkmadı.
Sizinde her konuda ki yorumunuz fix. "Boşan"
Sıkmadı mı? El alışkanlığı mı klavye mi otomatiğe bağladı?
Çok isteyen varsa ben de verebilirimBuyurun size vereyim
hah bunu yapsa buradaki üyeler kocana altı üstü yemek hazırlayacaktın eline mi yapışırdı, adam şaka yapmış uzatma derlerBen olsam ben de alınırdım. Bu çocuğu kıskanmak değil, eşiniz sizi değersiz hissettirecek saçma sapan bir şaka yapmış.
Bundan sonra yemekleri sadece çocuğunuza göre yapın, sofraya gelirse "çocuk dururken seni mi besleyeyim, bir müddet yağlarından yak" deyin.
Çok şakacı beyimiz, buna da gülüp geçecek mi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?