Biktim bunlardan zaten canimdan biktimYazik caniniza
Anasiyla gezip gelen sorumsuza bir de yemek yapiyorsunuz,camasir yikiyor utu yapiyorsunuz. Adam 4. Cocugunu resmen. Koyun kapinin onune,yemek icmeye de anasina gitsin. Moku pusuru hep size kalmasin anasi halletsin madem.
Ben annesiyle konusmuyorum diye bana ders veriyor aklinca. Hadi bunu da gectim bi adam hergun annesine gider mi ya. Üstelik annesi bunu doldurup bana yolluyor hergun.Siz hangi birine yetiseceksiniz, 3 cocuk biri hasta, tabi en guzeli anne baska gun gezelim cocuk hasta, esime yardim edeyim demesi ama anlasilan esinizde boyle bir anlayis yok, o zaman ben olsam hasta olmayan diger iki cocugu babasiyla gonderirdim.
Bilmiyorum adamin kafasina tasla mi vurdular ne yaptilarsa.Bir aile kurmak zor onu yık demek daha zor
hele uzaktan asla haddimi aşmak istemem.
ama şuna tahammül edemiyorum.. Çoçuklarının annesi dediğin bir kadına kendince ders vermek adına yapılan çok çirkin. Çoçuklarını bu noktada düşünmemesi ayrı bir soru işareti
Allah yardımcınız olsun
Uzuldum. Ben kavga cikarirdim. Cocuklardan birini peslerine takardim! Cocuk hasta al birini ben de insanim bunaldim, basina atar giderim 1gun bile duramazsin derim!Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Insani cinnet asamasina getiriyorlar sonra ipleri koparinca ben kotu oluyorum . Yahu birinin cocugu birinin de torunu bu cocuklar ben anlamiyorum artik beynim bunlari almıyorUzuldum. Ben kavga cikarirdim. Cocuklardan birini peslerine takardim! Cocuk hasta al birini ben de insanim bunaldim, basina atar giderim 1gun bile duramazsin derim!
Kv ne de ayrica pes diyorum..
Ya bilmiyorum da.. bana yapilsa cıldiririm.ama kavga cikartmadan olmaz. Ben nasi bakcam ya hic mi vicdanin yok nasil bir babasin sen derim! 3cocuk az da degil. Benim de ikizlerim var. Cok zor,tahammul edemiyorum bazen.Insani cinnet asamasina getiriyorlar sonra ipleri koparinca ben kotu oluyorum . Yahu birinin cocugu birinin de torunu bu cocuklar ben anlamiyorum artik beynim bunlari almıyor
Ya boşa anasiyla otursun madem!!!Ben annesiyle konusmuyorum diye bana ders veriyor aklinca. Hadi bunu da gectim bi adam hergun annesine gider mi ya. Üstelik annesi bunu doldurup bana yolluyor hergun.
Böyle adamdan hayır gelmezArkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Para biriktiremiyorum annesiyle ikisi birlik olup biriktiriyorlar benden gizli. Ben bundan ancak is guc sahibi olursam kurtulurum. Bugune kadar hep yurutme taraftariydim ama is cocuguma geldi bicak kemige dayansi artik kafamda sadece ekonomimi kazanıp bunu bosamak var. Adliye cikisinda da davul caldirip gobek atacagim bosaninca
En büyüğü 4 yaşında 3 çocuk yaparsan eşin 24 saat evde dursa bile sorun var demektir. Derdin neydi ki....Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Kk da bdv ye yandım,bittim,öldüm diye konu açan kadınlara bakın hepsi hemen çocuk yapmış,okulu bırakmış,evlenmis,calısmak zor gelmiş yada adam tas koymus isine gelmiş.Çalışmak öyle kolay bisey değil çünkü.
sonuç %80 i o sevmedikleri,istmedikleri ,yüzünü görmeye tahammül edemedikleri kocalarına geri dönüyor.Biz de altı delik leğene sunu yap bunu yap diye su doldurmaya devam ediyoryz.Yap kız 1 çocuk daha.Amaann battı balık yan gider..
3'u yapan 4'u de yapar.
Gelir konu açar, bosayacagim der.
Hatta davul da çaldıracagim der.
Intihar bile eder ama yine çocuk yapar.
Biz de burada "neden ?" diye kendimizi yirtariz, totomuzu avuclar otururuz yerimize.
Aman yaw konu sahibesi.
Boşuna bosayacagim bu adamı mavallari anlatma kendine, ciddiyim.
3 çocuğu krese verip, nasıl çalışacaksın der misin ?
Uni'den mezun olduğunda bir de bunun kpss'si var.
Hadi diyelim özel sirkete girdin çalıştın alacağın maaş belli.
Ananla otursan çocuklarına bakacak mi ?
Mahkeme bana vermez diyorsun, çalışınca vereceği garantisi var mı ?
Kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?