- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Yazıklar olsun düşüncenizeHakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Yok zaten sizin üzmek için söylediğinizi düşünmemiştim. Ama bazı konular çok hassas olduğu için biraz daha dikkat etmemizde yarar olacağını düşünüyorum. O yüzden yazma gereği hissettim. Yoksa sizi üzmek için değil.Asla öyle bir niyetim olmadı, olmaz da.. Konu sahibi arkadaşımıza da yazmadım zaten.. Söylediklerim de kimsenin bilmediği şeyler değil ama yine kırılan üzülen olduysa gerçekten çok üzülürümNiyetim kesinlikle bu değildi böyle algılanacağını da düşünmedim ki zaten konu bebekle alakalı birşey.. Ben sadece arkadaşımızın yazdığına karşılık söyledim.. Yoksa hepimizin hayatında o kadar eksiklikler var ki.. Herkes herşeyin de farkında zaten..
Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Çok şey var söyleyeceğim ama bu güzel platformdan banlanmak istemiyorum. Rica etsem beyefendiye getireceği ikinci eşinde çocuk garantili olmadığını, bazı şeylerin bizlerin elinde olmadığını anlatabilir misiniz? He anlar mı? sanmıyorum, çünkü niyet bozulmuş. Ne yapacağınız çok açık ,ama buraya sorduğunuza göre açık olanı yapmak değil niyetiniz.8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Canım bende senin gibi ankaraliyim öncelikle kendini hiç üzme çünkü bundan 10 yıl önce küçük yaşta bir evliliğim oldu 2 3 yıl çocuk istiyorduk ama olmadı ve evlendigim kişi o kadar geriydiki beni ne bir gün düzenli bir tedaviye ne bir hastahaneye götürdü hem çocuk istiyordu hemde nasıl olursa olsun diyordu neyse bir gün hamile olduğumu öğrendim malesef dış gebelikmis ve tupum patlayıp alınmak zorunda kaldı ameliyat olduğum ikinci ay aldatildigimi öğrendim nedenmis benim gibi bir kadının çocuğu olmuyormuş böyle yapmak zorundayımis zaten hemen ayrılma kararı kadın aradan üç sene geçti ve tekrar evlendim ve evliliğimin üçüncü ayı tek tüple hamile kaldım tabi hamile kalmadan önce milletin söylediği herşeye kulaklarımı tikadim yok çocuğu olmaz yok bu çocuğu da yakar ve şu an oğlum 2 buçuk yaşında ve ben doğal yolla şimdi 5 haftalık hamileyim yine yani karar yine senin kararın ama lütfen kendine yüklenme ve kendini sorumlu tutma bu durumdan8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Serefsiz herif ne demek geleceği kabul et neden boşanmıyorsunuz böyle bir yaratıktan8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
TmmYazıklar olsun düşüncenize
Ben de haklı olduğunu düşünmüyorum. Hele ki gelecek kadını kabul edeceksin demesi zaten büyük saygısızlık. Bizim de çocuğumuz olmuyor ama eşimden dolayı. Onun dışında harika huzur ve sevgi dolu bir hayatımız var şükür. Biz deniyoruz her yolu ama olmazsa hayatın bana verdiklerine şükrediyorum sonuna kadar. Bir insanla sadece çocuk için evlenilmez bu insan olmanın farkı yoksa doğadaki gibi farklı birçok eşle çiftleşir türümüzü çoğaltırdık ki insan türünün de yeterince çoğaldığını düşünüyorum herkesin fikri kendine tabi ama sadece çocuk için evlenilmezHakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Oyle deme nasil cok kadin var kuma gitmek isteyenHadi belki boşanmak istemesini anladık. Gelecek yeni eş nedir, kaldı mı böyle şeyler yahu? Hangi kadın da ona kuma gelmek için kapıda bekliyodu?!
Oyle deme nasil cok kadin var kuma gitmek isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?