- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.881
- 498
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Sırf bunu merak ediyorum diye de kocamı boşamam yahu.İki taraf icin de normal dedim ve suc demedim bunu suc olarak gormuyorum, sebep dedim.
Hangi cocugu olmayan kadin hamilelikte bebegin tekmelerini merak etmiyor? Yahu ben hamileyken hic yuzemedim nasil bir his acaba diye merak edip doguma iki gun kala yuzmeye gitmis insanim. İnsaniz, fizyolojik olarak bu kadar degisime sebep olan seyleri illa ki merak ediyoruz. Olayin hormonal boyutuna deginmiyorum bile
Vallah muge anliyi izliyorum sakir sakir erkek olsun yeter diyen birsuruYok artık. Böyle şeyler gerçekten hala var mı?
çocuğum yok ve sorun eşimde ayrıca çok çocuk delisi çok isteyen bir kadınım, ama elimizden gelen herşeyi yapıyoruz tedavimizi oluyoruz, olursa baş üstüne olmazsa imtihandır deriz ve eşimden boşanmayı aklımdan geçirmem, elimizde olan birşety değil çünkü onu boşayıp başkasıyla evlensem çocuğum olacağının garantisi yok çünkü elimizde olmayan bir hastalık buda e bu yüzden eşlerimizi boşayacaksak kanser oldu diyede boşayalım o zaman.Bence degil yaaa. Ben cok cocuk hastasi bir insan degilim, hic de olmadim ama burda ne kadinlar goruyorum cocuk icin cirpiniyorlar. Simdi bu kadinlar o kadar isterken eslerinin asla cocugu olmayacagini ogrenseler bence bir kismi bu sebeple ayrilirdi (turkiyede mevcut toplumsal baskiyi gozardi edin) mesela insanlar kanser olma riskini goze alip o kadar hormon alip tup bebek yapiyorlar, kocayi bosamak yarin obur gun kanser olmaktan daha kotu degil bana gore (bana gore degil bu, ben cooook cocuk isteyen biri olsaydim ve esimin asla cocugu olmayacak olsaydi ihtimalini yazdim)
Vallah muge anliyi izliyorum sakir sakir erkek olsun yeter diyen birsuru
Yok bu olmadı bir yenisini daha alayim dese tabu diyeceksiniz galiba böyle adamlara. Kadının suçu günahı değil çocuğu olmaması. Çok yazık.Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Okudugunuzu anlamadiniz sanirim. Sonraki mesajlarimda da aciklik getirdim aslinda bayaYok bu olmadı bir yenisini daha alayim dese tabu diyeceksiniz galiba böyle adamlara. Kadının suçu günahı değil çocuğu olmaması. Çok yazık.
İste ben de bunu demek istedim, sonraki mesajlarimda acikladimEvliliğin dinamiğine göre değişir. Mantık evliliği yapmışsanız ya da eşlerden birinin dahi amacı geleneksel bir aile yapısı kurmaksa boşanmak en doğru seçim. Ayrıca böyle bir durumda olsam eşimi ölçer tartarım çocuk sahibi olmak gerçekten hayali ise ayrılmayı ben isterim Eşiniz sizi sevse çocuk için sizden vazgeçmezdi zaten. Yolunuz açık olsun.
Gerçekten hayat çok kısa. İnsanların bir hayali varsa bunları gerçekleştirmeli. Ben kimsenin hayalinin önündeki engel olmak istemem açıkçası. Konu sahibinin kocasının zihniyeti leş o ayrı.İste ben de bunu demek istedim, sonraki mesajlarimda acikladim
Evet kuma getirme falan cok kotu ama aklima su geldi, acaba arada adam yine ayrilmak istedi de kadin istemeyince adam korkutmak icin bunu bu soylediGerçekten hayat çok kısa. İnsanların bir hayali varsa bunları gerçekleştirmeli. Ben kimsenin hayalinin önündeki engel olmak istemem açıkçası. Konu sahibinin kocasının zihniyeti leş o ayrı.
Şu da var.Eğer adam ayrılalım diye geldiyse zaten o an yol verilmeliydi.Böylece adamım bu iğrenç teklifini duymazdı.Bizde sorun bendeydi.Ben ayrılalım dedim.Ama Eğer eşim bana böyle bir teklifle gelseydi o a biterdi her şey.Çok ince bir çizgi.Çok hassas bir konu.Evet kuma getirme falan cok kotu ama aklima su geldi, acaba arada adam yine ayrilmak istedi de kadin istemeyince adam korkutmak icin bunu bu soyledi
Ben bu mesaja şaşıranlara ve beğenmedime basan onlarca üyeye şaşırdım.Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?