• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dualarınıza benide katarmısınız 🙏
Bu yolda çok emek verdim. Çok çabaladım 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Oğlumu her sevdiğimde her sarıldığımda bu yolda çabalayan herkes dualarımda.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En yakın zamanda rabbim nasip etsin inşallah. Bu ocak ayında 4 yıl doldu bizimde evliliğimizde. Oğlumuz 3 aylıktı daha. Hem rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inan. 🤲 ❤️

Ya ne güzel rabbim bizde nasip eder inşallah sizin sayenizde umutlarım geri yeşerdi sağlıklıda kucağınıza alın inşallah 🙏
Bizde 4 .senemize bu yaz gireceğiz. Eşiniz ile aranız ne kadar mükemmel olursa olsun bu çocuk meselesi çevre dolayısıyla insanı aşırı yıpratıyor. etrafınızda herkes hamileyken, insanlar siz ne zaman yapacaksınız diye sorarken hatta sizi bırakıp ailelerinize neden yapmıyorlar yoksa olmuyor mu diye taciz ederken insanın psikolojisinin çökmemesi sanırım mucize olurdu.
Kendimden kısa bir örnek vereyim.
Ben den yumurta çıkmıyor. Doktor çıkan da zaten yüzde 80 boş çıkar dedi. Hadi benden taraf sıkıntılı dedik sonra bir sperm testi hoop
Eşimde sperm sayısı 2 milyon civarı ve ileri giden yok. Doktor sen normal olsan eşinden dolayı eşin normal olsa senden dolayı yine tüp bebek olurdunuz dedi. Muhteşem uyumu bulmuştuk eşimle doktorun dediğine göre.
Eşime kalsa beklerdik daha ben araştır ara yara randevu al tüp bebek sürecine başladık. Ve mucize oldu....
tek yumurta ve tek spermden embriyo oluştu. Şu an hamileyim çok şükür. Ama bitti mi bitmedi. Her an birşey olacak korkusuyla endişesiyle yaşamak da çok zor.
Allah'tan ümidinizi kesmeyin ne olmaz denilen lerden oluyor. Tüp bebek denemesi iseniz hemen denemenizi tavsiye ederim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun🙏🙏🙏🙏

O zaman hiç takmayin kafaya belli bi zamani vardir bizim bi aile dostu 8 sene bekledi sonra peşpeşe 2 evlatları oldu duayi birakma canını da sıkma şoyle düşün bu süre sana evliligin tadini cikarmak icin verilmiş cocuk olunca ayy sonu yok kız çok yorucu yaşını bilmiom yapman gereken tedavi fln varsa gerisini kadere bırak üzülsende sonuç degişmiyoki . Allah tez zamanda evladini nasip etsin. Ayy Allah soyletti bak evladin dedim 😍😊
Bal damlıyor olabilirmi ağzınızdan 🥰😍

Bu yolda çok emek verdim. Çok çabaladım 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Oğlumu her sevdiğimde her sarıldığımda bu yolda çabalayan herkes dualarımda.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En yakın zamanda rabbim nasip etsin inşallah. Bu ocak ayında 4 yıl doldu bizimde evliliğimizde. Oğlumuz 3 aylıktı daha. Hem rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inan. 🤲 ❤️
Öyle tabi Canım Allah senden razı olsun dualarınızdan eksik etmeyin bİzleri 🥰

İnaşşah canım inşallah 🙏
Ama yükselmiş bak.
Yükselmeye bilirdi de.
Ameliyatını olduktan sonra bence daha iyi olacak.

İnan bana bak bu forumda olsun, hastanelerde olsun okuduklarim şahit olduklarım. Düzelmeyen düzelmiyor.
Ben 20 yaşında azospermi olan; marfoloji, hareket, ileri hareket yerinde hakereti olmayan. Sadece7 8 canlı spermi olan sonuç gördüm. Eşi ile konuştum. Bak doktor koçanı hemen buraya çağıracak demiştim.
Doktor eşini dışarı çıkarmadan odasında arttırdı apar topar hastaneye getirttiler.
Sizin böyle bi durumunuz yok.

Ben inanıyorum, bu forma ileriki yıllarda benimde yolum buydu şunları şunları yaşadım, şimdi meleğim yanımda yatıyor diye konu açacaksınız.

Merhabalar ben de çok uzun yıllar evlât hasreti çektim.Çok ağlardım çok dua eder dua da isterdim herkesten.Küçük çocuklardan,yaşlı teyzelerden,pencerenin önüne konan kuşlardan, sokaktaki kedi köpekten bile dua beklerdim.Allah 6.tüp bebek denememizde nasip etti .Malesef kızımın bazı sağlık sorunları var ama uzun süre ilaç kullanmazdan mı yaşadığım stresden mi nedenini bilemiyorum.Bazen kendime kızıyorum çok istedim diye ama herşeyde bir hayır vardır elbette.Insallah Allah gönlünüze ferahlık verir hayırlı evlât sahibi olursunuz.Kendinizi üzmeyin..Benim kızım da şifa bulur.Amin.

Yapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış
Benim eşimdede ayni sorunlar vardi.
Varikosel ameliyatı da gecirdi.Oksijen tedavisi gordu.
ilk 4 yil benimde olmadi.Şimdi iki tane var çok şukur.Darisi basiniza inşallah umudunuzu kaybetmeyin

Benim eşimdede ayni sorunlar vardi.
Varikosel ameliyatı da gecirdi.Oksijen tedavisi gordu.
ilk 4 yil benimde olmadi.Şimdi iki tane var çok şukur.Darisi basiniza inşallah umudunuzu kaybetmeyin
İnşallah canım oksijen tedavisi dediğin ne oluyor ?

Rabbim bütün hastalara şifa versin içindende sizin kızınıza bende çok istiyorum sonra diyorum rabbim sana hayırsız bi evlat verirse görürsün diyorum o yüzden herşeyin hayırlısı hayrsızsada rabbim inşallah hayırlıya çevirir
Merhabalar ben de çok uzun yıllar evlât hasreti çektim.Çok ağlardım çok dua eder dua da isterdim herkesten.Küçük çocuklardan,yaşlı teyzelerden,pencerenin önüne konan kuşlardan, sokaktaki kedi köpekten bile dua beklerdim.Allah 6.tüp bebek denememizde nasip etti .Malesef kızımın bazı sağlık sorunları var ama uzun süre ilaç kullanmazdan mı yaşadığım stresden mi nedenini bilemiyorum.Bazen kendime kızıyorum çok istedim diye ama herşeyde bir hayır vardır elbette.Insallah Allah gönlünüze ferahlık verir hayırlı evlât sahibi olursunuz.Kendinizi üzmeyin..Benim kızım da şifa bulur.Amin.

İnşallah canım oksijen tedavisi dediğin ne oluyor ?
Kapalı olan bir odada oksijen aldi 2 hafta kadar.
Ama tedaviye baslamadan hamileymisim meger.Hamile oldugumu ogrenince doktor ikinci cocuk ilerde dusunurseniz devam edelim dedi o zamanlar etti esimde.
2017 yılında aldi tedaviyi.Konya meram arastirma hastanesi.
Her hastane yapmıyor.Yine bi arastirin isterseniz

Varikosel içinmi canım bu
Kapalı olan bir odada oksijen aldi 2 hafta kadar.
Ama tedaviye baslamadan hamileymisim meger.Hamile oldugumu ogrenince doktor ikinci cocuk ilerde dusunurseniz devam edelim dedi o zamanlar etti esimde.
2017 yılında aldi tedaviyi.Konya meram arastirma hastanesi.
Her hastane yapmıyor.Yine bi arastirin isterseniz

Böbreğimde kist var karaciğerim problemli kolesterol vs baya sıkıntılı vucudum . Riskli olduğu için yapamıyoruz. Tüp bebek değil ama daha önce iğneyle yumurta büyütme vs denedik nasip olmadı
İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım

Ben pcos eşim varikoselli hatta ameliyat oldu şükür yükseldi sayısı ama 5. Yılın içindeyiz nasip olmadı . Evlat edinmeye karar verdik 5 yılın dolması gerekmiş onu bekliyoruz inşallah size de bize de hayırlısı ile evlat sahibi olmak nasip olur , dualarınıza bizi de katın kızlar .. Ağlamaktan bi hal oluyorum akşıma grldikçe gücüm azalıyor artık ...
Güzel yüreğinizin karşılığı olarak inşallah Allahım size de bir bebek nasip etsin. Bizim koruyucu ailelik yaptığımız bir meleğimiz var . Tatillerde geliyor yanımıza . Okulu ve dersleri çok yoğun . Çok muazzam bir şey olmalı evlat edinmek . Ben cesaret edemedim sadece koruyucu aile olarak kaldık .

Yapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış
Eşinizin ameliyat olması gerek sanırım bir akrabaya doktor ameliyat olmadan olmaz demiş zaten 2 gün yatıran basit bir ameliyat

Hz. İbrahim ve Hz. Zekeriya 'nın dualarını okuyun. Bi de tavsiye anlamlarıyla okuyun içinize işliyor o zaman. Bi de klasik olacak ama gerçekten kafanıza takmadığınızda oluyor. İkinci çocuğuma hamileyim. Oğlum 2 yıldan sonra, bu gebeliğin 3 yıl istedikten sonra oluştu. Gerçekten vazgeçtiğim, kalben rahatladığımda geldiler ikisi de. İnşallah siz de kısa süre de güzel haberi alırsınız.🤲

Back
X