Bize doktor tavsiye etmedi bende ameliyat olsa dedim oda gerek yol dediEşinizin ameliyat olması gerek sanırım bir akrabaya doktor ameliyat olmadan olmaz demiş zaten 2 gün yatıran basit bir ameliyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize doktor tavsiye etmedi bende ameliyat olsa dedim oda gerek yol dediEşinizin ameliyat olması gerek sanırım bir akrabaya doktor ameliyat olmadan olmaz demiş zaten 2 gün yatıran basit bir ameliyat
Ameliyat olduktan sonra sorun ortadan kalkmıyor muBen pcos eşim varikoselli hatta ameliyat oldu şükür yükseldi sayısı ama 5. Yılın içindeyiz nasip olmadı . Evlat edinmeye karar verdik 5 yılın dolması gerekmiş onu bekliyoruz inşallah size de bize de hayırlısı ile evlat sahibi olmak nasip olur , dualarınıza bizi de katın kızlar .. Ağlamaktan bi hal oluyorum akşıma grldikçe gücüm azalıyor artık ...
Hz. İbrahim ve Hz. Zekeriya 'nın dualarını okuyun. Bi de tavsiye anlamlarıyla okuyun içinize işliyor o zaman. Bi de klasik olacak ama gerçekten kafanıza takmadığınızda oluyor. İkinci çocuğuma hamileyim. Oğlum 2 yıldan sonra, bu gebeliğin 3 yıl istedikten sonra oluştu. Gerçekten vazgeçtiğim, kalben rahatladığımda geldiler ikisi de. İnşallah siz de kısa süre de güzel haberi alırsınız.![]()
Nasıl yok der ya korkuyor olabilir miBize doktor tavsiye etmedi bende ameliyat olsa dedim oda gerek yol dedi
Ne güzel bir şey yapmışsınız . Bize de nasip olur inşallah biyolojik veya kalbiyolojik anne-aile olmak . Dünyaya kendimizden bir iz bırakmak istiyoruz. İnşallah nasip olurGüzel yüreğinizin karşılığı olarak inşallah Allahım size de bir bebek nasip etsin. Bizim koruyucu ailelik yaptığımız bir meleğimiz var . Tatillerde geliyor yanımıza . Okulu ve dersleri çok yoğun . Çok muazzam bir şey olmalı evlat edinmek . Ben cesaret edemedim sadece koruyucu aile olarak kaldık .
Hayir sperm sayisini artirmak icinVarikosel içinmi canım bu
Sayı yükseldi vs ama tutmayınca bebek yine tutmuyorAmeliyat olduktan sonra sorun ortadan kalkmıyor mu
Ankarada varmıdır acaba ilk defa sizden duydum canımHayir sperm sayisini artirmak icin
İnşallah canımİnşallah canım dualarından eksik etme bizleri sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Bunca zaman tüp bebek yaptırmadınız mı?
Nasıl yok der ya korkuyor olabilir mi
Olur diye beklemek çok daha büyük stres. Ben de ona rağmen olmuyor da konu açtınız sandım. Yaptırın beklemeyin.Yaptrmadık olur dedik olmadı ama başlıycaz sanırım
Maddi sıkıntımız var birazda eşim kür kullandırıyorum tüp bebek öncesi değerleri biraz daha iyi olsun die en son zaten kredi çekicez yaptrcaz bi şekildeOlur diye beklemek çok daha büyük stres. Ben de ona rağmen olmuyor da konu açtınız sandım. Yaptırın beklemeyin.
Benimde 4 yila yakin cocugum olmadi.esimde de vardi bunlar sperm hareketliligi yuzde 5 idi hatta varikoselde vardi ameliyat dediler olmadik .sonra keci boynuzu pekmezi havuc suyu ve beslenmesine dikkat ettik.hatta sperm kalitesi icin bi ilac var onu bile yazdi doktor o ilaci kullanmadan hamile kaldim.ve de meryem suresini okudum surekli sizde icinizi rahat tutun ins verir rabbimYapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış
Ya canım çok sevindim umudum arttı sayendeBenimde 4 yila yakin cocugum olmadi.esimde de vardi bunlar sperm hareketliligi yuzde 5 idi hatta varikoselde vardi ameliyat dediler olmadik .sonra keci boynuzu pekmezi havuc suyu ve beslenmesine dikkat ettik.hatta sperm kalitesi icin bi ilac var onu bile yazdi doktor o ilaci kullanmadan hamile kaldim.ve de meryem suresini okudum surekli sizde icinizi rahat tutun ins verir rabbim
Birde bunları nekadar kullandı sigarası varmıydı eşininBenimde 4 yila yakin cocugum olmadi.esimde de vardi bunlar sperm hareketliligi yuzde 5 idi hatta varikoselde vardi ameliyat dediler olmadik .sonra keci boynuzu pekmezi havuc suyu ve beslenmesine dikkat ettik.hatta sperm kalitesi icin bi ilac var onu bile yazdi doktor o ilaci kullanmadan hamile kaldim.ve de meryem suresini okudum surekli sizde icinizi rahat tutun ins verir rabbim
Ankarada varmıdır acaba ilk defa sizden duydum canım
Ben de buna cok inaniyorum. Etrafimda cocugu olmayan tedavi goren herkes anne baba oldu cok sukur, kimi tedaviyle kimi tedavisiz. O nedenle demek hepsinin zamani varmis diyorum.vakti zamanı değil diyorlar olur diyorlar