Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben Ağustos’ta evliliğinizin 4yılına giricez evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık nasip olmadı öğünden bugüne pskolojikmen çöktüm sanırım rüyalarımda hep bebek görüyorum iyi değilim kafamdan atamıyorum bu düşünceyi aklımda hep anne olamıycağım hissi var nasıl atlatıcağım bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Doktora gittinizmi bı problem varmı normalde 1 yıldan snra doktora gidilir

Birde bunları nekadar kullandı sigarası varmıydı eşinin
Sigara icmiyordu canim aslinda artti mi bilmiyoruz doktor ameliyat dedi varikosel icin hareketi falan cok dusuktu sadece yuzde 5 morfolojide cok iyi degildi yine ben kadinlar klubunden okudum kendi capimda havuc suyu icirdim sonra keciboynuzu ozu hergun 2 kasik icirdim .2.kontrole gitmeden hamile kaldim.zaten milyonlarca sperm ver doktor sey demisti 1 sperm bile saglam olsa yumurtayi dollemeye yeter.sen o yuzden icini rahat tut iyi beslensin esin tavuk falan yemesin hormonlu cunku.badem v.s cerezler yesin kosacasi saglikli beslenmeye calissin .suan kizim 23 aylik oldu hemen o ay hamile kalmistim

Yapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış

Bu söylediklerinizle tedavi olup hamile kalip ikizleri olan arkadaslar oldu. Tedavi + tevekkül. Rabbim tez zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu söylediklerinizle tedavi olup hamile kalip ikizleri olan arkadaslar oldu. Tedavi + tevekkül. Rabbim tez zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah.
İnaşallah canım vaktı zamanı var demkki ama gerçekten bu süreç çok yıpratıyor beni umutsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda adetim bitiyor tekrar umutlanıyorum kısır döngünün içine girdim 😕😔

İnaşallah canım vaktı zamanı var demkki ama gerçekten bu süreç çok yıpratıyor beni umutsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda adetim bitiyor tekrar umutlanıyorum kısır döngünün içine girdim 😕😔

Bak canim daha öncede yazdim yine yaziyim. Ben 29 yasinda evlendim bana evlilik öncesi infertilite dediler bende esimle paylastim olsun dedi. Sonra evlendim .tabi kafamizda çocuk düsüncesi hic yok nasilsa olmayacak diye. 2.5 ay sonra doktora gittim doktor kese bebek var hamilesin dedi eşimle birbirimize sarilıp ağladık. Oglum şuan 7 yaşında. Oglum 2 yasina gelene kadar korundum ve 5 yildirda senin yasadiklarini yasadim olmadi olanda düstü. 7 ay klomen +2 ay gonal f tedavisi 3 kere aşılama tedavisi oldum ama olmadi olmadi. Doktor artik tüp bebek dedi. Bizde zaten tüp bebek icin para yok yaşta 37 oldu bırakalım dedik . Ozamana kadar kullanmadigimiz kür ilaç vitamin ot kalmadi hepsini bıraktim ertesi ay kendiliginden gebe kalmişım. Hemde koskoca ayda 1 kez iliskiyle gebe kaldim.
Oyüzden sende çok sıkma kendini. Benim doktorum stres %100 etkiliyor dedi. ruhunu dinlendirki bedenin cevap versin
. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Mübarek 3 ayların hürmetine sanada nasip olsun insallah

İn
Bak canim daha öncede yazdim yine yaziyim. Ben 29 yasinda evlendim bana evlilik öncesi infertilite dediler bende esimle paylastim olsun dedi. Sonra evlendim .tabi kafamizda çocuk düsüncesi hic yok nasilsa olmayacak diye. 2.5 ay sonra doktora gittim doktor kese bebek var hamilesin dedi eşimle birbirimize sarilıp ağladık. Oglum şuan 7 yaşında. Oglum 2 yasina gelene kadar korundum ve 5 yildirda senin yasadiklarini yasadim olmadi olanda düstü. 7 ay klomen +2 ay gonal f tedavisi 3 kere aşılama tedavisi oldum ama olmadi olmadi. Doktor artik tüp bebek dedi. Bizde zaten tüp bebek icin para yok yaşta 37 oldu bırakalım dedik . Ozamana kadar kullanmadigimiz kür ilaç vitamin ot kalmadi hepsini bıraktim ertesi ay kendiliginden gebe kalmişım. Hemde koskoca ayda 1 kez iliskiyle gebe kaldim.
Oyüzden sende çok sıkma kendini. Benim doktorum stres %100 etkiliyor dedi. ruhunu dinlendirki bedenin cevap versin
. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Mübarek 3 ayların hürmetine sanada nasip olsun insallah
İnşallah canım bunları burda paylaşarak okadar insna Ümit oluyorsun ki rabbim gönlüne göre verir inaşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın 🙏🤲

Arkadaşlar ben Ağustos’ta evliliğinizin 4yılına giricez evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık nasip olmadı öğünden bugüne pskolojikmen çöktüm sanırım rüyalarımda hep bebek görüyorum iyi değilim kafamdan atamıyorum bu düşünceyi aklımda hep anne olamıycağım hissi var nasıl atlatıcağım bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Meraba canim benimde 5 sene oldu ve bi bebegimiz yok :( bugun ögrendikki eşimin spermleri ölü cikisiyormuş napacagiz nasil bi tedaviye basvuracagiz bilmiyorum bugun ögrendik ve baya cökmüs durumdayik napacaz bilmiyorum Rabbim buyuk bu bizim imtihanimiz :(

Güzel yüreğinizin karşılığı olarak inşallah Allahım size de bir bebek nasip etsin. Bizim koruyucu ailelik yaptığımız bir meleğimiz var . Tatillerde geliyor yanımıza . Okulu ve dersleri çok yoğun . Çok muazzam bir şey olmalı evlat edinmek . Ben cesaret edemedim sadece koruyucu aile olarak kaldık .
Koruyucu aile olmak istiyorum bende ama tedirgin oluyorum çocuğa aile ortamını gösterdikten sonra tekrar sevgi evine göndermek daha kötü mü olur diye. Tecrübelerinizi merak ettim

Canım hic üzülme dua et 3.5 sene olmamıştı bizimde polikilistik over vardi bende esimde sikinti yoktu asilama yaptirmadik hic direk tup bebek tedavisi oldum ilk denememde ikizlerim oldu 2.5 yasindalar ve cocugum cok zor olur denilen bana rabbim bi melek de kendiliğinden verdi su an yanimda uyuyor şimdi diyorum ard arda olacağını bilsem hic ağlamazdım zamanında diye rabbim büyük sanada ve dileyen isteyen herkese yaşatır insallah

Canım hic üzülme dua et 3.5 sene olmamıştı bizimde polikilistik over vardi bende esimde sikinti yoktu asilama yaptirmadik hic direk tup bebek tedavisi oldum ilk denememde ikizlerim oldu 2.5 yasindalar ve cocugum cok zor olur denilen bana rabbim bi melek de kendiliğinden verdi su an yanimda uyuyor şimdi diyorum ard arda olacağını bilsem hic ağlamazdım zamanında diye rabbim büyük sanada ve dileyen isteyen herkese yaşatır insallah
Amin canım İnşallah 🙏

Bizimde 3 sene oldu eşim azospermi hastası.ameliyat oldu.doktorlar evlatlık alın dediler.yani kısacası hayat.hersey biz insanlar için geçerli.Benimde çok zoruma gidiyor ama Allah'ın takdiri.onun vermediğini kimse zorla alamaz,vermek isterse de kimse engel olamaz.elinizden geleni yapin takdir Allah'ın.ins Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.Kucağimizi boş bırakmasın.

Back
X