Çocuğum seslere uyandı ve çok korktu:(((((

Çocuk bir lafla da sizden soğumaz o konuda abartmışsınız. İlgileniyor diye seviyor babaannesini. Bu yüzden sorun çıkartmayın çok gereksiz.
Eşinizin yaptığı hiç hoş değil! Hakikatten bu yüzleri nerden buluyorlar o senin çocuğun,sen doğurdun! Çocuk konusunda bile olmasa kimsenin kimseye bu şekilde emir vermeye hakkı yok! Haddini bildirmemişsiniz bugüne kadar besbelli.

Kusura bakmayın da bir kayınvalidemin küçücük çocuğa 2 yaşında bir bebeğe bu kadar doldurması normal mi sizce kucağında sıkı tutuyor çocuğu vermiyor gidin burda kalsın diyo daha neler neler gerçekten size normal mi geliyor?

Kadının yaptığı normal birşey olduğunu söyemedim farkındaysanız! Sizin böyle bişeyden dolayı çocuğunuzun sizden soğuduğunu düşünmeniz anormal dedim!!!!

Ne iğrenç insanlar ya. Eşin de çok anlayissizmış. Sen gel 9 ay karninda taşı büyüt sonra da böyle konussunlar. Ne diyim cnm Allah yardımcın olsn.

Ayrıca o böyle yaparken onu takmanız size zarar başka birşey değil. Kadın demek ki dengesiz. Çocuğunuzu bile sizden kıskanıyor yaptığının tek açıklaması bu. Ama bunu ciddiye alıp sizin doğurduğunuz çocuğu sizden soğutacağını düşünmeyin demek istedim. Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok. Ben kv nizi tutmadım neticede.

Ooo o ne nerde sizde öyle diyin madem. Burası pis olmuş, evde sana hediye var, anne sana sürpriz hazırlamış, aaa ne biri evde pasta mı var dedi diyin ( şakın yalan olmasın yapın hazırlayın ) merak etmeyin kızınız soğumaz orda kural yok ondan öyle diyor

Bu erkeklerde hic beyin ve vicdan kalmadı ya. Arkanda ailen yok, kacip gitmeye cesaretin yok o zaman sinsilikle hallediceksin. Gerekirse iceri odada haliya sic cocuga goster bak burasi pis asıl diye :)) yemegin icine saçını ativer bak babannenin yemeginden kıl cikiyor de. Eve gidince sunu alicam bunu vericem diye şımart cocugu. Babannen beni cok üzüyor diye kendini acindir. Kadinin kizacagi biseyi cocugun oynamasi icin eline ver babannesinin aslında baskıcı oldugunu görsün.

Yine torunu olunca anne oldugunu zanneden babanne sendromu. Ne kadar itici. Diyemediniz mi asil boyle devam ederseniz ben cocugu gotrmeyecegim babannesine diye? Ne kadar fesatca ve dusuncesizce davraniyorlar ya.
Boyleleri anneyi sadece dogurma makinesi olarak goruyorlar ne yazikkki. Boyle cahil ve bilincsiz insanlarla ugrasmak insanin omrunden omur goturur konu sahibi icin uzuluyorum gercekten.

Minik hediyeler alin kiziniza her gun eve gelince verin.gidince suprz var diyin mesela vardr bi cok yolu sogumaz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…