Çocuğum seslere uyandı ve çok korktu:(((((

Yok ya ben evlenmeyeceğim sanırım, bildiğin ateşten gömlek. Ne çıkarsa bahtına diye giriyorsun işe,Rus Ruleti oyna aynı şey, bu ne arkadaş elalemin sorunlu insanlarını eğlemeye mi geldik dünyaya...

Aile boyu ruh hastaları ya madem boşanma şansın yok çalışıp kazandığın paraları dök pedegoglara, hediyeler al çocuğuna hergün. Kocan olacakda baksın eve. Madem söz hakkın yok parana da minnet etmesin o zaman sert erkekkk

Yok ya ben evlenmeyeceğim sanırım, bildiğin ateşten gömlek. Ne çıkarsa bahtına diye giriyorsun işe,Rus Ruleti oyna aynı şey, bu ne arkadaş elalemin sorunlu insanlarını eğlemeye mi geldik dünyaya...
Valla evlenme benden sana evli tavsiyesi. Yok yani bitmiyor koca derdi bitse anası o bitse babası o bitse görümcesi. Tek güzel yanı var, çocuk. Onuda gönlünce büyütemiyorsun zaten görüldüğü gibi

Çocuğunuza sürekli onun göz hizasına inerek evinin burası olduğunu yatağının burada olduğunu babaannesine de gidebileceğini ama evinizde yatması gerektiğini anlatın.

Hediyelere boğma işini sakın yapmayın.
Kaş yapıyım derken göz çıkarırsınız.
Anı kurtarabilir ama ileri ki zamanda bunu çocuğunuz size karşı kullanabilir.
Sabırlı olun.Onun annesi sizsiniz.

Kocanız için diyecek birşey yok.
Zira kendisi yorum yapılmayı bile haketmiyor

Valla evlenme benden sana evli tavsiyesi. Yok yani bitmiyor koca derdi bitse anası o bitse babası o bitse görümcesi. Tek güzel yanı var, çocuk. Onuda gönlünce büyütemiyorsun zaten görüldüğü gibi
Ne kötü birşey ya,hakikaten evlilik fikrinden uzaklaşıyorum. Deli cesaret işi gibi gelmeye başladı

madem öyle anasini seviyormus niye evlenmis. Babannede seni kiskaniyo bak n3 yap var ya iki gun birak gez toz kuafore git alisveris yapp 3. de bakmaz :) Ezik ruhlu insanlar anca birbirleri ile bisey yarisina girerler.

Basini okudum gerisini okumadim biri cocuguma oyle derse kafasini yere surter kivilcim cikaririm

Kayinvalidene kızdım ama en çok kocana kızdım,manyak mıdır nedir.
Ben olsam yinede anneme giderdim...Bunlara katlanacagima ana babamın lafına katlanırim daha iyi.Bosan demiyorum ama biraz burnu surtsun,yalnız kalsın ozlesin sizi.

Kayinvalidene kızdım ama en çok kocana kızdım,manyak mıdır nedir.
Ben olsam yinede anneme giderdim...Bunlara katlanacagima ana babamın lafına katlanırim daha iyi.Bosan demiyorum ama biraz burnu surtsun,yalnız kalsın ozlesin sizi.

Genelde oyun oynamıyorlar orası bizim eve göre daha ferah koşuyor eğleniyor çoluk çocuk sesi sadece her dediğine tamam diyo 10 şeker istese 10 ı yediriyor

Bir süre kurallarızı esnetin.
Daha fazla oyun oynayın. Parka götürün. Arkadaş bulun.
Babaannesiyle inatlaşmayın.
" Sen babaannesisin. Anneden sonra en güvenilir kişisin. Orası pis kötü derken psikolojisine zarar verebilirsin , yapma lütfen. Beraberce güzelce buyutelim , içine öfke kin ekmeden " deyin. Anlamaz biliyorum ama yine deyin.

Eşiniz denilen o kişiyle de bu konuda asla konuşmayın.
Merak etmeyin zamanla yavrunuz sizsiz kalamayacak.

Kayınvalidene sana iyi bir haberim var, bundan sonra sen çoçuğa bak bende işe başlıycam de bakalım napcak

Boyleleri anneyi sadece dogurma makinesi olarak goruyorlar ne yazikkki. Boyle cahil ve bilincsiz insanlarla ugrasmak insanin omrunden omur goturur konu sahibi icin uzuluyorum gercekten.
En bastan itibaren bu tavri koymak lazim. Annenin yapacagi seylerin hicbirini bi baskasi yapmasin ya. Onlarin gorevi sevmek, oynamak, sorulursa fikirlerini soylemek. Bu kadar. Konu sahibinin sert bi rest cekip geri adim atmamasi lazim bence.

Kaynvaldemi kizima kendi memesini verirken defalarca yakaladim nasil kikirdiyordu basmdan assagi kaynarsular dokuldu midem bulandi napcami sastim bebegim ona alissin diye hic kucagindan birakmazdi hic...bebek onun kucagindaysa alicaksam bi saatte verirdi.ogluma kizmam gereken bir durumda agliyorsa hemen alir oglum kuzum aglama kiyamam vs der aklini karistirir cocugun.Herkese oglumun konusmaya basladiinda herseyi soyledgni en son anne dedigni falan anlatir kendisi dogurmus gibi takilir durur ...daha neler nelerrr alistim artik umursamiyorum ben de babanemi cok severdim oldu gitti rahmetli o olunce anneme cok duskun oldum diyorum susuyor

En son cümle ne güzelmiş. Baksın bakalım babanne sağlığı ve sabrı ne kadar izin verecek .

Manyaklığun başka bi boyutu işte. Ben olsam yırtardım ortalığı rezil ederdim onu. Bende herkese bu kadın şizofren çocuğumun annesi sanıyor kendini derdim. Çocuğumu istiycem ve o bir saatte verecek öylemi çekip alırdım elinden. Ya çok sabırlıymışsınız. Az öz görüşün

Evlenebilirsinizde gerçekler bunlar malesef 30 undan önce evlenmeyin bence. Çevrede burdakiler gibi bir sürü aile var . Bazende haberi olmuyor insanın komşusundan. İyi bir kocaya ve koca ailesine denk gelme olasılığınız yüzde 20 anca vardır . Adam iyi olsa aile manyak oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…