- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Valla evlenme benden sana evli tavsiyesi. Yok yani bitmiyor koca derdi bitse anası o bitse babası o bitse görümcesi. Tek güzel yanı var, çocuk. Onuda gönlünce büyütemiyorsun zaten görüldüğü gibiYok ya ben evlenmeyeceğim sanırım, bildiğin ateşten gömlek. Ne çıkarsa bahtına diye giriyorsun işe,Rus Ruleti oyna aynı şey, bu ne arkadaş elalemin sorunlu insanlarını eğlemeye mi geldik dünyaya...
Ne kötü birşey ya,hakikaten evlilik fikrinden uzaklaşıyorum. Deli cesaret işi gibi gelmeye başladıValla evlenme benden sana evli tavsiyesi. Yok yani bitmiyor koca derdi bitse anası o bitse babası o bitse görümcesi. Tek güzel yanı var, çocuk. Onuda gönlünce büyütemiyorsun zaten görüldüğü gibi
Bu erkeklerde hic beyin ve vicdan kalmadı ya. Arkanda ailen yok, kacip gitmeye cesaretin yok o zaman sinsilikle hallediceksin. Gerekirse iceri odada haliya sic cocuga goster bak burasi pis asıl diye :)) yemegin icine saçını ativer bak babannenin yemeginden kıl cikiyor de. Eve gidince sunu alicam bunu vericem diye şımart cocugu. Babannen beni cok üzüyor diye kendini acindir. Kadinin kizacagi biseyi cocugun oynamasi icin eline ver babannesinin aslında baskıcı oldugunu görsün.
Genelde oyun oynamıyorlar orası bizim eve göre daha ferah koşuyor eğleniyor çoluk çocuk sesi sadece her dediğine tamam diyo 10 şeker istese 10 ı yediriyor
En bastan itibaren bu tavri koymak lazim. Annenin yapacagi seylerin hicbirini bi baskasi yapmasin ya. Onlarin gorevi sevmek, oynamak, sorulursa fikirlerini soylemek. Bu kadar. Konu sahibinin sert bi rest cekip geri adim atmamasi lazim bence.Boyleleri anneyi sadece dogurma makinesi olarak goruyorlar ne yazikkki. Boyle cahil ve bilincsiz insanlarla ugrasmak insanin omrunden omur goturur konu sahibi icin uzuluyorum gercekten.
Kaynvaldemi kizima kendi memesini verirken defalarca yakaladim nasil kikirdiyordu basmdan assagi kaynarsular dokuldu midem bulandi napcami sastim bebegim ona alissin diye hic kucagindan birakmazdi hic...bebek onun kucagindaysa alicaksam bi saatte verirdi.ogluma kizmam gereken bir durumda agliyorsa hemen alir oglum kuzum aglama kiyamam vs der aklini karistirir cocugun.Herkese oglumun konusmaya basladiinda herseyi soyledgni en son anne dedigni falan anlatir kendisi dogurmus gibi takilir durur ...daha neler nelerrr alistim artik umursamiyorum ben de babanemi cok severdim oldu gitti rahmetli o olunce anneme cok duskun oldum diyorum susuyorAllah böyle kaynanalardan korusun.Torun manyakları resmen.Geçen buradaki bayanlardan birinin kv si bebeği emzirmeye çalışıyordu.
Anlamiyorlaryada kafa gidiyor torunu kendi doğurdu sanıyorlar.
Sonrada üzücü olaylar yazık bu kızlara
Yok yok yanlis anlamadiniz bizzat ben yasayanlardanim acmis memeyi kuzumun agzina dayiyordu oghggkkYok artık..Yanlış mı anladım acaba yaaa
Kaynvaldemi kizima kendi memesini verirken defalarca yakaladim nasil kikirdiyordu basmdan assagi kaynarsular dokuldu midem bulandi napcami sastim bebegim ona alissin diye hic kucagindan birakmazdi hic...bebek onun kucagindaysa alicaksam bi saatte verirdi.ogluma kizmam gereken bir durumda agliyorsa hemen alir oglum kuzum aglama kiyamam vs der aklini karistirir cocugun.Herkese oglumun konusmaya basladiinda herseyi soyledgni en son anne dedigni falan anlatir kendisi dogurmus gibi takilir durur ...daha neler nelerrr alistim artik umursamiyorum ben de babanemi cok severdim oldu gitti rahmetli o olunce anneme cok duskun oldum diyorum susuyor
Yok yok yanlis anlamadiniz bizzat ben yasayanlardanim acmis memeyi kuzumun agzina dayiyordu oghggkk
Kaynvaldemi kizima kendi memesini verirken defalarca yakaladim nasil kikirdiyordu basmdan assagi kaynarsular dokuldu midem bulandi napcami sastim bebegim ona alissin diye hic kucagindan birakmazdi hic...bebek onun kucagindaysa alicaksam bi saatte verirdi.ogluma kizmam gereken bir durumda agliyorsa hemen alir oglum kuzum aglama kiyamam vs der aklini karistirir cocugun.Herkese oglumun konusmaya basladiinda herseyi soyledgni en son anne dedigni falan anlatir kendisi dogurmus gibi takilir durur ...daha neler nelerrr alistim artik umursamiyorum ben de babanemi cok severdim oldu gitti rahmetli o olunce anneme cok duskun oldum diyorum susuyor
Yok ya ben evlenmeyeceğim sanırım, bildiğin ateşten gömlek. Ne çıkarsa bahtına diye giriyorsun işe,Rus Ruleti oyna aynı şey, bu ne arkadaş elalemin sorunlu insanlarını eğlemeye mi geldik dünyaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?