boğarım çok net! Hem kocayı hem o kaynanayı... Kaldırmayın şunların maabadını arşa... Kıyamet kopucaksa sadece sen niye huzursuz oluyosun gönderme kaynana çocuğu bahaneler uydur gitme götürme sen de işle çocuğunu evinde görsün bakalım nasıl oluyo.. Oyuncak gibi oynatıyolar cocukları dengesizler
git babanın evine sokağamı atçaklar gitmiyorum de burda kalcam ,sinir oluyorum böyle anne babaya da
Üzüldüm bu duruma ne garip 20 küsür yaşadığın evde artik yabanci oluyorsun.Bu arada daha önce aileme gittim uzun süre kaldım ama ailem böyle olmaz kocan o senin deyip daha doğrusu destek çıkmafılar bana((
O yaştaki çocuk der öyle, bırakın bir gece denemelik, gece evi yıkar annem diye.
Benim oğlum da 2.5 yaşında; teyzesine aşırı düşkün, bana sen git ben teyzemle kalacağım der,
Yürümeye yeni başladığında bile ikimiz aynı anda çağırsak hep ona giderdi :)
her anneme gittiğimde kriz yaşıyoruz kalkarken.
Bir gece dedim tamam madem sen burada uyu, biz arabaya inmeden ağlamaya başlamış.
Sen sinir hastasi olupArkamda bana destek çıkacak bir ailem olsa zaten bi dk bile durmam. Onlar elalem ne der derdinde kısacası geri kafalılık biraz
ayy seni o kadar iyi anliyorum ki bizimkilerin bir kac ust versiyonular yani seninkiler bizimkilerden beter.benim kizimda kvalideme cok duskundur ona aglar bana aglamaz oraya gideriz eve gelmek istemez ama kvalidem o sekilde konusmaz cocuga konusamaz aninda kizarim cunku esimde oyle yapmaz Allah sabir versin aileler zaten evlenen cocuklari geri gelsin istemezler bizimkilerde oyleydi en kotusude arkanda destek cikmayan aile.Bu arada daha önce aileme gittim uzun süre kaldım ama ailem böyle olmaz kocan o senin deyip daha doğrusu destek çıkmafılar bana((
Sen sinir hastasi olup
Ya da esinden siddet gorup komalik olsan anca o zaman mi gel derler.
Cok aci birsey arkanda olmamalari.
Esin de annesi de psikolojik sorunlu.
Ve 2 yasinda bir cocuga boyle seyler soyleyip alet etmeleri cok igrenc. Kisilik bozukluguna dek gidebilir .evladinizin tam algilama ve kavrama evresi.
Zor bi durum eşin cok cahil gerci erkekler bazen gercekleri gormuyo benimkide dahil kayinvalidene soyle benim cocuguma boylr boyle seyler soyleme de net ol
Az git ben kurtuluşu oyle buldum kac yillik evlisin bilmiyorum ama beş yili dewirince evlilik daha cok oturuyo senin sinirlerini bozmaya calisiyorlar firsat verme al bebegini o oyle diyince cik sikma canini bu gunlerde gecer
Bu o ... kaynanaların allah nasıl bilirse öyle yapsın. Kızınla güzelce konuş herkes gece evinde yatar kendi yatağında yatar diye.
Yada misliyle karşılık ver babannen pis bilmem ne diye
Çünkü bu rezillet bundan anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?