- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Babanne mi bakıyor o sürelerde aldığında tek başına nasıl ilgileniyor çalışıyor mu?4
velayet bende.ayın 1. Ve 3. Cumartesi günleri olan görme gününü ,15 gün yaz tatili ,7 gün sömesrt olmak üzere uzattı hakime hanım sağolsun
Bu adam hapise girip çıkmadı mı? Sabıkası olan adama nasıl çocuk veriyorlar?
Kadın öğretmen ve avukat tutmaktan aciz. Bu bile kadınjn genel durumu hakkında bilgi veriyor. Avukat lüks bir hizmettir. Elbette pahalı olacak. Ucuza çalışmak için yıllarca okumadılar. Onun dışında riski çok. Avukatlar mesleğiyle ilgili en küçük hatalarda dahi ağır ceza mahkemelerinde yargılanırlar. Ama avukatsız olmaz. Hukukta usul esastan önce gelir. Bu şu demek.Avukatla ilgili hicbir soruya cevap vermemissiniz. Avukatiniz yok mu sizin? Bi yerlerde biseyler eksik, o yuzden cocugunuzu kaybediyorsunuz. Gırtlağını sıkayım mı gibi seyler dediginde gidip sikayetci oluyor musunuz mesela? Uzaklastirma talep ediyor musunuz? Ceza davaniz var mi?
Ailesinin yanına getirmişti 1 hafta.sonra eve getirip eziyet ettikten 2 gün sonra bana verdi 1 haftasını sonra kullanırım diyerek .ben o zaman versin diye alttan aldım .şimdi yanına çocukları getirmiyorum diye küfür edip duruyorBabanne mi bakıyor o sürelerde aldığında tek başına nasıl ilgileniyor çalışıyor mu?
O sürelerde çocuğu babaya vermemiş ve baba icra ile almış çocuğu aslında yasal haklarını kullandırmış olsaydı adama bu kadar zorlanmazdıGorus gunu elde etti demiş. Sanirim ayda 2 kez alma hakki verildi babaya.
Yasal haklarını kullanırken çocuklara psikolojik işkence yapıyorO sürelerde çocuğu babaya vermemiş ve baba icra ile almış çocuğu aslında yasal haklarını kullandırmış olsaydı adama bu kadar zorlanmazdı
Tamam .tag i söylerimTweet atın hepimiz retweetleyelim. Ucim'e gönderelim. Belli ki sizi yanlız bulmuş.
O sürelerde çocuğu babaya vermemiş ve baba icra ile almış çocuğu aslında yasal haklarını kullandırmış olsaydı adama bu kadar zorlanmazdı
Avukatım yok.2 sene önce başvurdum bir kere .kesin sonuç yok.adli tatil vs demişti ve. Baya yüksek rakam istemişti .çocuktan çncelikli de parayı sormuştu .sonra vazgeçtim .bu yaptıklarını tek bir CD ye atıp yazı yazdım 4 gün önceAvukatla ilgili hicbir soruya cevap vermemissiniz. Avukatiniz yok mu sizin? Bi yerlerde biseyler eksik, o yuzden cocugunuzu kaybediyorsunuz. Gırtlağını sıkayım mı gibi seyler dediginde gidip sikayetci oluyor musunuz mesela? Uzaklastirma talep ediyor musunuz? Ceza davaniz var mi?
Velayet o açtı ,ben de Kişisel ilişki kaldırılasın diye dava açtım .ikisini birleştirmişti hakimEşim velayet davası açtı demişsin ama eşin velayet davası değil sanırım şahsi münasebetin yeniden düzenlenmesi için dava açmış. İlk başlığa yazdığın yazıdan bu anlaşılmıyor. Öneri istiyorsan biraz daha net yazman lazım.
Çocuktan önce tabiki parayı soracak avukat. İşi bu çünkü. Her gelenin çoluğuna çocuğuna üzülecek olsalardı oooAvukatım yok.2 sene önce başvurdum bir kere .kesin sonuç yok.adli tatil vs demişti ve. Baya yüksek rakam istemişti .çocuktan çncelikli de parayı sormuştu .sonra vazgeçtim .bu yaptıklarını tek bir CD ye atıp yazı yazdım 4 gün önce
Avukatım yok.2 sene önce başvurdum bir kere .kesin sonuç yok.adli tatil vs demişti ve. Baya yüksek rakam istemişti .çocuktan çncelikli de parayı sormuştu .sonra vazgeçtim .bu yaptıklarını tek bir CD ye atıp yazı yazdım 4 gün önce
Öğretmen olduğum için baro avukat vermez sand
vallhi de veriyorlar .
Normalim,yapılması gerekeni biliyorum ama kesin sonuç alacağımdan emin değilm .kredilerim vs devam ederkenKadın öğretmen ve avukat tutmaktan aciz. Bu bile kadınjn genel durumu hakkında bilgi veriyor. Avukat lüks bir hizmettir. Elbette pahalı olacak. Ucuza çalışmak için yıllarca okumadılar. Onun dışında riski çok. Avukatlar mesleğiyle ilgili en küçük hatalarda dahi ağır ceza mahkemelerinde yargılanırlar. Ama avukatsız olmaz. Hukukta usul esastan önce gelir. Bu şu demek.
Hakimin önüne dosya geldiği zaman hakim kimin haklı kimin haksız olduğundan önce usul doğru izlenmiş mi ona bakar. Önce usul önce usul. Doğru mahkemede, doğru dava, doğru şekilde açılmış mı? Deliller süresinde sunulmuş mu. Dava dilekçesinde olması gereken unsurlar tam mı? Usulüne uygun tebliğ yapılmış mı ? Hakimi ilgilendiren bunlardır. Yoksa kim haklı kim haksız zaten belli . Şahsın üstünde uyuşturucu madde yakalanıyor yasal sınırın üstünde belli ki içici değil ticaretini yapıyor. Bu şahıs beraat ediyor çünkü arama yapan polisin genel arama yetkisi var ama şahıs aracın genel aramayla ulaşılamayacak iç kısımlarına saklamış uyuşturucuyu. Dolayısıyla elde edilen delil geçersiz sayılıyor. Bakın usul bu kadar önemli. Hukuk ilk usule bakar olayın içeriği önemsizdir.
Bu kadında normal bir insan olsa yapması gereken ilk şeyi bilir.
Memurun hali de kalmadı artık bu ekonomide .kira mı vereyim?çocuklarla (nafakasız) mı ilgileneyim ?bu pislikle mi uğraşayım şaşırdımZaten once para konusuluyor. Siz memur degil misiniz? 2 sene once kredi cekip isinizi halletseydiniz bu zamana kadar hem krediniz bitmis olurdu hem isinizi kesin sonuca baglardiniz.
Paradan önce evet biraz üzülmesini de isterim ben yaÇocuktan önce tabiki parayı soracak avukat. İşi bu çünkü. Her gelenin çoluğuna çocuğuna üzülecek olsalardı ooo
Memurun hali de kalmadı artık bu ekonomide .kira mı vereyim?çocuklarla (nafakasız) mı ilgileneyim ?bu pislikle mi uğraşayım şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?