Çocuğumu konusturmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi anladığımı anlatcam size. İlk başta çocuk sizinle iken babasına gitmek istemiyormuş , ama siz babandır demişsiniz gitmiş şimdi de orada iken size geri gelmek ve sizinle konuşmak istemiyormuş sanırım. Doğru mu anladım ? 😬
Çocuk annesi ile konuşursa annesine gitmek istiyor diye konuşturmuyormuş babası, o yüzden eski eşi konu sahibini engellemiş, çocuk ile konuşturmuyor. Benim baba, eski eş diye bahsettiğim kişiye konu sahibi sperm babası diyor. Sadece sperm babası diyerek ne demek istediğini anlamadım. Gerçi çocuğuna da buraya yazdığı şekilde bahsediyorsa babanın çocuk işe konuşturmamasında da haklılık payı var gibi.

9 yaşındaki çocuk annemi arayacağım diyebilir. Siz sizdeyken çocuk telefonla konuşmasına izin veriyor musunuz?
Tabiki de ona özel telefon ve hat aldım lakin yanına vermedim çünkü sahip çıkamıyor daha telefonuna . Kendisi özgür benim yanımda istediği zaman görüşüyor mesajlasiyor telefonuyla ama zaten konuyu hallettim şu anlık . Mune Mune kapatır mısın konumu

Çocuk annesi ile konuşursa annesine gitmek istiyor diye konuşturmuyormuş babası, o yüzden eski eşi konu sahibini engellemiş, çocuk ile konuşturmuyor. Benim baba, eski eş diye bahsettiğim kişiye konu sahibi sperm babası diyor. Sadece sperm babası diyerek ne demek istediğini anlamadım. Gerçi çocuğuna da buraya yazdığı şekilde bahsediyorsa babanın çocuk işe konuşturmamasında da haklılık payı var gibi.
Sen bu şekilde yorum yaptın ya umarım benim yaşadıklarımı yaşamadan ölme ..ne kadar kötü kalpli bir insansin ..ağlayarak aceleyle yazılmis bir konu ama Rabbim yaşatsın ..eski eşime bu bedduayi etmeidm Allah'ın sevgili kuluyum elhamdülillah dualarim kabul olur sen yaşamadan ölme fazlasını değil aynısını yaşa..ama şu an ki mutlulugumu yaşama :)

Sen bu şekilde yorum yaptın ya umarım benim yaşadıklarımı yaşamadan ölme ..ne kadar kötü kalpli bir insansin ..ağlayarak aceleyle yazılmis bir konu ama Rabbim yaşatsın ..eski eşime bu bedduayi etmeidm Allah'ın sevgili kuluyum elhamdülillah dualarim kabul olur sen yaşamadan ölme fazlasını değil aynısını yaşa..ama şu an ki mutlulugunu yaşama :)
Sen değil siz diye hitap etmeyi öğrenin önce, haddinizi bilin. Nerede size hakaret ettim, siz kimsiniz dr beddua ediyorsunuz. Önce kime be yazdığınıza bakın.

Sen değil siz diye hitap etmeyi öğrenin önce, haddinizi bilin. Nerede size hakaret ettim, siz kimsiniz dr beddua ediyorsunuz. Önce kime be yazdığınıza bakın.
Senin edepsiz yorumuna sen değil küfür etmem lazım ne zirvaliyorsun hadsiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X