Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Evet gencim yok bı daha birakmicam ne olursa olsun çünkü onsuz olmuyo
Bırakma canım, onceki konularını bilmiyorum, ama tavuk bile civcivlerini kaptırmıyor. Beraber gidin gelin, onları tanısın bilsin, ama senden once gelemezler.Oncelik senin ne düşündüğün..

Polisi ararsa kocasının bunu terk etmesinden korkuyor. Keşke terk etse de kadın kurtulsa derdim ama ortada 2 günahsız sabi var.
Kocası eşek kadar adam hala anasının sütünden kesilmemiş.1.5 yaşındaki bebeği annesinden ayırabiliyorlar.

Özür dileyerek soracagım, Konyalımısınız, onlarda duyuyorum boyle konular da.

Yok sehrimi söyleyemem ama oralı değilim ama eşimin köyüne hiç bir kadın gelin gelsin istemem çünkü tamamen geri kafalılar kadın evden gelin çıktı ya tamam bitti ailesini bile istemiyolar
Şehrinizi elbette yazmayın. Var boyle aileler, ozellikle de bazı bölgelerde. O kadar cocuga meraklı olan ölene kadar dogursun, ayy anlamıyorum şu kadınları, eglence mi arıyorsun, gez yasıtlarını..

Canımsu ben gelemem böyle şeylere bir cinnete bakar paralarım onları kimin çocuğunu kimden alıp da geri vermiyorlarmış. O çocuğu getirdiğinde al elinden kendisini de bir güzel koy kapıya hadi yallah ananın evine de. Ya da git kendin al. Sen ananla otur de.

Gidemeyecegim uzaklıkta
Kıskanabilirsin de..Benim kızımı eşimin yengesi bakıyor bir nevi babaannesi kadar yakın onu cok seviyor kızım işten cıkısta onu almaya gidince bazen oyuna daliyor pencere önünde beklemiyor sürekli bana anne diye seslenecekken karıstırıp cicianne(esimin yengesine cicianne diyor) diye seslenince biraz icim buruluyor.Annelik icgudusuyle kiskanabilirsin evladini cok dogal bunda kötü bir sey yok..

Daha bebeğim iki aylıktı ve babam çok rahatsizlanmisti bu manyaklar bebeği bırak git gör gel demişlerdi daha emiyordu o zaman benim kaynana ben bakarım diyordu oğluna bakıp sinsi şeytan of aklıma geldikçe deliriyorum

Gidemeyecegim uzaklıkta
Eminim taksiyle de olsa gidebileceğiniz bir uzaklıktadır ama sizde bu pısırıklık varken üyelerin böyle bir beklentiye girmeleri saçma olmuş.

Daha birey olamamışsınız, çocuğunuzla ilgili söz hakkınız yok. Sizi adam yerine koyup ciddiye almıyorlar bile. Ama siz dur durak bilmeden doğuruyorsunuz, neden çünkü geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyorsunuz. Lütfen çocuklarınızın geleceği için üremeyin artık.

Evet tabiki ama beni kotuleyecek iftira atacak yer arıyorlar

Lütfen sizde yorum yazmayın böyle yazınca herşey düzelmiyor çözüm üretin lütfen yada yazmayın

Şehrinizi elbette yazmayın. Var boyle aileler, ozellikle de bazı bölgelerde. O kadar cocuga meraklı olan ölene kadar dogursun, ayy anlamıyorum şu kadınları, eglence mi arıyorsun, gez yasıtlarını..
Kaç kere dedim bı tane daha dogurun madem bu kadar duskunsunuz ki inanmıyorum bana inat yapıyorlar oğlumuz karısına söz geçirsin diye düşünüyorlar ama bu son görür onlar

Evet tabiki ama beni kotuleyecek iftira atacak yer arıyorlar
Is eşinde bitiyor eyvallah ama sen biraz disini gösterirsen eşin de zamanla anlayacaktır.Ben de benzer seyler yasadim biz de cok kavgalar ettik simdi esim sen ne diyorsan o olsun diyor anası arkamdan.laf etse kendi mudahale ediyor esin dahi olsa kimseye iyi olmaya calisma ters yap emin ol her sey daha baska olacak erkeklerin kafasi gec basiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…