- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.311
- 78
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Nasıl polislik değil ya ! Çocuğumu benden kimse alamaz yaşadığım sürece. Ne demek burada kalacak,git çocuğunu al. Pasif olmaPolislik değil ama bana inat yapıyorlar bilerek
Napıyo şimdi özledim dün gece yanımdaydı beraber uyuyoruz hep yarın dedesi getirecek dedi eşim ama inanmadım bbenide oraya götürmek amaçları hatta eşim diğer bebegide götüreyim mı dedi izin vermedim yani beni burda tek bırakmaya razı ailesi yeterki mutlu olsunlarNasıl polislik değil ya ! Çocuğumu benden kimse alamaz yaşadığım sürece. Ne demek burada kalacak,git çocuğunu al. Pasif olma
Ben çok yazdım polis konusunu dinlemiyor.İlk çocuğu 6 aylıkken 2.ye hamile kalmış.Önce kayınvalide ile oturuyorlarmış.Sonra ayırmışlar evleri.Geçen ki konusu hep eşi gidip kalıyordu annesinin evinde.Bugün de çocuğunu da götürdüğünü onu orda bırakıp eşinin eve geldiğini yazdı.Konu sahibi pasif bu konuda.Ailesinin yanına gidip blöf yapmayı düşünüyor eşine.Ne kadar yazarsak hiç bir şey değişmiyor.O 1.5 yaşında ki çocuk gece kalkıp anne diye ağlıyordur.En çok ona üzüldüm.Geri çekilme yöntemi ile korunuyor bu arada.Nasıl polislik değil ya ! Çocuğumu benden kimse alamaz yaşadığım sürece. Ne demek burada kalacak,git çocuğunu al. Pasif olma
Konu benim anneligim değil karşı tarafın insan olmaması düşüncesiz ligi ben kocamla mı evliyim ailesiyle mı sürekli onlarla iç içe olmak istemiyorum bu gidişle bu yuvayı malesef olmayan yuvayı bozucam1,5 yaşında bebek annesinden ayrı başka bir yerde yatılı kalamaz efendim. Bir yere gönderecekseniz siz de onunla beraber gideceksiniz. Madem çocuğa sahip çıkacak gücünüz yok eş ailesinin huyuna gideceksiniz. Ne münasebet el kadar sabiyi sepet gibi oradan oraya taşımak ya. Annesiniz alooo ilk sorumluluğunuz çocuğunuza sahip çıkmak ne münasebet oraya gidemem yok bunu edemem yok kızımı benden ayırıyorlar.
Ne biçim annesin?Ara polisi getir çocuğunu yanına artık!Bir daha cesaret edemezler.Napıyo şimdi özledim dün gece yanımdaydı beraber uyuyoruz hep yarın dedesi getirecek dedi eşim ama inanmadım bbenide oraya götürmek amaçları hatta eşim diğer bebegide götüreyim mı dedi izin vermedim yani beni burda tek bırakmaya razı ailesi yeterki mutlu olsunlar
Ya ne kadar ön yargılısınızBen çok yazdım polis konusunu dinlemiyor.İlk çocuğu 6 aylıkken 2.ye hamile kalmış.Önce kayınvalide ile oturuyorlarmış.Sonra ayırmışlar evleri.Geçen ki konusu hep eşi gidip kalıyordu annesinin evinde.Bugün de çocuğunu da götürdüğünü onu orda bırakıp eşinin eve geldiğini yazdı.Konu sahibi pasif bu konuda.Ailesinin yanına gidip blöf yapmayı düşünüyor eşine.Ne kadar yazarsak hiç bir şey değişmiyor.O 1.5 yaşında ki çocuk gece kalkıp anne diye ağlıyordur.En çok ona üzüldüm.Geri çekilme yöntemi ile korunuyor bu arada.
Konu anneliğin.Siz kötü olmak istemediğiniz için bu kadar herşeye cüret ediyorlar.Sizi kimse dinlemiyor,adam yerine bile koymuyorlar.Siz hala polislik bir şey yok diyin.Konu benim anneligim değil karşı tarafın insan olmaması düşüncesiz ligi ben kocamla mı evliyim ailesiyle mı sürekli onlarla iç içe olmak istemiyorum bu gidişle bu yuvayı malesef olmayan yuvayı bozucam
Hiç ön yargılı değilim.Öbür konularınızı da okudum.Bütün herşeye rağmen suçu kayınvalidenize atıp kocanızı aklıyordunuz.Ya ne kadar ön yargılısınız
Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aileKonu anneliğin.Siz kötü olmak istemediğiniz için bu kadar herşeye cüret ediyorlar.Sizi kimse dinlemiyor,adam yerine bile koymuyorlar.Siz hala polislik bir şey yok diyin.
Sorun ne tam olarak neden bu yapılıyor ve cocugunuz kac yasındaAkıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Teşhisi mi var?Madem öyle niye iki çocuk yaptınız böyle bir adamdan?Siz bu kafayla gidin,yakında eşiniz iki çocuğunuzu da alır annesinin evine yerleşir.Sizi de postalar.Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aile
Sorun bir buçuk yaşındaki çocuğumun geri gelicek bahanesi ve sevmek bahanesiyle babaannesi in yanına götüren ve orda kalıcak diye bana söylenmesi yani ya eşim orda kalıyo ya çocuğum bizi rahat bırakmıyorlar bende gidemiyorumSorun ne tam olarak neden bu yapılıyor ve cocugunuz kac yasında
Çok pişmanim ikincisi bilerek olmadı ama yinede evlatlarımın Allah eksikliğini vermesinTeşhisi mi var?Madem öyle niye iki çocuk yaptınız böyle bir adamdan?Siz bu kafayla gidin,yakında eşiniz iki çocuğunuzu da alır annesinin evine yerleşir.Sizi de postalar.
Anneyi takan mı var ben çocukları kocamın ailesine doğurmuşumBenim esim de kızımı dolastırmaya cıkarinca babaannesine ugruyorlar 1 2 saat takılıyorlar kızım babaanesine cok düşkün bazen durayım biraz daha diyormus kalmak istiyormus bir sekilde ikna edip getiriyor eşım. 4 yasından önce bir cocuk hic bir yerde annesiz yatiya kalmamali bence en basitinden ülkemizde deprem örneği var.Deprem olsa babaannesinin binası yıkılsa Allah gecinden versin ama evladiniza bir sey olsa esin hic mi vicdan azabi cekmeyecek ?
Konu sahibi hiç bir şey yapamaz.Olan çocuklara olur.3 aylık öbür bebeği de götürecek adam utanmasa.Tek istenmeyen konu sahibi.Bu getirme götürme olaylarini daha kizim 40 ı bile cikmadan biz de cok yasadik bir kac sefer götürdü evine 1 2 saat sonra getirdi kaynanam.Hep üzüldüm ama annem epilepsi hastasi o üzülür etkilenir aman kavga cikmasin diye sustum sustum sustum o kadar cok sustumki sonra bir patladım su an benden rahati yok eger sınırı aşana sınırını bildirmezsen tepene cıkıyor bence tavır koymanız lazım es faktörü çok önemli bu konuda anlamasi gerekir cocugun annenin rizasi disinda bir yerde duramayacagini
Arkadaşım kusura bakma ama senin kocandan bir b.k olmaz. Sende ancak pasif pasif otur ağla... diyemiyor musun, ya çocuğu git al ya da polisle ben gider alırım?Sorun bir buçuk yaşındaki çocuğumun geri gelicek bahanesi ve sevmek bahanesiyle babaannesi in yanına götüren ve orda kalıcak diye bana söylenmesi yani ya eşim orda kalıyo ya çocuğum bizi rahat bırakmıyorlar bende gidemiyorum
Şaka gibi ya, 3 aylık olanı da götürmek istiyormus, geri zekalı mıdır nedir?Konu sahibi hiç bir şey yapamaz.Olan çocuklara olur.3 aylık önür bebeği de götürecek adam utanmasa.Tek istenmeyen konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?