Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Evet haklısın yeni yeni bensiz kalmaya başladı bunu isteyene kaynanam bana hiç soran yok oğlan tarafı olmak bu insanlari iyice vicdansız yapmış

Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aile
O zaman neden 2 çocuk yaptın. Çocuğunu aldigin gibi git şikayetçi ol. Savcılığa ver hepsinin ismini. Kendin,cocuklarin adına koruma kararını aldır. Nöbetçi aile hakimlığınden 2 saatte çıkarırsın karari. Annelik yapacak olgunlukta olduğunu düşünmüyorum. O bebek henüz, bebeğinin altını kim değişiyor? 1.5 yaşında süt emiyor mu ? Istismara ve siddete maruz kalmadığından nasıl eminsin.

Evet haklısın yeni yeni bensiz kalmaya başladı bunu isteyene kaynanam bana hiç soran yok oğlan tarafı olmak bu insanlari iyice vicdansız yapmış
Gerekirse saygisiz olacaksin benim arkamdan saygisiz denildigine o kadar eminim ki ama ben saygisiz davranmasam dur demesem su an cocugum beni anne sıfatina koymazdi dogurdugum cocugun beni sevmemesine zihninde babaannesini anne rolune sokmasina dayanamazdım.. zaten mesele torun sevgisi degil cocuk uzerinde otorite kurma anneyi etkisiz eleman haline getirme cabasi.Gercekten sevenle yapmacik seven o kadar belli oluyor ki

Bez kullaniyo evet bizim gibi yemek yiyor istismar ve şiddet olmadığına eminim henüz yeni yeni kalıyor ben dur demezsem olmaz bı dahakine izin vermicem ne olursa olsun

Çok pişmanim ikincisi bilerek olmadı ama yinede evlatlarımın Allah eksikliğini vermesin
Bir de geri çekilme yöntemi ile korunmayın diyen üyeye neden diye soruyorsunuz. Tecrübe etmişsiniz zaten, geri çekilme bir korunma yöntemi değil.

Normal koşullarda kimse anlaşamadığı eş ailesi ile görüşmek zorunda değil. Ama sizin böyle bir lüksünüz yok bence. Çünkü bebeğinizi koruyamıyorsunuz. Bu durumda bebeğin iyiliği ön planda olacağı için gidip geleceksiniz mecburen.

Gerçi gitmemek için direnebiliyorsunuz da çocuğunuzu göndermemek için neden direnemiyorsunuz pek anlamayamadım.

Beyni yok gibi ben hayır denesem götürecek ne değerli ailesi var mis ya
Yasin çok genç sanırım... Allah aşkına evlatlarına sahip çık. 1.5 yaşındaki çocuk hastalık ölüm gibi zorunlu haller olmadıkça anneden ayrı kalamaz, kalmamalı.

Daha bir hafta oldu tartışalı ve bu kızımın ikinci kalışı orda devamına izin vermeyeceğime emin olabilirsiniz eşimin öfke sorunları var beni anlıyormusunuz

Ama babaannesi, o cocuk annesinin rızası dışında sizde kalamaz, çocugu sopa olarak kullanıp annesine eziyet etmekten vazgeçin

Bez kullaniyo evet bizim gibi yemek yiyor istismar ve şiddet olmadığına eminim henüz yeni yeni kalıyor ben dur demezsem olmaz bı dahakine izin vermicem ne olursa olsun
Bezi kim değişiyor ? Nasıl eminsin, gizli kamera mi yerleştirdin. Bu durumda yapilacak tek sey sikayetci olmak ve o kocanla yollarini ayirmak. Bu cozulecek bir sorun degil, sen yok sayiliyorsun. Kendi dogurdugun çocuğun üstünde hukumsuzsun resmen.Yasal olarakta o çocuk babaya verilmez, bebek daha...

Benim torunlarını kıskandığımı iddia ediyolar kaynanam diyoki ben şunu yapmasam yanımda alikoyarim kızımı diyor mesela bana soran yok kendi kızı gibi konuşuyor mesleği şu olucak surda olucak benim kızım benim gibi olucak vs. Ben artık o laflarına çok karşılık verdim olmadı anlamadı kendisinin sanıyo onu oğlunun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…