Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Hayır tabikide sen bunu dert etmen bile çok sacma olur akraba bu ne derse desin ne yaparsan yap zaten yaranamazsın sen cocuğuna çok iyi bir annesin bunu unutma cocuğun gelişimi için çok iyi bir yol izliyorsun seni tbrik ederim ve bir not kim ne derse desin sen cocğun için en iyisini yapıyorsun

Siz etrafınızdaki zararlıları azaltın bence. Onları azaltinca yaşam standartlariniz otomatik yükselir

Kıskanıyorlar? Çocuğun zihninin en verimli vaktinde onlar tabletle uyuşturuyorsa hele. Ne diyecekler, ben çocuğu salladım sen daha iyi yetiştiriyosun mu diyecekler? Hiç takmayın Allah aşkına.İnşallah hayırlı ve bereketli ilim sahibi çocuk yetiştirirsiniz

Acaba akrabalara biraz fazlaca bu kitap okuma durumunuzdan bahşetmiş olabilir misinuz? Bazen insanlarla bu tür konulari fazlaca konuşunca kendilerinin de sacna bulacağı yorumlar yapabiliyorlar.

Bu durum senin canını sıktığı için konuyu paylaşmak istediğini düşünüyorum. Bence şimdiki imkanlar dahilinde yetişen çocuklar steteskop kelimesini bilmeli, bu durumdan rahatsız olan kişi kendi cahilliğinin ortaya çıkmasından rahatsiz olmuştur. Canını sıkma.
Zaman o teyzelerin yetiştiği zaman değil.
Artık Asıl sorun çocuğunu yetiştirme derdi olanlarla çocuğunun yetiştirmekle uğraşmak istemeyenler arasında.

O değil de 38 aylık yerine neden 3 yaşında yazmıyorsunuz, gece gece şu basit hesabı bile zor yaptım Çoğunlukla da rastlıyorum burada, arkadaş yuvarla yaşını gitsin, hani doktor falan sorsa ayını belirtirsin de yani üç yaşında ama iki ay da fazlası var, ee biz bunu bilsek nolur bilmesek nolur.

Çocuğu kendi IQ seviyelerine çekmeye çalışıyorlar. Oyuna gelmeyin

Yanı evet ya.ne sacma bana da oyle dıyorlar hep.su aylık bu aylık.banane yanı desene bırbucuk yas ıkı yas..

Bu elalem herşeyi iyi bilir zaten herşeye karışır yahu çocuğun kitabından kime ne illa bir fikir verecek birşey diyecek biliote konussalar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…