- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
MaşallahBenimki 2.5 yaşında muhtemelen kelimesini açıklamıştıkomşunun çocuğu 1.5 yaşındayken benimle karşılıklı konuşabiliyordu. Gözümle görmeseydim belki ben de buna inanmazdım
Olabiliyor yani. Çok doktorculuk oynamıştır aklında kalmıştırMaşallah
Markette var mı?
Ben yorum yazmaya erinirim yaa.öyle konuyu okuyup sesli düşüncemi söylerim.Ne kadar ilgili bir anne dememiz için açılmış bir konu.Bdv ye öyle konular açıyorlar ki tamamen amaçsız ben olsam erinirim
Siz etrafınızdaki zararlıları azaltın bence. Onları azaltinca yaşam standartlariniz otomatik yükselir38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Kıskanıyorlar? Çocuğun zihninin en verimli vaktinde onlar tabletle uyuşturuyorsa hele. Ne diyecekler, ben çocuğu salladım sen daha iyi yetiştiriyosun mu diyecekler? Hiç takmayın Allah aşkına.İnşallah hayırlı ve bereketli ilim sahibi çocuk yetiştirirsiniz38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Kizim hala sütyene memelik diyoBu arada yabancı bir kelimeye Türkçe karşılık bulmakta çocuklar gayet ustadır. Kendine haksızlık etmetdk den daha iyi iş cikarmissin
Yanı evet ya.ne sacma bana da oyle dıyorlar hep.su aylık bu aylık.banane yanı desene bırbucuk yas ıkı yas..O değil de 38 aylık yerine neden 3 yaşında yazmıyorsunuz, gece gece şu basit hesabı bile zor yaptımÇoğunlukla da rastlıyorum burada, arkadaş yuvarla yaşını gitsin, hani doktor falan sorsa ayını belirtirsin de yani üç yaşında ama iki ay da fazlası var, ee biz bunu bilsek nolur bilmesek nolur.
Konudan bagimsiz bu durum banada sacma geliyor. Çocuk 12 ay'i bittimi artik bir yaş dersin yil olarak gidersin 3.4 yas cocugada aylik demezsin yahuNasıl hesaplıyorsunuz yorulmuyorsunuz da hayaş de sen bacım aylık diyip insanların kafasını karıştırmayın
Üzülme tavşancan dedi faresuKahretsin bugün de yine çok iyi bir anneyim.
Elalemin her dediğine böyle takılırsanız sinir hastası olursunuz
Çocuk benim, hayat benim size ne diyip geçemiyor musunuz? Bu kadar kafaya takmaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?