Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Bi bizi takmıyor piraye.
Yazıyor ve gidiyor

Keşke sizde kitap okusanız ve keşke sizde benim bir yaşında ki kızım kadar mantıklı davranabilseniz deseydiniz keske

3,5 yaş değil yani :)
Boyle dediğimiz zaman da Ama bir ayin bile cok önemi vaaar diyorlar.Tamam da biz gelişimini takip eden doktor değiliz ki.
Ona belirtilse günü gününe anlarim.
Ayın önemi var ilk 24 ayın. Sonrasında çok da şşapmaya gerek yok

7 yaşında kızım var oyuncaktan çok kitabı var. bebekliğinden bu yana kitap aldım. ilkokula başladı , şimdi kitap yetişmiyor çocuğa. geleceğe yatırım diyin boş verin

C Calcifer dediklerinin gereksiz olduğunun farkındayım da sayı olarak çok olması noktasında biraz düşündüm sadece
İyide ne zararı olacak ki.
Oğlum 3.5 yaşında epey kitap var bizdede ama bir ara sadece 1 tanesini okuyorduk,ezberlemişti bazı yerlerini hatta.
Şu an isterse ,ilgisini çekerse başka baska kitaplar okuyoruz,bazen resimlerine bakıyoruz dinlemiyor.
Fazla kitaptan ne zarar gelebilir ben inanın hiç anlamadım.

Bak şimdi aklıma şu geldi. Bir tanıdık ablam var aslında çok iyi bir insan çok severim. Eski bir komşusunun oğulları Robert kolejde okuduktan sonra yurtdışına gitmişler halen ordalarmış yerleşmişler. “X hanım aslında çok üzgündür ...” diyor yanlarında isterdi oğlanları, özlüyordur şimdi demeye getiriyor. burada çocuklar demek ki çok iyi eğitim almışlar. İstedikleri zaman ülkeye kesin olarak dönebilirler de… dönmeseler de uçaklara kıran girmedi herhalde. “bu durumda x hanıma üzülemeyeceğim yani” diyemedim tabii

ha ha ha şaşırmadım bunlara.hatta en son da billur kalkavan adlı sosyetik kadın zengin çocuğu olmak çok zordu diye röportaj vermişti.derde gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…