- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
224 haftalıkmış benim sıpa. Senin yüzünden hesapladım. Mutlu musun
Dimi ne gerek var buna 38 ayın şuan kaç yaşında olduğunu hesaplamaya üşeniyorum meselaay vallahi ben de aynı şeyden muzdaribim
38 ay deyince 12 ye bölüp kaç yaşında olduğunu anlamaya çalıştım
Dimi ne gerek var buna 38 ayın şuan kaç yaşında olduğunu hesaplamaya üşeniyorum mesela3 yaşını geçmiş neyseki
Çocuğum olursa her alde 24 aylıktan sonrasını yaş olarak söylerim. İnsanın kafası karışıyo yavalla çocuğum olunca dedim herhalde ben de ay ay giderim, sonuçta benim çocuğum olacak her ay geçişi herhalde hafızamda olur, oluyordur diye düşünüyorum. Yok yahu yine böyle hesaplıyorum hiç aklımda değil.
tek "ocakta 18 aylık olacak aşısı var" diye sürekli tekrarladığımdan 18. ayı yakaladım
12060 günlüğüm ben hadi bakalımahaha hesapla.neti yer sekmesine ekleyeceğim, soran olursa tık tık hemen halletmek için
3,5 yaş değil yani :)Çocuğum olursa her alde 24 aylıktan sonrasını yaş olarak söylerim. İnsanın kafası karışıyo ya
Bir tanesi 42 aylık bebeğim demişti bir de gözlerimi ovuşturdum belli bir süre
Evet biri bana öyle dedi, ama doktorlar aylık diyorlar doğru olan o diye. Neye göre kime göre3,5 yaş değil yani :)
Boyle dediğimiz zaman da Ama bir ayin bile cok önemi vaaar diyorlar.Tamam da biz gelişimini takip eden doktor değiliz ki.
Ona belirtilse günü gününe anlarim.
İnsanların kendini bu denli özel hissetmesine de hastayım :) İnsanlar yorum yapmayı sever bıdı bıdı konusur gereksiz incir cekırdegını doldurmayan konularda ama 3 yasındakı cocugum dedıkodu malzemesı oldu gibi laflar da çok komik geldi bana:)38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Sizde bunları ciddiye alıp konu mu actınız?38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Yalnız onu drlar veriyor.Neyin ne oldugunu ve gelecek yorumlari siz de biliyordunuz zaten konuyu acarken. Neyse
Aklima şey geldi bir arkadasim daha 40i yeni cikmis bebegine kitapla etkinlik yaptiriyordu cocuk daha önünü gormuyor boyuna kitaplarla stori atiyor etkinlik yapiyoruz diye.Ne kadar harika anne diyelim diye
Yalnız onu drlar veriyor.
1 aylıktı siyah beyaz kartlara basladık.
Story atmak vs tercihtir ona bisey diyemem ama bizzat önünü görsün diye veriyor drlar:)
3,5 yaş değil yani :)
Boyle dediğimiz zaman da Ama bir ayin bile cok önemi vaaar diyorlar.Tamam da biz gelişimini takip eden doktor değiliz ki.
Ona belirtilse günü gününe anlarim.
muhteşem bir yorumdu tebrik ediyorumm.kadın çocuğu hakkında güzel şeyler söylemiş evet çok akıllı maşallahh de geçç akrabaysan gerçek arkadaşsan.sanane yahu çok kitabından ya da steteskobu bilmesinden .anaokulundayken kızım velilerle toplandık.çocuklar hakkında konuştuk ben doktor olmasını istiyorum kendi de çok istiyor aklı erdiğinden beri dedim.bir veli atıldı:ayy önemli olan kaderi mutluluğu.bizim bir yakınımız var hakim yaşı 40 olacak hala evlenemedi demez mi ben şokk cevap dahi veremedim.kendi iikokul mezunu akraba hakim olmuş aklınca küçümsüyor benim kıza da tıp ı layık görmüyor.evet tüm okuyanlar çok mutsuz ama okumayanlar saraylarda el üstünde diyecektimd e terbiyem müsade etmedi o zaman.yani lulutaş bırak ne derkerse desinler.aklı başında insanlar olsalar zaten sana böyle konuşmazlardı.bebeğini pardon çocuğunu güle güle yetiştir sen istediğin gibineyse konuya yorum yapayım @lulutas ın hayatında zaten 1800 tane falan sorun var, arada ufakları var ciddi olanları var. Önemli de olsa önemsiz de olsa hepsini ciddi boyutta kafasına takıyor, bu bahsedilen konu da eminim canını sıkmıştır. Hava atmaya mı açtınız diyenler olmuş, insan ilk bunu da düşünüyor ama allah aşkına 38/12= 3 yaş civarı çocuğunuz var steteskop diyor ve akrabalar aa ne güzel kız maaşallah deyip geçmek yerine kadını yeriyor
abi bi takdir bi aa aferin demek bu kadar zor olmamalı yaa, yani insanlar bu kadar da haset olmamalı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?