- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kız sen bandan çıkıp hemen gene yorum mu yaptin? Dikkat et, eleştirdiğin her şey başına geliyor, öyle kalakaliyorsunKonuyu açmakta ki amacı vallahi anlayamadım
Kitap okumak kötü mü diye mi soruyorsunuz ? 3 aylıkken başladım ben kitapları göstermeye. Akrabalarınız sanırım bebe bisküvisi kafası ile yaşıyor.
işte bunlar hep cehalet! Hiç dikkate almayın, hatta bu insanlarla diyaloğunuzu da azaltın, bir faydası olmayacak tiplerkitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs
Hayir, şaka yapiyorsun khomyuk. Bu bizim evdeki kitaplığın ve kitapların aynısı. Fotoğrafini bir şekilde çekip buraya atmışsınMesela oğlumun kitaplığı bu arada hediye edikenler bağışlananlar da oldu bunlar en sevdikleri. Bugüne kadar kimse fazla demedi. Ortalama bu kitaplar var çünkü.
ÇaktırmaKız sen bandan çıkıp hemen gene yorum mu yaptin? Dikkat et, eleştirdiğin her şey başına geliyor, öyle kalakaliyorsun
Keşke o akrabalara da zamanında kitap okusalardı.38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Senin çocuğun anne derken onunki steteskop diyorduBişi dicem yine dayanamıcammm lanet olsun
Çocuğunuz üstün zekalı dememiz için mi açtınızAllasen doğru söyle .
Diyorum ya her çocuğun aynı. Mesela 3-5 yaş çocuklarının şu an favorisi pearson yayınevi. Onların serileri var her çocukta.Tavşancan, süper patates, elmer, baybars ve hareketli kitaplar. İş bankası, indigo yayınevi yky serisi. Fiks. Asla şaşmaz.Hayir, şaka yapiyorsun khomyuk. Bu bizim evdeki kitaplığın ve kitapların aynısı. Fotoğrafini bir şekilde çekip buraya atmışsın
Bende endoplazmikretikulum diyebiliyorum ( inşallah doğru yazmışımdır : | ) MAŞALLAH KONU SAHİBİ.Senin çocuğun anne derken onunki steteskop diyordu
KoptumBende endoplazmikretikulum diyebiliyorum ( inşallah doğru yazmışımdır : | ) MAŞALLAH KONU SAHİBİ.
100 tane kitabın var mı ?Tam bir lulutas konusu olmuş.
Övgü falan bekliyorsun herhalde.
Etrafımda çocuklarının hepsinin kendine ait kitaplığı var. Biz dönüşümlü de okumaya başladık arkadaşlarlar.
Saymadım epeyce kitap var bizde de. Ama 3 buçuk yaşındaki oğlum stetoskop diyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?