Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

hep beraber sizi her konunuzda ovup supersin desek rahatliyor musunuz? her konunuz ben cocuguma su kadar kiyafet alirim, sunlari yediririm, ondan gecinemiyorum, simdi de kitap cikti. e tamam super. okuyun.
Böyle bir anne daha vardı burada o da öğretmendi. Silent women mı neydi. O havayı alıyorum bazen ama daha kaos seveni gibi de

Ay onlara noluyo be bizimde var 100 tane olmasada yaslarina gore tabii hepsinin. Uyumadan okuyoruz, gayet yerinde okumayi seven bi millet degiliz malum

Doktorculuk oynarken söylemistir belki, oğluma sordum şimdi doktorun seni muayene ederken kullandığı aletin adını biliyor musun diye, evet fareli oyuncak dedi ucunda fare figürü varmış çünkü

Böyle kelime dağarcığı geniş yavrumun maşallah.

1 2 tane kitap yetermiymis? napacakmisiz cevirip cevirip ayni hikayelerimi okuyacakmisiz yani

Ben bile derken zorlanıyorum

Doktorculukte hep hasta olurdum o alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız salçalı ekmekle büyüdük biz.
Bu arada yabancı bir kelimeye Türkçe karşılık bulmakta çocuklar gayet ustadır. Kendine haksızlık etme tdk den daha iyi iş cikarmissin

Valla benim ki 4 yasinda etkinliklerle beraber 400e yakin kitabi var. Kitaptan zarar gelmez. Eminim o cok bilmis akbaba cocuga ac tv izlesin vs de diyordur

33 yaşındayım cümle içinde direkt söyleyemiyorum

Küçüklükten beri sakin bir çocuk muydu?
Siz okurken dinler miydi?
Etrafta gördüğüm sakin uslu çocukla etkinlik yapmak kitap okumak çok kolay.
Ben çocuğuma şuan hareketli kitap aldım bir yaş tavsiye edilenlerden paramparça yapti.
Elime alsam elimden alıyor kitabi.
O yüzden siz böyle çocuğu bulmussunuz yapın etkinlikleri cahile de kapatın kulaklari.

Her şeyden önce bir eğitimcisiniz. Çocuğa bol bol kitap okumanın ne gibi faydalarının olduğunu birçok insandan daha iyi biliyorsunuz.

Cahil iki üç insanın söylediklerini umursayacağınızı sanmıyorum o yüzden. Bence övgü almak için bu konuyu açtığınız aşikar.

Tüm KK olarak yılın annesi seçiyoruz sizi, bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…