- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Doktorculuk oynuyordur100 tane kitabın var mı ?
Ve çocuğun steteskop diyor mu ?
Bir de bunu cümle içinde bi çocuk neden kullanır
32 yıldır hiç kullanmadım hxhshd yine iq testini geçemedimAh anne ahh !!!! Püskeviti az bassaydın banaaa !!!
Böyle bir anne daha vardı burada o da öğretmendi. Silent women mı neydi. O havayı alıyorum bazen ama daha kaos seveni gibi dehep beraber sizi her konunuzda ovup supersin desek rahatliyor musunuz? her konunuz ben cocuguma su kadar kiyafet alirim, sunlari yediririm, ondan gecinemiyorum, simdi de kitap cikti. e tamam super. okuyun.
Çağlar doktora gidiyor mu ne öyle bi kitapta öğretiyor isimlerini ya onu okumuşturDoktorculuk oynuyordur
Doktorculukte hep hasta olurdumDoktorculuk oynuyordur
İlgisiz bi annesin ! Ondan bilmiyordurBen de merak edip kızıma sordum, doktorların muayene ettiği şeyin adı ne diye. Cevap olarak "doktor" dedi :))
Allahtan ben salçalı ekmek hiç yemedim :) ben cikelotali yerdim. Nazar etmeyin lutfenDoktorculukte hep hasta olurdumo alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız salçalı ekmekle büyüdük biz.
Bizim de kitaplık dolu ama hiç okumadım bu zamana kadar, ondan demek ki :) ben gösteriş olsun diye alıyorum galiba. Ama hiç kimse gelip de vavvv demediİlgisiz bi annesin ! Ondan bilmiyordurkonu sahibi şimdi bir kez daha mutlu oldu
Doktorculuk oynarken söylemistir belki, oğluma sordum şimdi doktorun seni muayene ederken kullandığı aletin adını biliyor musun diye, evet fareli oyuncak dedi100 tane kitabın var mı ?
32 yıldır hiç kullanmadım hxhshd yine iq testini geçemedimAh anne ahh !!!! Püskeviti az bassaydın banaaa !!!
Ben bile derken zorlanıyorumTam bir lulutas konusu olmuş.
Övgü falan bekliyorsun herhalde.
Etrafımdaki çocukların hepsinin kendisine ait kitaplığı var. Biz dönüşümlü de okumaya başladık arkadaşlarla.
Sayısını tam bilmesemde epeyce kitap var bizde de ama 3 buçuk yaşındaki oğlum stetoskop diyemiyor.
Bu arada yabancı bir kelimeye Türkçe karşılık bulmakta çocuklar gayet ustadır. Kendine haksızlık etmeDoktorculukte hep hasta olurdumo alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız salçalı ekmekle büyüdük biz.
Valla benim ki 4 yasinda etkinliklerle beraber 400e yakin kitabi var. Kitaptan zarar gelmez. Eminim o cok bilmis akbaba cocuga ac tv izlesin vs de diyordur38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Doktorculukte hep hasta olurdumo alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız salçalı ekmekle büyüdük biz.
33 yaşındayım cümle içinde direkt söyleyemiyorum100 tane kitabın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?