- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Yok artık yaNeyin ne oldugunu ve gelecek yorumlari siz de biliyordunuz zaten konuyu acarken. Neyse
Aklima şey geldi bir arkadasim daha 40i yeni cikmis bebegine kitapla etkinlik yaptiriyordu cocuk daha önünü gormuyor boyuna kitaplarla stori atiyor etkinlik yapiyoruz diye.Ne kadar harika anne diyelim diye
Bende neden konu açıldığını anlamamistim ki ta ki bu yorumu görene kadarNeyin ne oldugunu ve gelecek yorumlari siz de biliyordunuz zaten konuyu acarken. Neyse
Aklima şey geldi bir arkadasim daha 40i yeni cikmis bebegine kitapla etkinlik yaptiriyordu cocuk daha önünü gormuyor boyuna kitaplarla stori atiyor etkinlik yapiyoruz diye.Ne kadar harika anne diyelim diye
Boşa yaşıyoruz33 yaşındayım cümle içinde direkt söyleyemiyorum
Neden azaltasınız ki, ağzı olan konuşmuş işte, kafaları o kadar çalışıyor. Siz kendinize bakın elaleme değil38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Bizde o dönem çooook aktivite yapardık. ÖzellikleNeyin ne oldugunu ve gelecek yorumlari siz de biliyordunuz zaten konuyu acarken. Neyse
100 kitap cok degil ki, belki bende 300 tane bile vardir, zaten cocuk kitaplari ince oluyor, ustelik egitimci de degilim.38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
TDK bir ara yabancı kelimelere Türkçe kelimeler turetmisti ya' çok oturgacli goturgec 'gibi senin dinlemeciyi duysalar eklerlerdiDoktorculukte hep hasta olurdumo alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız salçalı ekmekle büyüdük biz.
Bi sn bende cevher var yani öyle mi ?TDK bir ara yabancı kelimelere Türkçe kelimeler turetmisti ya' çok oturgacli goturgec 'gibi senin dinlemeciyi duysalar eklerlerdi
Itiraf et. Sirf milletin cocugu steteskop dedigi icin catir catir catladin ve aynisi senin cocugunun basina gelsin diye laf atip buyuk konusuyorsunÇaktırmaen sevdiğim şey büyük konuşup , tıpış tıpış yaşamak nazar etme 2 gündür buradayım.
Belli bir süre doktorlar hep aylık soruyorlar kac yaşında ay demeyi bıraktım hatırlamıyorum en son okula başlarken 73 aylikti38 aylık nedir ya geçen bir konuda 42 aylık yazan biri daha vardı. Niye yapıyonuz bunu
Yok yok piskevitler hep E200,E300, E400 doluydu. Onlarla alakası yokturBi sn bende cevher var yani öyle mi ?teşekkürler anne piskevütler için !
Okula başlayınca da kaç aylık diye soruyorlar. Bizim birinci sınıf listesini astılar, tek tek 70 aylık, 80 aylık yazmislarBelli bir süre doktorlar hep aylık soruyorlar kac yaşında ay demeyi bıraktım hatırlamıyorum en son okula başlarken 73 aylikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?