Çocuğumun öğretmeni engellemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atatürk başka ülke toprağında doğmadı, neyi ima ettiğinizi açık ama cehaletinizi bari böyle ortaya saçmayın.

Öğretmenin görüşü burda belli işte
Benim de ananem Selanik doğumlu, hiç biz Rumuz demedi
Çünkü selanik rum değil

Her yerde değil, reşitken kendi ortamınızda yapardınız değil mi… dediğim gibi öğretmen siyasi parti simgesi olduğu için izin vermemiş. Konu sahibinin oğlu da diğer çocuk da bence simgelerin anlamını bilmiyorlar. Öğretmen orada görevli ve sorumlu taraf.

Yengeç senin yazdığın pozitiv bi durum ayrıştırıcı bi öğe yok ki.

Bak sen hanımefendiye, rahatsız mı olmus.. Ayrıca o ne öyle ergen gibi veli engellemek.

Yengeç senin yazdığın pozitiv bi durum ayrıştırıcı bi öğe yok ki.
Üyenin verdiği örnek de ayni şekilde güzel bir jestti. Yabancı öğrenci marşımızı okumuş ama rahatsız olmuş. Ben olsam hoşuma gider yani yüzüm güler. Çocuğun türkü yabancısı olmaz.

Selanik tabi o dönem Angola'ya bağlı doruuu

yani şu bir gerçek aileden Türkçülükle ilgili bir şeyler görmüş çocuk. Zafer işareti yaygın aile yapmasa da biliyorlar. Ama Bozkurt’u öğretmese çocuk bilmez. Benim oğlum da 2. Sınıf bilmiyor bozkurtu. Siyasi görüş olarak milliyetçi bir ailede yetişiyor görmüş sınıf ortamında yapmış.
Çocuk direkt uyarı yerine rahatsızsa işaret dili kullanmadan poz verin diyebilirdi. Tek bir çocuğa söylemesi saçma bence

Aynı yorumu yazmaya gelmiştim önce davranmışsınız. Ellerinize sağlık

Belki de uyardı nereden biliyorsunuz uyarmadığını? Konu sahibi yazmadı ve olayı kendi penceresinden anlatı. Resmi dilimizi anlamayan birisine anlayacağı şekilde anlatmak sizce daha anlamlı değil mi? Bu şey gibi oldu, Arapça bilmiyorum ama Kuran-ı Kerim'i Arapça okuyorum, dua okuyorum ama ezbere okuyorum. Anlamıyorum ama ezbere yapıyorum. Sadece saldırmak için saldırmanıza gerek yok, önce herkes için kendi dilimizde okunsun, bayrağımız dalgalansın ama bu ülkenin en büyük sorunu inatla hiçbir şey okumamak ve anlamamak.
Eğitimci olduğuna emin misin?
Selanik nerenin toprağı idi o zamanlar?
Emin olun çok iyi biliyorum, amacım ne olursa olsun nereden gelirse gelsin ortaya toprağı olduğu halde ülkesini satanlardan koruyan bir liderden bahsediyoruz. Atatürk'ün hayatını araştırıp okursanız, ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.Benim karşı olduğum safkan bir ırkçılık güzellemesi.

Bu yaşlarda sembolden ayrışıyorsak sebebi işte böyle küçüklükten kodlanıp "o işareti yapma" denmesindendir.

Evet. Çocuklaeın içinde çok sert uyarmış kaç kere. Rencide edilmiş çocuk. Üstüne de engellendim :)
Şikayet edin mutlaka. Öğretmen dediğin tarafsız olmalı, taraf tutuyorsa bile belli etmemeli. Hayır ben de malum partiden haz etmem ama öğretmen olsam bunu çocuklarıma belli etmem. Kibarca uyarıp yapma demek daha mantıklı bir hareket

Senin sevgiline laf etmezler, sadece doğudan gelenler sevilmiyor :) Asimile olanlar, kültürümüze ayak uyduranlar bile istenmiyor şu noktada.
Bu konu tamamen siyaset aslında, bence konunun kapatılması gerek @Mune
aynen öyle. sari sari mavis bir avrupali cocuk çıkıp "korkma sonmez bu safaklarda yüzen al sancak - hakkidir hakka tapan milletimin istiklal" diye marş okusaydi tuyleri diken diken olurdu mutluluktan
bir de afgan suriyeli dolu bir sinifta türklük simgesi yapmak gercekten cocuklari kiskirtabilir, kendilerini ikinci sinif hissettirebilir ya da sinirlendirip birbirlerine daldirabilir. ne gerek var ki?
zafer isareti de konu sahibine gore dem parti isareti ama ozellikle K-pop etkisiyle cocuklar gencler arasinda cok moda olan bir isaret. ayni kefede degiller bence

*bizim bozkurt isaretini almanyada ogretmenler yaparmis sessiz olsunlar diye - bu bilgiyi de ekleyeyim:)

dunya genelı o iki parmak barıs dostluk guzlelıkler falan akla gelır partıcılık akla gelmez:)

Yabancı cocuk marşımızı okumuş mu yoksa Milli bayramımızda okulda okuyan yabancı öğrenci kendi dilinde mi okumuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…