Çocuğumun öğretmeni engellemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yabancı cocuk marşımızı okumuş mu yoksa Milli bayramımızda okulda okuyan yabancı öğrenci kendi dilinde mi okumuş?
bizim milli marsimizi okumus ama yabanci cocuk okumus. konu sahibi ona bile isyan gostermis kimsenin tepki vermemesine sasirmis.
bence bu sekilde düşünen bir annenin çocuğu bilerek - birilerini kiskirtmak icin yapmıştır bozkurt isaretini de israrla
Hatta 23 nisan da bir yabancı okudu milli marşımızı, herkes çok mutluydu. İnanın koca okulda sadece ben varımdır, buna isyan eden. Kimse umursamıyor bile. O yüzden bu haldeyiz.
bir de ikinci siniftaki cocuk icin fazla gereksiz bilgiler degil mi bunlar ya
benim de yegenim ikinci sinifta hala portallar mortallar sihirli dunyalar böyle şeylerle ilgileniyor , cocuk gibi yaşıyor, her pazar odaya kapanip haftalik pokemon dergisi cikartiyor. kürt, arap, afgan falan asla gundeminde olan seyler degil. cocuklarin yaninda cok mu tv izliyorsunuz, siyaset konusuyorsunuz?

Bacha bazi'nin ne olduğunu kimse bilmiyor mu? Neden töreni videoya alıp şikayet etmediniz ? Çocuğunuzu bu dansı normal görüp, sergileyen bir okula neden göndermeye devam ediyorsunuz ?
Bacha dansı benim bildiğim erkek çocuklarının kadın gibi giydirilip erkeklerin arasında dansöz gibi oynatılması, bu mu milli dansları?

Bi tarafim Selanik kokenli, Ataturk ile ayni topraklardan gelmekle gurur duyuyorum ancak Ataturk dogdugunda ve buyudugunde Selanik Turk yurdunun bir parcasiydi.

Egitimci oldugunuz iddiasiyla yazarken, sanki kurucu liderimiz Angola'da dogmusta gelip Turk insanin haline aciyip, irkcilik yapmadan onlarada pay vermis gibi yazmaniz nereden baksaniz tutarsiz.

Cok kibar yazdim, içimden gecenlerse cok baska.

Son 10 yildir yasanan kontrolsuz goc ve vatandaslik verme politikasini aklamak adina ben ve benim gibi Turk yurdundan zoraki goc ettirilen Turkleri sanki el ogluymusta Anadolu bagrina basmis gibi yansitanlardan rahatsizim, hatta asiri cahil bularak rahatsizim.

Benim atalarim soydaslarim, bu ulke icin hem geldikleri topraklarda savastilar, topraklar elimizden gitmesin diye hem de Anadolu'da savasmaya devam ettiler, ayrica buraya geldiklerinde caliskanliklariyla bir ulus insaa edilirken goz doldurdular, cok ugrastilar

Egitimcisiniz, kullandiginiz kelimeleri anlamlarini tartarak paylasin, lütfen.

Safkan ırkçılık yapmadım senelerce doğuda bulundum yerli halkla komşuluk yaptım hala da görüşürüm,bölünmez bütünlüğe bayrağımıza ,ilke ve inkılaplara saygısızlık etmeyen kimseyi ırkına ülkesine ayırmam,üstünlük sağlamaya da çalışmam.Burada hem cocukların yaşı hem okulun bacha dansını falan yaptırmış olması hem de hocanın toplu halde uyarı yapmaması beni rahatsız eden şey oldu.

Üfff vatanla hükümet kavramlarının ayrımını bilmeyenlerdensin sanırım

Hala nereden gelirse diyorsunuz ya.
Atatürk’ün ailesi Balkan topraklarını Türkleştirmek için iskan politikası gereği gönderilen ailelerden. Türk adam Türk.
Türk değil mi dedim? Irk ile alakalı bir yorum yaptım mı? Kendiniz mi satır aralarını doldurunuz?
Ben okudum.
Sen de oku bence ama püsküllü hocadan değil.
Bir de inanarak öyle bomboş yazıyorsun ki!
Sizin kendinize olan inancınız kadar boş mu? Sizin gibi ırk güzellemesi yapacak değilim.Benim için ülkemin gelişmesine,ilerlemesine katkı sağlayacak her insan insandır. Türk, Kürt, Laz, Rum ne ise ne. İnsan insandır, sizlerin anlamak istemediği sadece bu.

Sarıl kız gözümü yaşarttın

Orayı yanlış anlamışım pardon 🖐

Ay hdhfjjf bu derece algıda sıkıntıyla zor olmuyo mu? Hala Lazdı Kürttü

Sapla sapanı ayırsanız mı önce? Ülkemizin kurucusu Selanik doğumlu Türk asıllı. Benim ailem de Kosova göçmeni Türk asıllı. Cumhuriyet kurulduktan sonra ata toprağına göçmek zorunda kalan göçmenlerle diğerlerini karıştırmasanız mı :)

Yaw neler oluyor ne konuşuyoruz arkadaşlar burası Türkiye değil mi Afgan alınacak Suriyeli üzülecek diye Türküm de demeyeyim o zaman haydaa
Ay beğenmeyen gitsin ya artık bu kadar da olmaz yani. Kendi ülkemizde kendi ırkımızdan utanacak halimiz yok heralde. Burası Birleşmiş Milletler binası değil artık kimse de kusura bakmasın.
Bir ülkeye sığınıyorsan ve o ülkenin imkanlarından yararlanıyorsan, kendi örfünü adetini getiremezsin, olduğun yeri benimsersin.
Oldu o zaman obasını kuran bayrağını diksin onun olsun orası.

Bu tartışmalardan sıkıldım. Öz vatanım Mars gezegenine geri dönmeye karar verdim

Neden mübadele oldu neden balkanlarda yaşayan türklere öncelik verdi neden iran ırak suriyedeki türkmenleri kürtleri davet etmedi aksine balkanları teşvik etti neden balkanlardan gelenlere toprak verip teşvik edildi aynı baskı Suriyede yaşayanlara da vardı sovyetlerde yaşayana da ama hem Atatürk hem ülke odağı balkanlara verdi hatta gagavuzlar var reddedildi neden din Yüzünden sadece din değil mezhep bile fark ediyordu. Acaba neden? Orda yaşayan halk osmanlı halkı olduğu için olabilir belki. Kimlik bütünlüğü de olabilir

Sana son mesajımda açıklama yaptım Sana dedim ki, bunun altında yatan şu şu sebep, aç diğer sayfada oku. Bir masum göçmen çocuk marşımızı okumuş değil bu. O mesajı alıntıla ona cevap yaz. Selamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…