Çocuğumun öğretmeni engellemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milli bir bayramda neden Kendi milli dilimizi kullanmayalım?Bence siz burada ufak çaplı rahatsızlığınızı dile getiriyorsunuz :)

Özel hayatında ne yapıyorsa yapsın ama vatandaşa hizmet ediyorsan karışamazsın yani.
Zafer işareti her fotoğraf da yaparlar bizim çocuklar. Çoğu da doğulu vs değil. Evrensel bir simge o. Kimse de engellemedi rahatsız vs olmadı bunca yıl.

Sacma veya mantiksiz degil. Okullarda yasak olan bir sey, siyaset. Sikayetci olsaniz da siz haksiz cikarsiniz. Ogretmen kurallari uygulamak zorunda. Ama soyle... Ama.boyle... demekle olmuyor. Sonucta o isareti gorunce cogumuzun aklina belli bir parti geliyor mu? Geliyor. O zaman okulda yeri yok.
Cocugunuza okulda yapma deyin, gecin. Ozel hayatinizda istediginizi yapin.

Oğlum yedi yaşında. İkiye gidiyor. Devlet okulu ancak malum partililer tarafından yönetilen bir okul. Milli bayramlarda bacha bazi (Afgan) dansı yapılıyor ya da Filistin dansı. Öyle bir okul.

O okulda ne işiniz vardı, başka okul bulun kaçın

Bu arada çıkış noktası siyasi olmasa da, çocuğunuz siyasi olarak yapmasa da, görüşünüz MHP olmasa da bozkurt işareti artık siyasi "algılanıyor".
Dürüst olalım şurada kaç kişiyiz, yetişkin biri çıkıp sokakta bozkurt yapsa çoğumuzun algısı aynı yönde olmaz mı?

Kaç yaşında kadınlarız, bizim aramızda bile görüş ayrılığına sebep oldu farkındaysanız. Bir öğretmenin, kural koyucunun, o yaş grubunda bunu engellemek istemesi çok doğal. Gayet de siyasi algılanıyor bu arada.

Arkadaşlar faşist değilim lakin yorumlardan anladığım Kürt kardeşler baya rahatsız olmuş.Anlıyorum.
Konuşacağımız şu olmalıydı. Eğitimi nasıl? Dil öğreniyor mu çocuk? Bir müzik aleti çalma imkanı var mı? Hangi spora eğilimi var? Sinemaya tiyatroya gitti mi hiç? Kitap okuma alışkanlığı kazandı mı? İyi bir insan olarak mı yetişiyor? Arkadaşlarına , büyüklerine saygılı mı? Önemli olan bunlar bence.

Hatta 23 nisan da bir yabancı okudu milli marşımızı, herkes çok mutluydu. İnanın koca okulda sadece ben varımdır, buna isyan eden. Kimse umursamıyor bile. O yüzden bu haldeyiz.
AdChoices
ADVERTISING​
Hayir sizde bakin konunun ciddiyetini anlamis degilsiniz aslinda, yasadiginiz yer bi tik algilarinizi korertmis olabilir.

Yabanci uyruklu birinin Istiklal Marsi'ni okumasi, bulundugu ortami ve kulturu benimsetmek, milli duygularimiza saygi gostermesi gerektigini asilamak icin aslinda guzel bir hareket ancak pedofilinin hos goruldugu, normallestirildigi bir folkloru gelipte ilkokul cocuklarinin izledigi/yaptigi bir etkinlige ceviremezsin, bazi kulturel degerler yok sayılmalı ve hatta yokta edilmelidir.

Bilemiyorum bu iğrenç dansi nasil bir kareografiyle yansittilar ancak pedofili normallestirilemez, hele hele zaferlerimizi ve bagimsizligimizi andigimiz gunlerde sergilenecek hale getirilemez bu hem ulusal basarilarimiza hakaret, hem milli benligi curutmeye yonelik sacma sapan bir davranis.

Bunun kayıtları var ise saklayın ve sikayet edin ve ben sinif degistirmeyi onermistim ancak sizin bana kalirsa okulu ve hatta okulun bolgesinide degistirmeniz gerekiyor.

Ayrica yabanci kokenli ogrencilere hediye alip, Turk ogrencilere almamasida dupeduz ayrimcilik, lamici cimisi yok bunun. Tam tersi olup Turklere hediye verilirken yabancilar dislansaydi, o okulu yikardi o ogrencilerin velileri ve komunitileri.

Elbette bunlar da yorumlara bakınca sıra buna gelemiyor maalesef.Hoca dese ki çocuklar hiç bi işaret yapmayın ok.Ama zaten onu yap bunu yapma diyerek ayrışmanın fişeğini atmış.Daha ne diyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…