- 23 Aralık 2012
- 7.517
- 50.066
- 748
Milli bir bayramda neden Kendi milli dilimizi kullanmayalım?Bence siz burada ufak çaplı rahatsızlığınızı dile getiriyorsunuz :)Neden buna isyan ettiniz? Kafa yapınız belli ve kendi ırkından olmayını dışla. Çocuğa da aşılamışsınız ki her ortamda inadına anlamını bile bilmediği bir işareti yapıyor. Hoşgörü nerede? Nerede kardeşlik? Savaş falan mı çıktı? Uzay çağındayız hala ırk ayrımı yapıyorsunuz.
Zafer işareti her fotoğraf da yaparlar bizim çocuklar. Çoğu da doğulu vs değil. Evrensel bir simge o. Kimse de engellemedi rahatsız vs olmadı bunca yıl.Özel hayatında ne yapıyorsa yapsın ama vatandaşa hizmet ediyorsan karışamazsın yani.
Siyaset ve ilkokul 2 yaş 8 ??İlkokul çocuğu için gayet gereksiz. Okullarda siyaset yasak.
ABD bayrağı üzerinde olan kıyafetler çok çocuğum da. E kimse karışamaz buna da. Beğenmiş almış . ABD hayranı olmuyor bu şekilde. Bu saçma yaftalamalardan kurtulmalıyız artık.Siyaset ve ilkokul 2 yaş 8 ??
Niye yasaklansın? Tüm dünya nın yaptığı bir işaret.Asıl zafer işaretini yasaklaması lazım. Öğretmenin davranışı tamamen siyasi. Şikayet edin
Oğlum yedi yaşında. İkiye gidiyor. Devlet okulu ancak malum partililer tarafından yönetilen bir okul. Milli bayramlarda bacha bazi (Afgan) dansı yapılıyor ya da Filistin dansı. Öyle bir okul.
Öğretmenden bahsediyoruz, o bilmeli. Ayrıca Esenyurt’ta yaşayan çoluk çocuk zafer işaretini ne olarak biliyordur sence? Bozkurt siyasi de zafer apolitik mi?Çoluk çocuk bunu biliyor mu sence?
Zafer işareti de yapılmayacaksa nah çekecez herhalde artık ahshfsNiye yasaklansın? Tüm dünya nın yaptığı bir işaret.
Ben yapmıyorum.Peki yasaklamasın dediğiniz olsunNiye yasaklansın? Tüm dünya nın yaptığı bir işaret.
Konuşacağımız şu olmalıydı. Eğitimi nasıl? Dil öğreniyor mu çocuk? Bir müzik aleti çalma imkanı var mı? Hangi spora eğilimi var? Sinemaya tiyatroya gitti mi hiç? Kitap okuma alışkanlığı kazandı mı? İyi bir insan olarak mı yetişiyor? Arkadaşlarına , büyüklerine saygılı mı? Önemli olan bunlar bence.Arkadaşlar faşist değilim lakin yorumlardan anladığım Kürt kardeşler baya rahatsız olmuş.Anlıyorum.
Hayir sizde bakin konunun ciddiyetini anlamis degilsiniz aslinda, yasadiginiz yer bi tik algilarinizi korertmis olabilir.Hatta 23 nisan da bir yabancı okudu milli marşımızı, herkes çok mutluydu. İnanın koca okulda sadece ben varımdır, buna isyan eden. Kimse umursamıyor bile. O yüzden bu haldeyiz.
AdChoices
ADVERTISING
Elbette bunlar da yorumlara bakınca sıra buna gelemiyor maalesef.Hoca dese ki çocuklar hiç bi işaret yapmayın ok.Ama zaten onu yap bunu yapma diyerek ayrışmanın fişeğini atmış.Daha ne diyeyim.Konuşacağımız şu olmalıydı. Eğitimi nasıl? Dil öğreniyor mu çocuk? Bir müzik aleti çalma imkanı var mı? Hangi spora eğilimi var? Sinemaya tiyatroya gitti mi hiç? Kitap okuma alışkanlığı kazandı mı? İyi bir insan olarak mı yetişiyor? Arkadaşlarına , büyüklerine saygılı mı? Önemli olan bunlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?