Çocuğumun öğretmeni engellemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala nereden gelirse diyorsunuz ya.
Atatürk’ün ailesi Balkan topraklarını Türkleştirmek için iskan politikası gereği gönderilen ailelerden. Türk adam Türk.

O öyle değil. Bilmiyorsunuz ama çanakkale zaferi dahil birçok zaferimize ortak etti bu hükümet yalan tarih empoze ederek. Filmler çekti. Mesela dedi ki çanakkalede beraber savaştık dedi. Kayıtlara bakıyorsun değil savaşmak, ihanet edilmiş. Çanakkaleye bizzat Davutoğlu zamanında eklenen mezarları biliyorum, araştırın. Afgan mezarları var sonradan eklendi onun döneminde. Malazgirtte beraber savaştık dedi. Bakıyorsun neler dönmüş diyorsun hep hançer. Yani bu basit göçmen çocuk marşımı okudu ne kadar cici meselesi değil. Faekında değilsiniz ama 15 milyon ve durmadan çoğalan ve Cumhuriyet düşmanı, şeriat çığırtkanı bir yabancı işgali ile karşı karşıyayız. İleride bu beka konusu çok canımızı yakacak. Marşımızın neden bir yabancıya okutulduğunu, bunun neden yapıldığını iyi biliyorum. Çünkü tarihimize ortak edenler, vatanımıza ortak edenler. Bu yüzden hoşuma gitmiyor. Selamlar.

Niye rahatsız olundu burda bu kadar gerçekten anlamıyorum. E hadi mehepe kondu isarete diyelim. Tehlikeli diyelim. O zaman bölücüler de zafer işaretine kondu. O globalmiş de bu değilmiş... laa havlee... En çok sarılmamız gereken değerler bu günlerde.

Yaw neler oluyor ne konuşuyoruz arkadaşlar burası Türkiye değil mi Afgan alınacak Suriyeli üzülecek diye Türküm de demeyeyim o zaman haydaa

Yabancı cocuk marşımızı okumuş mu yoksa Milli bayramımızda okulda okuyan yabancı öğrenci kendi dilinde mi okumuş?
Bizim marşımızı okumuş. Alta ekliyorum o yorumu. Belli ki üye belli sebeplerden ortalık karıştırmaya gelmiş yoksa yazdığı şeylerden bazıları gerçekten çok rahatsız edici ve bazılarının da yalan olduğuna eminim.
Hatta 23 nisan da bir yabancı okudu milli marşımızı, herkes çok mutluydu. İnanın koca okulda sadece ben varımdır, buna isyan eden. Kimse umursamıyor bile. O yüzden bu haldeyiz.

Ulus devletlerde genelde kurucu unsur ülkeye ad verir. Selanik doğumlu, Osmanlı vatandaşı bir Türk olan Gazi Mustafa Kemal de buna göre bir isimlendirme yapmış mesela. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, bölmek değil birleştirmekten yana olmalıyız. Benim Kürt, Laz vb. kökenli insanlarla gönül bağım var bu noktada, bu ülke hepimizin çünkü ama Afgan’a sınırsız bir hoşgörü sunmak zorunda değilim. Bazen sapla samanı karıştırıyoruz.

Oğlum yedi yaşında. İkiye gidiyor. Devlet okulu ancak malum partililer tarafından yönetilen bir okul. Milli bayramlarda bacha bazi (Afgan) dansı yapılıyor ya da Filistin dansı. Öyle bir okul.
Bacha bazi'nin ne olduğunu kimse bilmiyor mu? Neden töreni videoya alıp şikayet etmediniz ? Çocuğunuzu bu dansı normal görüp, sergileyen bir okula neden göndermeye devam ediyorsunuz ?

Kışkırıp defolup gitsinler o halde.

Ben okudum.
Sen de oku bence ama püsküllü hocadan değil.
Bir de inanarak öyle bomboş yazıyorsun ki!

Doğuda doğan bir vatandaşımızın da dedesi bizimle bu topraklarda mücadele etti. Atatürk ne mutlu Türküm diyene derken bu ülkede doğan aslı Türk köken olmasa da bizim ülkemizle bağı olan insanları kastetti. Bugün yaşasa bu kadar kontrolsüz göçmen de almazdı kastı herkesi ülkeye toplamak değil. Afgan’la ülkemizin doğusundaki terörle bağı olmayan pek çok Kürt vatandaşımız da bir değil. Bunu algılayamıyorlar ya

Öyle irite edici ki!
Sinirlerimi zıplattı
Aklınca bir şeyler demeye çalıştı işte.
Çok çok tehlikeli bir zihniyet.

Öyle irite edici ki!
Sinirlerimi zıplattı
Aklınca bir şeyler demeye çalıştı işte.
Çok çok tehlikeli bir zihniyet.
Asıl zihin gibi insanların zihniyeti çok tehlikeli. Atam hayatı boyunca çalışmış, öğrenmiş. Bilgisine bilgi katmış.Bir dil ile kalmamış, bu topraklarda yaşayan insanları sizlerin yaptığı gibi ayrıştırmamış. İnsanları anlamadan etiketlememiş. Tanımadan, etmeden, anlamadan her şeye öfkeyle yaklaşan insanlarla dolu burası. Emin olun kendime örnek aldığım Atamı sizlerden öğrenecek değilim. Kendisi de söylemiş Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Bu topraklarla bağı olmayan kapıdan elini kolunu sallayarak girip yaşayanları Atatürk kendi istemezdi. Atam diyip insanın sinirini bozmayın. Misakı milli sınırlarında Afganistan mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…