Cocugun velayeti

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
  1. Esimle ayrilma noktasindayiz. Artik geri donusu de yok cunku asamayacagimiz sorunlar var. Benim universite yillarinda yazigim gunlugumu bulup okumus. Onun icerisine yazidigim eski erkek arkadasimla olan yakinlasmalarimi bahane ederek cocugumu benden almaya calisiyor suan. Kizim 11 aylik. Benim sorum su. Acaba bu mumkun mu? Gecmiste(evlilikten once)yasadigim seyleri kullanarak kizimi benden hukuki olarak alabilir mi? Hukuki olarak bunu ögrenmem lazim. Not:ne yazik ki gunluk onda

Yok baska sorunlar da var. Ama esim bunu hazmedemedigi icin bana son 1,5 yildir uzak davrandigini itiraf etti. Baska bir sebepten de kivilcim aldi olay. Bana dava acip bu sekilde almaya calisacakmis. Evliyken boyle birsey olmasi sozkonusu bile degil. Gecmisteki mevzuyu kullanarak beni mahkemede ahlaksiz kadin gibi gosterecek tahminim.

eşin avucunu yalar!

Ya da yine yapabilir gibi gostermeye calisacak aklinca

Hukukçu değilim ama mantık olarak geçmişte olan ilişkiler v.s yüzünden çocuğu sizden kimse alamaz diye düşünüyorum,hele 11 aylık bir bebeğin anneye ihtitacı olduğu için böyle birşey mümkün olamaz heralde.

Ya da yine yapabilir gibi gostermeye calisacak aklinca
Ya ne yaparsa yapsın. Buradan ona ekmek çıkmaz. Hakim tersler bile. tövbe tövbe böyle mantık mı olur.
Çocuğunuzu alamaz, bundan emin olun da, yok mu evliliğinizi kurtarmanın bir yolu. Bak bir de bebeğiniz varmış.
çocuğunuz için bir kez daha sakin kafayla oturun ve konuşun bence.

Eski erkek arkadaşı olayı geçmişten bişey olsa gerek ve onla vekalet alamaz heralde yani.
Şimdi bir kez daha vazgeçtim günlük tutmaktan kimsenin özeli kalmıyo belli ki.

Buralarda bi avukat arkadas da varsa ve cevaplarsa cok sevinirim.

Sıkıntı yapmayın böyle bir şeyle çocuğun velayetini alması söz konusu olamaz. Bir avukat olarak bunun garantisini verebilirim. Çocuğunuz kaç yaşında?
Aslinda cocuk demek yanlis. 11 aylik bi bebekten bahsediyoruz.cok endiseliyim.

geçmişte olmuş bitmiş birşey için göz dağı vermesi saçma, sanki böle bir şey çıksa da ayrılsam gibi ,yada bahaneye bakmış gibi .işte kadın boşanmak için 40 kere düşünüyor,çareler arıyor,şans veriyor ama erkek 1 dk bile düşünmüyor çok sinir oluyorum ne yaptı şimdi bu kadın bu adama ,geçmişte evlilik öncesi bir defter için hemde sebep valla pes

Aslinda cocuk demek yanlis. 11 aylik bi bebekten bahsediyoruz.cok endiseliyim.

Boşuna endişelenmeyin , delil olarak sunacağı günlük sadece komiklik olur fazlası olamaz. Ve bebeğiniz henüz çok küçük kanunlar gereği bebeğin size ihtiyacı var, uyuşturucu kullanmadığınız sürece , yaşam şartlarına bakılmaksızın bebek anneye veriliyor zaten. Sizi böyle şeylerle korkutmasına izin vermeyin.

Yapamaz
Evlilik içinde bile yapmış olsan, olayı affedip evliliği devam ettirince geriye dönük kanıt sayılmıyor
Keza evlilikten önce olmuş bu olay adama madem ahlaksızdı niye evlendin, hadi evlendin niye çocuk yaptın diye sorarlar
Hakimler aptal değil, eşin ulusun kendince
Ama bence sen bu iddiasına karşılık manevi tazminat davasını aç

geçenlerde bi haber vardı. kadın adamın telefonuna mesaj izleme programı kurmuş. özel hayatın gizliliğinden kadına ceza vermişlerdi. adamın aldattığının ispatı olduğu halde! o haberi internette bul bi. senin de özel hayatın ihlal edilmiş ve eşyan izinsiz çalınmış. esas o ceza almalı

Hukukcu değilim ama mantıklı bir neden değil sanki. Onunlayken aldatmis olsaniz mesela belki bir ihtimal ama öyle bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…