eşin avucunu yalar!Yok baska sorunlar da var. Ama esim bunu hazmedemedigi icin bana son 1,5 yildir uzak davrandigini itiraf etti. Baska bir sebepten de kivilcim aldi olay. Bana dava acip bu sekilde almaya calisacakmis. Evliyken boyle birsey olmasi sozkonusu bile degil. Gecmisteki mevzuyu kullanarak beni mahkemede ahlaksiz kadin gibi gosterecek tahminim.
Ya ne yaparsa yapsın. Buradan ona ekmek çıkmaz. Hakim tersler bile. tövbe tövbe böyle mantık mı olur.Ya da yine yapabilir gibi gostermeye calisacak aklinca
Buralarda bi avukat arkadas da varsa ve cevaplarsa cok sevinirim.
Aslinda cocuk demek yanlis. 11 aylik bi bebekten bahsediyoruz.cok endiseliyim.Sıkıntı yapmayın böyle bir şeyle çocuğun velayetini alması söz konusu olamaz. Bir avukat olarak bunun garantisini verebilirim. Çocuğunuz kaç yaşında?
Aslinda cocuk demek yanlis. 11 aylik bi bebekten bahsediyoruz.cok endiseliyim.
Yok baska sorunlar da var. Ama esim bunu hazmedemedigi icin bana son 1,5 yildir uzak davrandigini itiraf etti. Baska bir sebepten de kivilcim aldi olay. Bana dava acip bu sekilde almaya calisacakmis. Evliyken boyle birsey olmasi sozkonusu bile degil. Gecmisteki mevzuyu kullanarak beni mahkemede ahlaksiz kadin gibi gosterecek tahminim.
Hukukcu değilim ama mantıklı bir neden değil sanki. Onunlayken aldatmis olsaniz mesela belki bir ihtimal ama öyle bir durum yok.
- Esimle ayrilma noktasindayiz. Artik geri donusu de yok cunku asamayacagimiz sorunlar var. Benim universite yillarinda yazigim gunlugumu bulup okumus. Onun icerisine yazidigim eski erkek arkadasimla olan yakinlasmalarimi bahane ederek cocugumu benden almaya calisiyor suan. Kizim 11 aylik. Benim sorum su. Acaba bu mumkun mu? Gecmiste(evlilikten once)yasadigim seyleri kullanarak kizimi benden hukuki olarak alabilir mi? Hukuki olarak bunu ögrenmem lazim. Not:ne yazik ki gunluk onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?