Cocugun velayeti

Odefteri niye sakliyorsunki tarihler yazilimiydi yoksa yeni gibi gosterebilir allah yar ve yardimcin olsun bebeginden ayrilmazsin ins.

Dun aksam esim aradi ve seninle konusmak istiyorum dedi. Disari ciktik konusmaya. Bana dedi ki ilk olarak, esyalrini hemen topluyorsun ve yarin kizimla birlikte eve geliyorsun. Ben senden de kizim da vazgecmem. Ama cocuga senin annen bakmayacak. Ya ucretsiz izne ayril kendin bak,ya bakici bulalim ya da benim annem gelsin baksin yaz tatiline kadar dedi. Arada bi cocuk varmis onun hayati soz konusuymus. Kiz cocugu buyutmek cok zormus. Bir gun once soylediklerini annem damarina basmis da ondan soylemis.
Simdi bana diyor ki annenle sen istediginde gorus ama ben gorusmeyecegim. Neyse bu da bir sorun aslinda ama dahasi diyorki bu cocuk bizim cocugumuz. Bu cocuga annenin bakmasini istemiyorum diyor. Yasadigimiz sehirde sadece benim ailem var. Aramizdaki sorunlarin annemden kaynaklandigini dusunuyor

sizin eski konularınız da var. sürekli boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. şimdi barışsanız bile yine aynı noktaya döneceksiniz bence. ayrıca size bu pisliği yapan adamla aynı evde yaşayabilecek misinz, güvenebilecek misiniz, sevişebilecek misiniz? evet evlat herşeyden önemlidir bence de. ama buradaki arkadaşlar diyor ya mutlu anne mutlu çocuk diye. siz o evde mutlu olamadıktan sonra küçücük çocuğu nasıl mutlu ediceksiniz?

ayrıca eşiniz size karşı bi hata yapıyor. ama özür dilemiyor bu barışma teklifinde farkında mısınız? size emrivaki yapıyor, emir veriyor, istediği şeyi yapmanız için baskı kuruyor, çocuğu kullanıyor. af dileyen biri yok burada. yaptığı hatanın özrü bile olamazken o buna yanaşmıyor bile. ki bu durumda siz boyun eğerseniz bi daha doğrulamayabilirsiniz. bu adama sözünüz geçmiyor belli ki, aynı evde sizi ezdikçe ezecek bence.

konularınızı okudumda benimde başımdan buna benzer şeyler geçmişti.10 yıllık evliyim bende.boşanmak kolay herkes zaten en ufak bir şeyde boşan der.ama önemli olan yuvayı tutmak.çocuklar açısından özellikle çok önemli. kendinizi düşünün babanızın olmadığını.özellikle biz kız evlatlar için ne kadar önemlidir.her evlilikte sorunlar vardır.önemli olan bunları sabırla aşmak .bende 5 yıl sonunda eşimden ayrılma kararı almıştım. 1 de kızım vardı 2 yaşında ama mücadele ettim. 2 yıl böyle geçti ama şimdi 3 yıldır çok iyiyiz. onunlada konuştukca o dönemlere üzülüyoruz ama iyiki vazgeçmemişiz diyoruz.eşinizin büyük problemleri yoksa evine çocuğunuza bağlı biriyse zaten birbirinizi üzmedikçe birbirinizi tekrar seversiniz.ne babalar var çocuklarını istemeyen onlara bakmayan.sizin şuan sinirleriniz yıprandığı için iki tarafta birbirini kırıyor.birbirinizi bu dönemde fazla kırmamaya bakın gereksiz tartışmalardan kaçıının .eşiniz sizi önceden çok seviyor demişsinniz bu sevgi eğer başka biri yoksa tekrar gelir. herşey sizin elinizde sonuçta hiçbir insan durduk yere sevgisini kaybetmez. özelliklede aşıksa.şuan 6 aylık birde oğlumuz var ve çok mutluyuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…