Cocugun velayeti

öncelikle günlük mağduru biri olarak daha dikkatli olmanızı öneririm,
ikincisi kendinizi kesinlikle eski eş adayınıza savunup aklamaya çalışmayın. hakim karşısında gerekli savunmalar yapılır emin olur,
ha o hakim ki madem böyle bir durum vardı eşinin iffetsiz olduğunu düşünüyordun neden evlendin birde çocuk yaptın der yani...
üçüncüsü;
annede uyuşturucu alkol bağımlılığı ve fuhuş gibi durumlar yoksa maddi durumu olmasa çalışmasa geliri olmasa bile o hakim o bebeği anneye verir birde çatır çatır nafakanı bağlar.
ayrıca meme emen bir bebeği hiçbir kanun babaya vermiyor anne istemediği sürece. hapisteki kadına veriyorlar artık kanunlar eskisi gibi değil , içiniz rahat olsun bu konuda , siz vermediğiniz sürece alamaz.

Günlük özel değil mi nasıl delil olur ki

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz olay ile konu sahibinin günlüğünün okunması yada bulunması aynı değildir. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen.

Günlük özel değil mi nasıl delil olur ki

Koca, eşi ile birlikte yaşadıkları mekanda ele geçirdiği eşine ait fotoğrafları, not defterlerini veya mektupları mahkemeye delil olarak verirse, bu deliller hukuka aykırı yollardan elde edilmediğinden mahkemede delil olarak değerlendirilir. Aynı evde yaşayan kadın, kocanın bu delileri ele geçirebileceğini bilebilecek durumdadır. Kocanın yatak odasındaki bir dolabın içinde ya da yatağın altında kadın tarafından saklanan bir not defterini ele geçirmesi, bu mekan eşlerin müşterek yaşamlarını sürdürdükleri bir yer olduğundan, kadın için gizli mekan kabul edilemez. Hiç kimse, evindeki bir mekandaki bulduğu bir delili hukuka aykırı yollardan ele geçirmiş sayılamaz.

Fakat yine belirtmek isterim, konu sahibinin günlükte yazılanlar hakkında söylediklerini göz önüne alırsak, geçmişte yaşanan bir aşk hikayesi boşanma davasında çocuğun velayeti hakkında verilecek kararı etkilemez.

Geçen haber okudum kadın kocasının telefonuna casus programı kurmuş delilleri ordan hakime sunmus özel hayata gizli müdahaleden 6 yıl hapis vermişler sende onu dava edersin surunsun

kadına hakim hiç bir şekilde ceza veremez verse de paraya cevirir koca avcunu yalar.esler arasında gizli saklı olmaz .bence kadın adamın sevgilisine de dava acsın
Casus program suç ve ceza alabilir.

Casus program suç ve ceza alabilir.
ceza alsa da paraya cevrilir hapis yatacagını hiç sanmıyorum.yani kocasına değil de başkasına yapsa tamam suç da kocaya yapılmasının pek bir cezası olacagını sanmıyorum.huzurum için yaptım içimdeki şüpheden kurtulmak için demesi bence yeterli

Iste öyle değil bilişim suçlarının cezası hafif değil. Kocada olsa komsuda olsa fark etmez.

Iste öyle değil bilişim suçlarının cezası hafif değil. Kocada olsa komsuda olsa fark etmez.
walla cezası neyse yatmaya razıdır o kadın zaten yuvası yıkılmış hapisi mi düşünecek

Koca kafadan sakat sanırım.
Madem taaaa 1.5 yıldan beri size soğuk neden çocuk yapmış?
Kendi el değmemiş bakir bir papatya mı? Siz de ondan soğusaydınız? Siz de mahkemede , gençken geneleve gitmiş o da evlenmeden bir şeyler yaşamış ben de ondan şikayetçiyim çocuk onda da kalamaz , ben iffetsizsem o da iffetsiz diyin öyleyse.

öncelikle avukat değilim. böyle bi olay var belki işine yarar diye söyledim. yani olay sadece çocuğu kurtarmak olmasın. adamın yaptığı eğer suçsa niye o ceza almasın ki. bence avukata gidip"benim günlüğümü okumuş, geri vermiyor, mahkemede kullanacağını söylüyor.onun da yaptığı suç mu" şeklinde sorulup eğer suçsa karşı dava niye açılmasın

Koca kafadan sakat sanırım.
Madem taaaa 1.5 yıldan beri size soğuk neden çocuk yapmış?

Konu sahibinin eski bir konusu vardı . Ben üye değildim o zaman bir eş eski sevgilinin profiline niye bakar diye . Genelde cevaplar kıskançlık ya da meraktı . Ama sanırım sebep bambaşkaymış .

Eski konularınızı okudumda keşke eşiniz senden çocuk istemiyorum sana güvenmiyorum dediğinde kararınızı verseydiniz ya çocuk yapmasaydınız yada ayrılsaydınız. O bebek sizdede olsa eşinizdede olsa bebeğe yazık.

İnsan çocuğunun annesini nasıl iffetsizlikle suçlayabilir şoktayım!! Eşiniz gerçekten insan bile değilmiş!! Hiçbişey yapamaz korkmayın.. Alnınız ak başınız dik gidin mahkemeye çocuğunuzu da gerçek ahlaksızın elinden kurtarın.

Bende bir avukat olarak işe yaramayacağını söyledim, hepsi bu. Ev ortak yaşam alanıdır, evde bulunan her türlü fotoğraf,not, günlük vs mahkemede delil olarak kullanılır. Fakat telefona casus program yüklemek tamamen bu olayla alaksızdır.

Ancak cevap yazabiliyorum isten yeni ciktim. Ben kamuda calisan meslek sahibi biriyim yasantimda bir bebege bakamayacagim hicbir sey yok.ayrica ailem de tam destek yanimdalar. Esim suan cocugun bende kalmasini hazmedemedigi icin ne yaptigini bilmiyor. Allah yukarda onu asla ne evliyken ne de cikarken aldatmadim. Normalde ailelere hic yansimamisti olaylarimiz ama bu kez annemin yaninda bana bagirmaya baslayinca annem de dahil oldu tartismaya. Crazymother, peki esim bu durumu kullanarak bir tazminat davasi falan acabilir mi bana?

Ay kızım sende karsı dava ac kişisl alanımı ıhlal ettı de ya gecen gun haberlerde vardı ya kocasının aldattıgını ıspatlamak ıcın telefnuna dnleme yapmıs falan snra kcada karsı dava acmıs sahsi alanımı ıhlal ettı dıye kadına hapıs cezası falan ıstenmıs hukukda byle bişi var bi arastr ac gzunu ıffetszlk gıbı durumlarda cocuk ısterse bır gunluk olsn babaya veryrlar dıye bılyrum kendıne ıftra attrma ac gzunu gıt bı avukata sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…