kadına hakim hiç bir şekilde ceza veremez verse de paraya cevirir koca avcunu yalar.esler arasında gizli saklı olmaz .bence kadın adamın sevgilisine de dava acsın
Günlük özel değil mi nasıl delil olur ki
Casus program suç ve ceza alabilir.kadına hakim hiç bir şekilde ceza veremez verse de paraya cevirir koca avcunu yalar.esler arasında gizli saklı olmaz .bence kadın adamın sevgilisine de dava acsın
ceza alsa da paraya cevrilir hapis yatacagını hiç sanmıyorum.yani kocasına değil de başkasına yapsa tamam suç da kocaya yapılmasının pek bir cezası olacagını sanmıyorum.huzurum için yaptım içimdeki şüpheden kurtulmak için demesi bence yeterliCasus program suç ve ceza alabilir.
Iste öyle değil bilişim suçlarının cezası hafif değil. Kocada olsa komsuda olsa fark etmez.ceza alsa da paraya cevrilir hapis yatacagını hiç sanmıyorum.yani kocasına değil de başkasına yapsa tamam suç da kocaya yapılmasının pek bir cezası olacagını sanmıyorum.huzurum için yaptım içimdeki şüpheden kurtulmak için demesi bence yeterli
walla cezası neyse yatmaya razıdır o kadın zaten yuvası yıkılmış hapisi mi düşünecekIste öyle değil bilişim suçlarının cezası hafif değil. Kocada olsa komsuda olsa fark etmez.
Koca kafadan sakat sanırım.
Madem taaaa 1.5 yıldan beri size soğuk neden çocuk yapmış?
İnsan çocuğunun annesini nasıl iffetsizlikle suçlayabilir şoktayım!! Eşiniz gerçekten insan bile değilmiş!! Hiçbişey yapamaz korkmayın.. Alnınız ak başınız dik gidin mahkemeye çocuğunuzu da gerçek ahlaksızın elinden kurtarın.Yok baska sorunlar da var. Ama esim bunu hazmedemedigi icin bana son 1,5 yildir uzak davrandigini itiraf etti. Baska bir sebepten de kivilcim aldi olay. Bana dava acip bu sekilde almaya calisacakmis. Evliyken boyle birsey olmasi sozkonusu bile degil. Gecmisteki mevzuyu kullanarak beni mahkemede ahlaksiz kadin gibi gosterecek tahminim.
öncelikle avukat değilim. böyle bi olay var belki işine yarar diye söyledim. yani olay sadece çocuğu kurtarmak olmasın. adamın yaptığı eğer suçsa niye o ceza almasın ki. bence avukata gidip"benim günlüğümü okumuş, geri vermiyor, mahkemede kullanacağını söylüyor.onun da yaptığı suç mu" şeklinde sorulup eğer suçsa karşı dava niye açılmasın
Bahsettiğiniz olay ile konu sahibinin günlüğünün okunması yada bulunması aynı değildir. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen.
Ancak yazabiliyorum isteydim. Ben kamuda calisan meslek sahibi bir insanim. Esimle evet arada sorunlarimiz var ama asla aldatma olmadi. Ama o simdi cocugu ben aliyorum diye ne yapacagini sasirmis durumda. Beni ona yalan soylemekle ve daha once biriyle birlikte olmakla sucluyor. Peki cocugu almasa da bana herhangi bi konuda tazminat davasi acabilir mi bu durumla ilgili olarak?
Koca, eşi ile birlikte yaşadıkları mekanda ele geçirdiği eşine ait fotoğrafları, not defterlerini veya mektupları mahkemeye delil olarak verirse, bu deliller hukuka aykırı yollardan elde edilmediğinden mahkemede delil olarak değerlendirilir. Aynı evde yaşayan kadın, kocanın bu delileri ele geçirebileceğini bilebilecek durumdadır. Kocanın yatak odasındaki bir dolabın içinde ya da yatağın altında kadın tarafından saklanan bir not defterini ele geçirmesi, bu mekan eşlerin müşterek yaşamlarını sürdürdükleri bir yer olduğundan, kadın için gizli mekan kabul edilemez. Hiç kimse, evindeki bir mekandaki bulduğu bir delili hukuka aykırı yollardan ele geçirmiş sayılamaz.
Fakat yine belirtmek isterim, konu sahibinin günlükte yazılanlar hakkında söylediklerini göz önüne alırsak, geçmişte yaşanan bir aşk hikayesi boşanma davasında çocuğun velayeti hakkında verilecek kararı etkilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?