Cocugun velayeti

Etiketlersen daha kolay farkeder. CrazyMother ..

Bu arada kocan saçmalamış . Bir cacık çıkmaz o işten. Aldatmış olsan dahi ispatlı şahitli o kadar minik bebeği gene sana verirler bence ..

6-7 yaşına gelmiş çocukların babaları tarafından da istenmesini anlıyorum da annenin akli dengesi yerinde ise minicik süt bebelerini bu babalar alıp da ne yapacak acaba.. Sanki bakabilecekler.

Evlilik öncesi Yaşadığınız şeyleri kullanarak , günlüğü sunarak Çocuğunuz velayetini alması mümkün değil . Açılacak Boşanma davasında günlüğü sunmasından Endişe etmenizi gerektirir hiç bir şey söz konusu değil .

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bebeğiniz henüz çok küçük. Kesinlikle yanlış anlamayın ama eşinizi aldatmış dahi olsanız hakim bu yaşta ki bir bebeğin anneye ihtiyacı olacağı için size verecektir. Ve ayrıca velayetin maddi imkanlarla ilgisi yoktur. Çalışmıyor olsanızda bu durum değişmez, siz çalışmıyor olabilirsiniz örneğin ama bebeğin size ihtiyacı olduğu için nafaka yoluyla size maddi destek yapılarak bebek yine sizde kalır. Kısaca anlatmak istediğim, 0-3 yaş bebeklerde fuhuş-uyuşturucu dışında bebeğin anneden alınması mümkün değildir. Bu konuda endişeniz olmasın. Tabir-i caizse eşinizde kendi kendine havlasın dursun.

Tazminata gelince, tartışma sırasında hakaret, fiziksel şiddet olduysa kendisine karşı bunları kullanarak tazminat talebi olabilir. Fakat bunları iddia ederken takdir edersiniz ki delil ve şahitlerle de ispatlaması gerekir.

Canım böyle konular çok önemli. Avukatın ne kadar iyiyse aslında senin de hakların o kadar iyi korunur ancak. Öyle Baro avukatın la falan değil isinde iyi, bu işi iyi takip edecek bir avukat ile hallet. Cevremde bir kaç dava oldu hiç çıkmaz dediğim kararlar çıktı anlayamadım valla.

Bence günlüğü elinden almaya çalış. Ya da git bir avukata danis onun önerileri ile yapabileceğiniz bişey var mı ona bak. Ne olur ne olmaz.

Buna göre günlüğü kendi evinde değil de annesinin evinde eski odasında sakladığıni söylerse o zaman koca hırsızlık yapmış oluyor mu? Ayrıca o zaman dedi de sayilmayabilir mi?

Buna göre günlüğü kendi evinde değil de annesinin evinde eski odasında sakladığıni söylerse o zaman koca hırsızlık yapmış oluyor mu? Ayrıca o zaman dedi de sayilmayabilir mi?

Evet, günlük ortak yaşadıkları evde değilde, bir başka yerde olsaydı. Buradan gizlice alınsaydı bu suç olabilirdi. Böyle bir durumda da günlüğün içinde yazan bilgilerin davanın sonucunu etkileyip etkilememesine göre delil kabul edilebilir yada edilmeyebilir. Bu tamamen hakimin takdiridir. Örneğin açık açık eşini aldattığını yazıyorsa günlükte, hakim davayı etkileyeceğini düşündüğü için günlüğü delil olarak kabul edebilir. Kanuni yollardan elde edilmemiş olsa da.

Günlüğü alan kişiye bir dava açılabilir, ama çıkacak sonuç 3-5 kuruş para cezasını geçmez tahminimce.

fiona16 o zaman sen her halukarda günlüğü kendi evinde değil, annenin evinde bıraktığını söyle.

Tartisma esnasinda siddet hakaret olmadi. O zaman anladigim kadariyla suan da cocugu alacagindan endise etmemeliyim. Beni bu anlamda suan sıkıstırıyor yani bunu insanlara yaymaya dahi tesebbus etmesi dusuncesi endiselendiriyor simdi de. Cunku elinde bi gunluk var. Bu durumda dusunmem gereken bir sey var mi?beni bu silahla baska acilardan vurabilir mi?ya da ben bu durumu kendi lehime cevirebilir miyim?

Ya ne pislik... Kim eski eşiyle ya da bitmek ğzere olan evliliğiyle ilgili böyle çirkinleşebilir ya... İnsanoğlu çiğ süt emmiş her şey beklenir. Benim de 11 aylık bebeğim biz de o yoldayız, dur bakalım neler görücez...

Bu arada çok tanıdık gelmiştiniz 2015 nisan annelerindeymişsinşz siz de hatırladım şimdi, Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah..

Amin insallah sizin icin de hakkinizda hayirlisi olsun. Kimseye guvenmemek lazim gercekten en cirkin yuzunu gosterdi. Daha onu tanimadan hayatimda yasadigim seyleri,genclikte yapilan hatalari kullanarak beni kotuluyor. Tek amaci cocugu benden alabilmek

kendisi sütten çıkmış ak kaşıkmıymış ... bence o sana ait özel bir şeyi aldığı için suçlu durumunda iyi bir avukat bul derim haddini bildirsin eşine, geçmiş gitmiş yani

Esimde cifte vatandaslik var ayrica. Kizimi da cifte vatandas yapmak istedi. Benim imzam gerekiyordu. Ben de acele etmemesini istedim. Ben de bi arastirayim dedim ama ben boyle soyleyince kavga cikardi. Bagirip cagirmaya basladi. Ofkeden delirdi.Ona guvenmedigim icin bunu hemen yapmasini istemedim. Haberlerde falan goruyoruz Allah korusun alsa cocugumu yurt disina kacirsa ben naparim. Ben buna izin vermedim diye iyice cirkinlesti. Aklinca oldu bittiye getirecekti.

bu gözler bunu da mı görecekti. hayretle okudum yazılarınızı. bi adam karısına, çocuğunun annesine nasıl böyle bişey yapabilir aklım almadı. geçmişinizde ne yaşarsanız yaşayın yani sizinle evlenmiş artık. ondan gizlemiş bile olsanız geçmiş gitmiş işte, sonuçta evlenmiş bile olsanız sizin özeliniz. avukat arkadaş söylemiş, uyuşturucu- fuhuş olmadığı sürece sizden alamazlar diye. çok sevindim. medenica ayrılmak, çocuk için yüzyüze bakıcak saygı bırakmak varken eşinizin bu pisliği yapması çok acı.

Yani elindeki günlükle hukuki anlamda yapabileceği bir şey yok, hele ki 11 aylık bebeğiniz için hiç endişeniz olmasın. Fakat sizin özel bilgilerinizi insanlara yayması vs. bunlar takdir edersiniz ki hukukun müdahale edebileceği bir durum değil. Günlüğün içindeki bilgilerin ne olduğunu bilmeden yorum yapmam yanlış olur. Fakat açıkçası size günlükle zarar verebileceğini düşünmüyorum.

Kendinize nasıl çevirebilirsiniz, tabi ki özel hayatınızın gizliliği yönünden olaya girip günlüğün iadesi talep edilebilir. Bence bir avukat arkadaş ile görüşüp doğru adımları atmalısınız.

Eşin de devlet memuruysa biraz korkudan aklı selim hareket eder umarım. Bebeğini gerçekten sevse onun iyiliğini ister, anne ihtiyacına saygı duyardı. Maalesef çok bencil. Yazık yavruya, ki ben alabileceğine ihtimal vermiyorum ama anılarında iyi bir baba olsa bari.

İnsan olan zaten onun sizinle ilgili söyleyeceklerine itibar etmeyip onu kınayacak şerefini sorgulayacaktır. O anlamda da kafanı sakın öne eğme. Herkes de var bu özel denilen şeyden sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…