Merhaba açıkçası ben art niyet sezmedim zira sizde öyle demissiniz bizim milletimiz genelde böyle yaa acarsin telefonu napiyon nasılsın dersin napalim coluk çocuk ugrasiyoz der yani gayet gelişigüzel edilmiş ağız alışkanlığı gibi geldi bana ama siz rahatsız oluyorsanız uygun bir lisanla söyleyebilirsinizMerhaba herkese iyi hafta sonlar ,
Beni bilenler bilir 3 senelik Evliyim. Bebek yok henüz. Bir arkadasım var ünv de iken çok yakındık ama artık pek aramıyor bende sık arayamıyorum. Niye aramıyorsun muhabbeti geçtiğinde devamlı " çoluğun yok çocuğun yok sen arayabilirsin ben meşgulüm " diyor.
Ya da tüm arkadaşlarla buluşacağız benim işim çıkmıştı. Yine aynı şeyl söyledi " senin çoluğun yok çocuğun yok sen heryere gidebilirsin ne işin var ki vs gibi "
Başka Birgün KPSS muhabbeti gecti " sen yaparsın ya çoluğun yok çocuğun yok vs " dedi yine.
Artniyetli olmadığını biliyorum ama çok rahatsız edici hani sendeki bi eksikliği devamlı vurgular gibi.
Kimsenin davranışını değiştiremem tabi ama içimi dökmek istedim.
Bana da bi akrabam vermisti bu akli ama siz aile degilsiniz artik gercek bi aile olun demisti aaaa biz niye dusunemedik acaba 5 yil .sonra o kisi kendi ailesinin basini yedi simdi ayrildi.dengesizler cokBu modeller bir de israrla cocuk yapmanizi ister cunku bizim iyiligimizi dusunuyorlarmis:))) bizde zeka geriligi var cunku dusunemiyoruz :))) ben agizlarinin payini vermekten de yildim artik.
Herseyi geçtim bir insanın bekar olması ya da çocuksuz olması o Kişiyi üzüyor olabilir içten içe art niyetli ya da değil ama söz konusu bile edilmemesi gereken bir söz bence.bekar arkadaslar da koltukları yemiyor ya da ev kendi kendine temizlenmiyor. hatta bekar arkadaslarm benden daha cok yemek yapıyor olabilir. herkes kendini en mesgul en yoğun en yorgun sanıyor ama konu sahibi haklı art nıyet var bunlarda belki sizde art niyet yok ama yine de herkesn kendine gore ısleri var hos değil.
+1500siz cocuk yokken gidiyor muydunuz?lafımın bundan sonrası size değil.
cocuklu arkadaslarımın bana baskı yapmasından gercekten bıktım ben de. liseden arkadasm eklemıs gecen severm o da beni sever. dusunmuyorm dedikce hem cogzel diye anlatıyor zor değil mi deyince de isi bıraktığnı soyledi benim oyle bir ihtimalim yok isimi cok seviyorum gecelerce uykusuz kalıp bulunduğum yere geldim bırakamam e yavrucakla da ilgilenecek enerjiyi kendimde bulamıyom ki yapmıyom size ne dicem ama yok bi ben kalmısm liseden. en son evt ben de yapıym en iyisi dedm de konu kapandı yoksa cocuk konusu kapanmıyor.
dun esimn kzeninin nisanında da bi tyze geldi cocuk soruyo, erken dedim 1 yıl olmus erken olur mu diyo. o her sbh torun telefonyla uyanıyormus kayınvalideme torununu anlatıyo onu da kendine cekmeye clsıyor ama kvm hic muhattap olmadı kadınla kadın da sustu gitti.
cocuk cok zor biliyorm zten o yuzden henuz dusunmuyorm cocuklu arkadaslarn cocuk yokkken sanki atomu parcalıyormus da simdi de yine dunyanın en zor isini yapıyomus gibi konusmalarını ben de sevmıyorum. herkesin kendine gore bi rutini var yapar yapmaz olmuyordur kimseye bir sey demek dusmez bunu sormak da laf arasnda lafını sokmak da ayıptır.
Aynen öylebir de yurdum kadınları nedense her seyi kendileri yapıyorlar hicbiri eslerinin elini sıcak sudan soğuk suya koymuyor ya. bilmiyorsa da ev isi yapmayı oğret sanki ne kdr zor olabilir evi toplamak ya da cocuğu esine emanet et ne yapmak istiyorsan yap.
6 yıllık evliyim.Herseyi geçtim bir insanın bekar olması ya da çocuksuz olması o Kişiyi üzüyor olabilir içten içe art niyetli ya da değil ama söz konusu bile edilmemesi gereken bir söz bence.
Bana da benzer Şeyler Söylüyorlar. Ne işin var ki çocuğun yok bşyin yok vs diye.6 yıllık evliyim.
Bizim de çocuk yok.
Bizde de bu muhabbet.
Hemen her görüştüğümüzde surda bi doktor var gittin mi muhabbetleri dönüyor.
Bazı insanlar kadınlığı yalnızca yemek temizlik ve çocuk yapmaktan ibaret sanıyorlar. Hayatta başka başarıları yok çünkü.
Önceki gün evime gelen misafir de " sizde çocuk yok, biz gelemiyoruz siz çıkın gelin evde boş boş oturmayin" dedi düşünebiliyor musun?
Biz evde boş boş oturmuyoruz. Ikimiz de ise gidiyoruz musaden varsa dedim. Hımmm dedi.
Artık verecek cevap bulamıyorum ben. Sana sabir dilerim
işte asıl ima ama senin cocugun olmuyor demek istıyorlar6 yıllık evliyim.
Bizim de çocuk yok.
Bizde de bu muhabbet.
Hemen her görüştüğümüzde surda bi doktor var gittin mi muhabbetleri dönüyor.
Bazı insanlar kadınlığı yalnızca yemek temizlik ve çocuk yapmaktan ibaret sanıyorlar. Hayatta başka başarıları yok çünkü.
Önceki gün evime gelen misafir de " sizde çocuk yok, biz gelemiyoruz siz çıkın gelin evde boş boş oturmayin" dedi düşünebiliyor musun?
Biz evde boş boş oturmuyoruz. Ikimiz de ise gidiyoruz musaden varsa dedim. Hımmm dedi.
Artık verecek cevap bulamıyorum ben. Sana sabir dilerim
Merhaba herkese iyi hafta sonlar ,
Beni bilenler bilir 3 senelik Evliyim. Bebek yok henüz. Bir arkadasım var ünv de iken çok yakındık ama artık pek aramıyor bende sık arayamıyorum. Niye aramıyorsun muhabbeti geçtiğinde devamlı " çoluğun yok çocuğun yok sen arayabilirsin ben meşgulüm " diyor.
Ya da tüm arkadaşlarla buluşacağız benim işim çıkmıştı. Yine aynı şeyl söyledi " senin çoluğun yok çocuğun yok sen heryere gidebilirsin ne işin var ki vs gibi "
Başka Birgün KPSS muhabbeti gecti " sen yaparsın ya çoluğun yok çocuğun yok vs " dedi yine.
Artniyetli olmadığını biliyorum ama çok rahatsız edici hani sendeki bi eksikliği devamlı vurgular gibi.
Kimsenin davranışını değiştiremem tabi ama içimi dökmek istedim.
Boyle boyle de kimse kalmiyo dört duvar ve bir sen...Hicte iyi niyetli falan degil. Sakın iyi niyet arama. Bu konu yüzünden psikolojisi bozulmus bir insanım,ve en yakin arkadasimla bile arkadaşlığım bitmek üzere.
Gecen hatta beni çağırdı gitmedim bahane uydurarak
Bana cocuk varmi gibi soru soran insanlara selam vermeyi kesiyorum. Az cok biliyorsun sen benim durumlari canim. Canını sıkma o terbiyesize de yol ver
İşte hani herkesin derdi kendine büyüktür lafı vardır ya, onun gibi birşey galiba, çocuklu olunca bizde dert tasa iş güç çok demeye getiriyorlardır, kafanıza takmayın bile, ben de tek çocukluyum diye laf söylenirdi, aman tek çocuk hiç çocuk, başka olmuyor mu da tek çocuklu kaldın, tüh tüh oğlun olmadı mı, tek çocukla yetişemiyorum diyorsan biz ölelim o zaman gibi laflar duyardım, şimdi de pek değişmedi, sen nasılsa büyüttün kızını hayat sana güzel tavrındalar, gülüp geçeceksiniz, ben artık dalgaya vuruyorum, tembelim ben, keyfim keyif sizin gibi herşeye yetişeceğim diye uğraşacağıma hayat boş eğlen coş kafasındayım diyorum :))Evet işte benimde rahatsızlık duyduğum konu bu.
Elbetteki eksiklik değil ama bazen çocuklu Kişilerin söylediği onlar için çok sıradan bir söz çocuk sahibi olmayan Kişiyi üzebiliyor.
Mesela o gun pazar günüydü ama evde işim bitmesi Söze gidemedim. Yetişemedim. Bu arkadas başladı " ay senim yetişememen de ayıp hadi ben olsam neyse ama sen öyle misin çoluk yok çocuk yok vs vs bu kelimeyi tam 3 kez söyledi telefonda.
Tamam niyet kötü değil ama rahatsız edici.
Napayim bacim peki bi öneri ver.. cok yalnızım sadece esim ve ben sanki ben ona sığınmışım o da bana. Bir yere gidiyoruz burnumuzdan geliyor. Cocuk yokmu? Varmi birsey bilmemne.. Cocuklularda cocuklarini övüyor. Muhabbet zaten cocuk oluyor,yok ben cok iyi baktim hic hastalanmadi bilmemne yok herseyi yiyor masallah falan. Ben artik bunalima girdim e salak degilsen anlarsin dimi olmuyor 1 senedir evliyiz yok cok zor gunler geçiriyorumBoyle boyle de kimse kalmiyo dört duvar ve bir sen...
Allah cahil insandan uzak tutsun.Biri de bir haftalik evli arkadasa demisti cocuk var mi Cocugu 7 gunde dogurup eline ver istiyorlar herhalde :))Heheh bu insanlara hastayim bende surekli ayni muhabbete maruz kaliyorum :) en sevdigim soru da cocuk yok mu ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?