- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Ani durum olur bir geceligine herkes birakir. Tatil nedir? Ustelik bir de oyle denk geldi mi denir?Bu arada konusu açılmışken yazayım, siz veya başkası için, başkalarının çocuğunun sorumluluğunu almayın. En basit örnek çocuğun burnu aksa siz üşüttünüz olur. Çocuğa misler gibi baktığınız halde utanmadan sağına soluna bakmış bebenin. Çocuk düşüp minicik bi çizik olsa artık sizi kötüleye kötüleye bitiremezlerdi. Ki Allah korusun daha önemli bir şey de olabilirdi. Yaptığınız çok büyük bir iyilik, lakin insanlar nankör.
Boşver sen o küçük meleğe baktın,ailesinin terbiyesizliği onun kabahati değil. Çok güzel bir iyilik yapmışsın onların yerine ben diyebilirim “Allah razı olsun,iyiliğini karşına çıkarsın” iki çocuğum var,onlara bakmışsın gibi memnun oldum. Kendini boşuna doldurma Allah biliyor içini pandacım.
Ani durum olur bir geceligine herkes birakir. Tatil nedir? Ustelik bir de oyle denk geldi mi denir?
Sizin anlattiginiz senaryonun bir tik ustune cikayim. Cocuk dusse ölse konu sahibi cinayetten yargilanir. NET.
Ve sen hiçbir şey demedin mi?
Kesinlikle 3 hafta olsa aramazlarHic akrabalari dedesi ninesi teyzesi filan yok mu bu cocugun siz niye aldiniz ki sorumlulugunu. Allah korusun neler neler oluyor. Siz bir hafts ne sıkıntisini cekersiniz ama kucucuk bir sey olsa o cocuga gorun o zaman o ilgisiz ana babayi. Hic iyilik yapti demezler. Sakin oyle sorumluluklar almayin hele baskasinin cocugunun sorumlulugunu.
Ben çocuğa üzüldüm, ona yapılanın yanında size yapılan bir şey değil. Verirsiniz çocuğu bir daha emanet almazsınız ama o çocuk ömür boyu bu sorumsuz sevgisiz ailede büyüyecek.
Düşün yaniKardeşimin kedisi var, 3 5 gün birine emanet et bize gel kalmaya diyorum olmaz abla bırakamam diyor. Allah bildiği gibi yapsın o anne babayı ne diyeyim. İnşallah ikram yapmamışsındır zıkkım yesinler.
yok yahu gelmiyor çocuk, günübirlik geliyor artık normalde gelir 1 hafta kalırdı. 21 yaşında delikanlı bir de, cahil dersin hata yapsa yaşı genç dersin ama o bile kedisini düşünüyor. Baba olmuşlar anne olmuşlar çocuğu arkadaşa bırakıp tatile gidiyorlar. Ooof off.. Şu an düşünüyorum 1 gece bile ayrılamam kızımdan tatil için. Onsuz tatilden ne keyif alınır ki, ağlıyor mu özledi mi, kendisini yalnız hissediyor mu diye düşünmekten.Düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?