Çocuğunu bende unutan arkadaş

Bugün akşam etti kadın ama yarım ağız. Dün dövdü mü diye kolunu bacağını inceliyordu oysa. Hiç samimi gelmedi ondan.

Öyle en azından bebek rahat etti orada burada sürinmedi kış günü. Ailesinin yaptığı onun suçu değildi. Yapacak bir şey yok artık. Teşekkür ederim. ❤

Dehşetle okudum. Küçücük çocuğu nasıl bu kadar rahat başkasına bırakır insan. En başından almamalıydiniz. Başkasına verdikleri zahmeti gectim 2.5 yaşında bir çocuk annesinden gece ayrı kalmamalı ne olursa olsun. Yazık günah çocuğun psikolojisine. Arayıp konusmadilar mi hiç çocukla o kadar zaman. Size sormadılar mi nasıl var mı bi problem diye. Cidden çok tuhaf bir durum. Akıl sagliklarindan şüphe ettim karı koca.

kovmaktan beter ederdim , çok net.

Kendi çocuğumun WC eğitimi zor geliyorken ben başka çocuğun küçük ve büyük tuvaletini temizleyemem ya inanamıyorum resmen WC eğitimi sürecinde olan çocuğu dışarı dahi çıkarmayız 1 hafta 10 gün, sürekli altlarına kaçırdıkları için.. Ay yok ben inanamıyorum halen daha tamam hasta arkadaşının çocuğuna bakarsın bu normal ben küçükken annem ölümcül rahatsızlıklar geçirdi ve ben arkadaşında kalıyordum sık sık.. ama tatile gitmek nedir ya ?? Hayretler içindeyim.. size de maşallah Allah hayırlısıyla evlat nasip etsin..

Büyük tebrik ediyorum seni ben kendi yeğenime bile 1 hafta bakamazdım heralde çünkü yaşı küçük artı benim 4 çocuğum var 1 saat Komşuya bıraksam kosa koşa gelirim düşer bişey olur diye yuh diyorum yatılı bırakmak nedir ya millet kafayı yemiş bide çocuğun yok anlamasın ne demek ya bi insanın merhametli olması için illa dogurmasimi gerek aman böyleleri ana oluyo işte

Yaptığınız şey takdir hak ederken karşılığı çok ağır terbiyesizlik olmuş.
Bu devirde insanlar kendi ailesinden olana bakmak istemiyor, siz ne büyük bir iyilik yapmışsınız.
Güncelleme kısmında yazdıklarınız ayrıca şok edici. Çok ahlaksızca davranmış ikisi de. Yerinizde olsam bir daha evime almam.

Ne rezil bi insanmış şok oldum yaa. Boşver iyilik yaramaz böylesine dersini almış oldun

Buda diger ucu ve abartali ve gereksiz. Yani evet konuda bahs edilen annenin yaptigi yanlis. Ancak burda nice yorumlar var "çoçugum 3 yasinda hiç yanliz birakmadim" yada senin dedigin gibi, iki saat biraktim öldümler felan.

Hayir her anne kendine vakit ayirmali zaten. Bundan vicdan azabi duyulcak birsey yok. Bu bir lüks degil, olmasi gereken. Hem annenin psikolojisi için, hem çoçugun gelisimi için. Cocuk kendi basina zaman geçirmeyi bilmeli, anneninde birey oldugunu, baska bir hayati oldugunuda bilmeli.

Ne kadar dengesiz insanlar var. Allah’ım bazı kullarını, sabır ölçmek için yaratıyor sanki .. görümceniz iyi lafı vermiş ama tabi anlayana

Ben de görüşmek istemiyorum artık. Sonra diyorlar ki panda yabani..

cocuktu bakmaydı lafsokmaydı tatıldı cocugun zorlugu vs.. gozlerım beleree belereeeee sınırına ulastı ... lakin o..... kıskananlar catlasın mı?? sen mi kıskancaksın? cocugunu mu kıskancaksın?.. kalbime bir şiş girdi ki .. tarifsiz..

Insanlari sirtinizda tasirsiniz tasirsiniz
dur biraz yoruldum dedigin an sizden kötüsü yoktur.
Var böyle Mahlukatlar, malesef ...
Mesafe koyun gecin aman ha benim gibi takintili biri olmayin unutun silin gitsin bu insanlari hafizanizdan

Sanırım düşük yaptığım için beneğini kıskandığımı düşündü. Ondan da vurmuş olabilir dedi. :/

Sanırım düşük yaptığım için beneğini kıskandığımı düşündü. Ondan da vurmuş olabilir dedi. :/
canın sağolsun be panda.. ağrıyan dişimi sıktırttın bana gece gece.. rabbim sana oyle evlatlar versin ki .. birbirinden guzel ahlaklı.. hayırlısıyla ınsallah..onlarla ilgilen ... hayrın sana kalsın sevaba gırmıssın cocuk bakmak zor ıs... kendı karaktersızlıgınde bogulsun hıc sevmedıgım durum ya su... hakkaten... allah sabır versın

Ben boşuna demiyorum her kadından anne,her adamdan da baba olmaz diye.

Ohhh cok şükür benim gibi düşünen birileri olduğunu görmek bende buna benzer yorumlar okuyup kendi kendime düşündüm acava bende mi bir sorun var diye
2 çocuğum var ailelerden uzakta yaşıyoruz dolasıyla surekli5 ben bakiyorum eşim cok yoğun çalışıyor ama belli şeyleride yapar uyutmak gibi isten gelince en az 1 saat oynamak vb.
Neyse senede 1 kere de olsa bırakıyoruz cocuklari tatile gidiyoruz eşimle 3 5 gun yenilenip donmuş oluyorum çünkü çok ihtiyacımiz oluyor başbaşa vakit geçirmeye ya da kendi kendine kalmaya
Kısacası orta yolumuz yok gibi kimi birakir gider konu sahibi gibi iyi insanları sömürür kimi de asssssllaaa kimselere bur saat bırakamam der cok ayrı iki uç

Yaptiginiz olmasi gereken zaten. Hayatin sadece çoçuktan ibaret olursa ne kendin için, ne evlilik için yer kalir. Bir gün o çoçuklar birey olmaya basladiginda, o evden çikmaya basladiginda hayatin iyicine bos olur.

O "oglusumda oglusum" diyen kv'deleri burda okuyoruz ya? Ha iste onlarda çoçuklardan 1 saniye uzaklasmadi ve sonucu okuyoruz buralarda.

Bende kizimi hafta sonlari annemlere biraktigim oluyor, esim ile tatile gittigimiz oldu. Bunlar olmasi gereken seyler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…