Çocuğunu farklı gösteren görümce

Belki genel olarak çekingen olduğu için bu tür dışadönük davranışları ona çok büyük bir şey olarak görünüyordur.

Son düzenleme:
Çocuğunu özgüvenle büyütmek isteyen ebeveynler keşke ortamda övmek yerine gerçekten çocuklarına ilgi gösterip onların yeteneklerini keşfetmeye çalışıp o yönde bir hobi, spor dalı, kurs vs.. yetiştirmeye çalışsalar hiç övmeye gerek kalmayacak aslında. Ama böyle vasfı yoksa bile çok şey bekleniyor çocuklardan onlarda kendilerini ispatlayamadıkça utanıyorlar. Bizim sülalede çocuk küfür ediyor diye gülüp övünen cahiller var maalesef. Ve son olarak şunu ekliyim teyzem, dayım, eniştemde çocukluğumuzdan başlayıp gereksiz yere övgüyle bahsedilen ( amaç sadece çalışkan muamelesi göstermek ) ama şuan tam bir hayal kırıklığına uğratılmış bir acı gerçek mevcut :) Hiçbiri meslek sahibi olamadı ha bu benim için eleştirilecek bir şey mi hayır hayatından memnunsa o insan kimseye laf etmek düşmez fakat aileler sürekli müdehale edip benim çocuğum şöyle ders çalışıyor çok zeki polis olacak dersen yok geleceğiyle oynuyorsun resmen çocuğun İşin özüüü he deyip geçin yoksa sizin kıskandığınızı düşünür birde

Ne kadar çirkin bir üslup. Çocuğunu pazarlamak falan… anne olduğu için öyle yapıyor olabilir mi?
pazarlama kelimesini duyunca neden 18+ ya bagladiniz ki. Bu normal bir terimdir:)
Hatta sasirabilirsiniz ama, mesleği bile vardir.

Uluslar arasi iliskileri duyunca ne hissediyorsunuz?

Kötü bir şey demiyor ki. Bak benimki böyle seninki değil mi diyor? Belki öyle görüyor, belki öyle. Sizin yanınızdaki gibi değil belki.
Bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş derler. Ki çocuklar gerçekten öyle. Sen güçlüsün her şeyi başarabilirsin dersen güçlü olur, sürekli onu yapamaz bunu yapamaz dersen öyle olur.

Yanlış. Sen güçlüsün, her seyi basarirsin tarzinda ilerlediginiz zaman, basasiriz oldugu kucucuk bir konuda bile kendini yetersiz ve ona duyulan güveni boşa cikardigini hisseder.
Sadece ve sadece her durumda arkalarinda oldugumuzu bilmeleri kafi.

Anne hayal ile gercegi karistirmis saglikli bir durum degil..cocuklar zaten cok tatlidir kimisi daha aktif olur kimisi olmaz ne gerek var boyle seylere cok sacma

Çocukla ilgilenmesi güzel birde tersi olan durum çocuk ile hiç ilgilenmeyen anne ve babalar var
Bence çocuğu sorunlu,depresiyonlu yapan da ilgi eksiği olan çocuktur öz güven eksik olur,kendine sevgisi olmaz,ezik olur böyle çocuklarda
Lider ruhlu asla olmaz

Yahu bu bir örnek, sadece bir kelimeyle çocuğun tüm benliğini oluşturamazsınız
Oğlum ben bunu yapamam sanırım diyor, ama deneyeceğim yapamazsam da sorun değil anne diyor. Ben ona o güveni veriyorum zaten. Kaybetmek "başaramamak" bir güçsüzlük göstergesi değildir zaten. Denemesi bile büyük bir başarıdır.

Mikemmel cocuk

Her anne gibi çocuğunu görmek istediği gibi görüyor, bende oğlumu çok zeki görüyorum:) hatta diyorum herkesin yanında konuşma fikirlerini söyleme:) göze gelirsin :) halbuki şuan ki cağımızdaki bütün çocuklar bu tip çok bilmişler:) sizde kıyaslamadan rahatsız oluyorsanız açıkça konuşun net olun bi iki uyarın tepki verin çekinirler daha kiyas yapmaya her çocuğun gelişimi kendine özeldir ne kadar cahilce bi tavir

pazarlama kelimesini duyunca neden 18+ ya bagladiniz ki. Bu normal bir terimdir:)
Hatta sasirabilirsiniz ama, mesleği bile vardir.

Uluslar arasi iliskileri duyunca ne hissediyorsunuz?
Siz çocuğu pazarlamak deyince ne hissediyorsunuz? İlla +18 olmasına gerek var mı? Annenin çocuğunu pazarlaması… ne hoş cümle. İlerde evladınız için aynen bunu kullanmanız dileği ile.

Görümce, okulda yaşanan bir olayı annesine anlatmış. Kvde konu sahibine. Kadın olan bir olayı anlatmış, belli ki sevinmiş anne olarak. Bu kadar büyütecek, yok özgüveni olmaz denecek ne var ben anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…