Çocuğunu her hafta sonu bize yollamak isteyen akraba sorunu..

Aynn öle yapmayı düşünüyorum bnde kayınvalideme söyletcem o konuşsun

Yazık ya kıza. Annesinin yaptığı hiç doğru değil. Resmen çocuğunu başından atıyor.
Kız biraz daha büyüyünce kendi evden kaçmaya falan kalkar. Böyle giderse çocukta psikoloji mi kalır
Anneyle bir konuşsana neden haftasonu kızıyla vakit geçirmek,gezmek,eğlenmek yerine size gönderiyormuş?

Benimde esimin teyzesin yapti ayni seyi. Yeni evliyiz ilk evimize gelislerinde kizini zorladi. Kiz istemiyorum dedi zorladi rsmen. Bitanede degil iki koca kizini birakmak istedi resmen bakici ariyolar snra esimle alisverise cikinca pesimize falan takti dusunun
Ben orali olmadim kimse kusura bakmasin kimsenin bebeginde bakmam bastan dedim. Cok istiyosam kendim yapar kendi bebegime bakarim dedim.

Çok istiyorsa bi kereliğine haftaiçi gelip ondada akşam gitsin yani. Samimiyet normal
Valla anası rahat edecek diye danasına katlanamam ben. Annemin bir lafı var, anasının avutamadığı ; babasının büyütemediği ile ben niye uğraşayım.

Her önüne gelen çocuk yapınca böyle oluyor işte, bu yüzden etrafa çocuk yapın diye baskı yapanlardan hiç hoşlanmıyorum, herkes yapmasın işte, çocuk çocuk çocuk , kim bakacak ne olacak o çocuğa diye düşünen yok.

Yeni evliymişsiniz bide kadina bak ne uyuz yapışık bişey. Aradiginda müsait değiliz sonra ben ararim gelir de arama sen niye bakcakmissin cocuguna haftaici de bakma arkadasim niye bakiyosun. Sinif arkadaslarindan birine gitsin kazık kadar kizda. Cocukta gelcem diye tutturuyosa sizde egleniyo diyedir ilgilenmeyin pek sıkılır zaten. Ama acık acık söyleyebilirseniz söyleyin cekinmeyin bi haftasonumuz var bakıcı degilim diye. Ayıp olmaz ayıp varsa o da onun yaptigidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…