Çocuğunu her hafta sonu bize yollamak isteyen akraba sorunu..

Kv den sizden duymuş gibi soylemesin.. Yani sanki kendisi farketmis de aramis gibi yapsin..
Yeni evli oldugunuzu filan vurgulasin..
Amcamin esi ve kizlariyla aramiz cok iyidir Allah'a sukur.. Onlar da gorusmek ister hep.. Ama amcamin calismadigi gun ben asla aramam yazmam onlar bisey demedikce.. Belki planlari vardir, beni kirmak istemez iptal ederler diye.. Onlara da soylerim hep, yanlis anlamayin aramiyorum diye, siz musait olursaniz haberleselim diye..
Kaldi ki yeni evlisiniz, bol bol basbasa vakit gecirin.. Millet kv gorumceden kurtulamaz, 13yasindaki kuzen mi cikti bir de?

Terbiyesizliğe gel
Böyle olmaz, açık ve net haftasonu olmaz deyin... Haftaiçi de sürekli olmaz bu ne böyle, arada bir gelir kalır anlarım ya da sizin de çocuğunuz varsa onla oyalanıyordur gene anlarım ama aksi hiç de hoş bi durum değil

Boyle akrabalarda bizde var.
Resmen çocuğuna yillarca biz baktik teyzemin.
Hala suan bunlari yazarken bile bizde. Uyanik belesci insanlar.
Ben artik Hayır kurumu olduğumuzu dusunuyorum.

Ama benim evim olcak asla ama asla musade etmek.
Zaten benim kendime yeminim var akraba mi uzak durucak.

Bilemiyorum gerçkten sıkıldım yani bu işten her haftasonu cumartesi arıyo gelsin diyo çocuk da ayrı mesaj atıyo geleyim mi diye dışarda geziyorz ne zmn glceksnz eve diyo
Yuh ya. Siz eve girene kadar oralarda mi dolaniyo. Hayret bisey. Net olun bi gun tatilimiz var esimle. Gelecekse hafta ici gelsin diyin kesip atin. Yuz degil astar da kalmamis

Evet ya amcanın kızı ne alaka. Hafta sonları kız babasına gitsin. Babası sağ değilse babaannesine ne bileyim halayı gider. Siz didisinin didisi ne işi var. Ben art niyetli ve suistimal edici buldum bu tavri. Eviniz güzel temizse kendi evinde odası falan yoksa çocuk rahat ediyordur. Ya da annesi kendisine ayak bağı olmasın diye gönderiyordur. Ama sadece size geliyorsa enteresan. Mesela çocuk sizi aradığında sorun geçen hafta nereye gittin, nerde kaldin diye. Niye her hafta sonu gelmek istiyorsun diye sorun. Zaten bir kaç kere daha reddederseniz anlarlar daha da musallat olmazlar gibi geldi.

Yani bende babası nerde başka akrabası yok mu diye düşündüm. Halası, teyzesi,annanesi , amcası, dayısı yok mu da yeni evlenmiş kuzeninin evinde ,çok ilginç.
Konu sahibinin kv sine gitsin ya da çok lazımsa.

Bence anneyle baba ayrı ya ccugun baba bslugunu esınle dldurmaya calısıyr

Yada sızın sulale ıcınde kendınden bashettrmek ıccın byle bısıler yapyr

Dusuncesizlik annede kiz gelmek ist.olabilir daha çocuk bilemez ya soyleyin açık ca musait olmuyoruz diye yada hep bi bahane bulcak siniz gibi baska care yok

Cok itici
Cocuguna bakici ariyor resmen.
Musait olmadiginizi soyleyin ne alaka her hafta her hafta
benimde annem yılarca ilk teyzem sonra komşumun çocuğu tarafından esir alındı bir yere çıkamıyordu annem şehir dışındaydı beni aradı komşu bende sende çalışıyorsun bende dedim otur çocuğunu bak dedim sert olmazsan tepene biniyorlar annemlere bırakıp sabah 3te çocuğu alıyordu

Eşinde istemiyor reddediyor ne diye halen üsteliyorlar yuh ya ne yüzsüz insanlar var !
Reddedin kesin bi dille dışardayız işimiz vayr çıkıcaz müsait değiliz her seferinde böyle böyle reddedin
Mal değilse bi kaç konuşmadan sonra anlar artık vazgeçerler

Dürüst olun.. 'Abla bizim bir cumartesi günümüz var, biz eşimle başbaşa kalmak istiyoruz, programımız oluyor. Müsait olmuyoruz'. deyin.. Anlamazsa da telefonuna çıkmayın.. Siz kimsenin bekçisi değilsiniz. Hadi ayda yılda olur da. Sürekli sık sık da olmaz ki...
Bu dünyada nankör insan çok.. Herkes birbirini menfaat gözüyle bakıyor.. Buna asla izin vermeyin. Kendinizden de ödün vermeyin, insanın sağlığı bozuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…