- 27 Haziran 2010
- 1.825
- 2.059
- 658
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yuh ya. Siz eve girene kadar oralarda mi dolaniyo. Hayret bisey. Net olun bi gun tatilimiz var esimle. Gelecekse hafta ici gelsin diyin kesip atin. Yuz degil astar da kalmamisBilemiyorum gerçkten sıkıldım yani bu işten her haftasonu cumartesi arıyo gelsin diyo çocuk da ayrı mesaj atıyo geleyim mi diye dışarda geziyorz ne zmn glceksnz eve diyo
Ne münasebet, her hafta sonu kalacak, hafta içi de gelmesin hatta .
Kim ki esinizin amcasının kızı! Amcadan ayrılmış kadın, siz kadına direk söyleyebilirsiniz, niye kötü gelin olasınız. O aileden çıkmış bir kadın sizin dedikodunuzu ne hakla kime yapacak ne alaka.
Çok düşüncesizce bir hareket, açıkça söylemekten çekinmeyin.
Yani bende babası nerde başka akrabası yok mu diye düşündüm. Halası, teyzesi,annanesi , amcası, dayısı yok mu da yeni evlenmiş kuzeninin evinde ,çok ilginç.Evet ya amcanın kızı ne alaka. Hafta sonları kız babasına gitsin. Babası sağ değilse babaannesine ne bileyim halayı gider. Siz didisinin didisi ne işi var. Ben art niyetli ve suistimal edici buldum bu tavri. Eviniz güzel temizse kendi evinde odası falan yoksa çocuk rahat ediyordur. Ya da annesi kendisine ayak bağı olmasın diye gönderiyordur. Ama sadece size geliyorsa enteresan. Mesela çocuk sizi aradığında sorun geçen hafta nereye gittin, nerde kaldin diye. Niye her hafta sonu gelmek istiyorsun diye sorun. Zaten bir kaç kere daha reddederseniz anlarlar daha da musallat olmazlar gibi geldi.
benimde annem yılarca ilk teyzem sonra komşumun çocuğu tarafından esir alındı bir yere çıkamıyordu annem şehir dışındaydı beni aradı komşu bende sende çalışıyorsun bende dedim otur çocuğunu bak dedim sert olmazsan tepene biniyorlar annemlere bırakıp sabah 3te çocuğu alıyorduCok itici
Cocuguna bakici ariyor resmen.
Musait olmadiginizi soyleyin ne alaka her hafta her hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?