Çocuğunu her hafta sonu bize yollamak isteyen akraba sorunu..

Açık açık konuşucaksın 1 gün tatili var eşimin onada biz vakit geçirmek istiyoruz diceksin bu kadar basit aslında

Ben hiç anlamadım 13 yaşında asi fln olmuyor muyduk odada müzik dinler benim bildiğim kadın bi haltlar mı karıştırıyo çocuğu size salıp sakıp aklıma mantıklı başka birsey gelmedi

Ayrıca bi ara bizim başımızda da vardı çocuğu anası bırakır yok sizde kalmak istiyor falan diye heriflerle takılırdı annem bişey diyemiyordu ama ben çocuğa dedim annene söyle bırakmasın seni diye sonra kesildi.
Zaten çocukları pek sevmiyorum bide anası elalemle oynaşacak diye bakıcam

Her hafta bu stres çekilmez.

Bunda söylenmeyecek, çekinecek bir şey de yok.
Bir kere "müsait olamıyoruz haftasonları" desin eşiniz, kadın da sormaz herhalde.

Sizde kapatın cumartesi tlf larınızı kapıya gelirse de açmayın ...daha sonra da sizi aradım derse bi cumartesimiz var Başbaşa geçirmek istiyoruz o yüzden tlf ları kapatıyoruz diyin... hic sevmem yüzsüz insanları ya !!

Net bi şekilde söyleyin canım..
Koca kızın eşinin yanında ne işi var ki? Ne alaka her hafta bide? Hiç alıştırmayın açık bir dille müsait olamadığınızı belirtin ❣
Allah kimseyi anlayışsız etmesin..

Çocuğuna başkasına postalamak için mi doğurmuş. Söyleyin açık açık izin günümüzde baş başa olmak istiyoruz dinlenmek istiyorum desin eşin.

Sakın beni yanlış anlamayın
ama evde çocuk bile yoksa benimde kızım var neden göndereyim başkasının evine dünyanin bin bir türlü hali var ergen bu ne yaptığını bilmez otursun gözümün önünde derim yarın öbür gün bir şey olur üstünüze kalır

Benimde aklima baska bisey geldi belki cocuk esinize asik oldu platonik o evde oldugu icin ozellikle tatil gününü seciyor ve o aratiyor annesine israr ediyor olabilirmi olabilir

Ne münasebet, her hafta sonu kalacak, hafta içi de gelmesin hatta .
Kim ki esinizin amcasının kızı! Amcadan ayrılmış kadın, siz kadına direk söyleyebilirsiniz, niye kötü gelin olasınız. O aileden çıkmış bir kadın sizin dedikodunuzu ne hakla kime yapacak ne alaka.
Çok düşüncesizce bir hareket, açıkça söylemekten çekinmeyin.

Açık açık rahatsız olduğunuzu yengeye söyleyin, eşimin haftasonu 1 günü var onda da özel işlerimiz oluyor, X lütfen haftaiçi gelsin. Millet düşüncesizce siz niye ince düşünüyorsunuz?

Gorumce kayın k.valide derdi bitti birde yigem derdi basladi. Daha neler gorecegiz burada kim bilir. Hftaici bile gelmesin bosverin, senin kardesin bile sana her hafta gelmiyordur ona ne gerek var. Net koyun tavrinizi, h.ici icin isim var ev temizliyorum ya da disardayim deyin, hatta israrla gelirse evde temizlik yapin yardim ettirin bidaha ugramaz o zaman :) haftasonunu esiniz halleder zaten. Aliskanlik haline getirmesinler

Valla anlayis bir yere kadar.
Ben acik acik derim. Kusura bakmayin ama hafta ici gelsin. Hafta sonu esim dinleniyor yada baska planlarimiz oluyor.
Her defasinda bahane arayacaginiza 1 kere kirilsinlar kokten cozulsun. Sizi yalnizmi birakmak istemiyorlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…