Çocuğunu yatılı şekilde babaanne veya annaneye bırakan var mı?

Çok haklısınız

kayinvalideniz tabi ki de kendisine en uygun seyi soyluyor, onun acisindan cok mantikli.

ama cocuk ve sizin acinizdan bakinca isin rengi farkli.

Çocuğu liseye gidecek hala anneanne babaanne de kalmayanlar var.ki bu çocuk için kötü birşey.Ama sizin durumunuz farklı.20 aylık ve 1 gün değil.bırakmamalısınız.benim kızım aynı sokakta olmamıza rağmen kayınvalidemle 3..4 yaşından sonra 1 geceliğine kalıp ertesi gün geri geliyor.8 yaşında şuan daha iki gün üst üste kalmadı.

Ay demiyim diyorum da çok mu lazım baş başa vakit geçirmek ?
Gider bi hava alırsın anlarım da 20 aylık bebeği bırakmak
Ay gerçekten herkese aynı şeyi açıklamakla uğraşmazdım ama yahu amaç başbaşa zaman geçirmek değil burda. Kayınvalidem diyorki hemen gelmim (evinin rahatlığını arıyor hersldde) çocuk biraz dursun bende. Bakacak kimse yok başka. Ben de olabilir mi yapabilir miyiz veya çocuk nasıl etkilenir bu durumdan diye soruyorum.

Allah aşkına sizce olur mu böyle şey? Anne bile değilim, şimdi düşününce ben bile bırakamam ya. Çok sevdiğim bir eşyamı bile kolay kolay paylaşamam, birine veremem. Çocuk diyorsunuz. Hastalanırsa, düşerse, bir yerine bir şey olursa diye kurmaktan kafayı yerim herhalde. Babaanne gelemiyor önermesi çok mantıklı değil. Çocuk dediğin anasıyla babasıyla gider, onlarla da döner. Annem hep böyle derdi, kolay kolay bir yerde yatılı bırakmazdı. Gittiğinizde görecek işte, yeter bence.
Ben annemden aileden birinin sağlık sorunları sebebiyle, ilkokuldayken yaklaşık 3-4 ay, belki de daha fazla idi, ayrı kaldım. Bebek bile değildim, ama oyun çağındaydım işte. Babam da annemle idi. Yengem bakmıştı, hakkını yiyemem, kendi çocuğu olmamasına rağmen iyi bakmaya çabalamıştı, Allah razı olsun. Ama annemden ayrı kalmak hiç iyi gelmemişti. Sonra annem geldiğinde bir süre yabancı hissetmiştim. Ve karakterimin şekillenmesinde de etkili olmuştu. Öpüp sarılan, yılışan bir tip değilim mesela, şımaramam hiç. Kardeşimse tam tersi.
O yüzden bence yapmayın.

Bu arada o baş başa vakitte yine bebekten konuşacaksınız biliyorsunuz dimi ?

ahahaha
bakiniz ben,

bu sene teyzelerinde kaldilar benimkiler, 5 ve 8 yas,
teyzeleri de ogretmen ve cok sever cocuk, onlara bir suru etkinlik vs vs, cocuklar beni aramiyor bile,
ben depresyona girdim, ben buna hazir degilim dedim, halbuki ne planlarim vardi

Her gece istisnasız anne saati yapıcam diyorum bir sürü plan yapıyorum ama asla ayrılamıyoruz. Kocamla yemeğe gittik inanın hiç keyif almadık düşün lahmacun yerken hüzünlüydüm

Bu arada o baş başa vakitte yine bebekten konuşacaksınız biliyorsunuz dimi ?
Eşimle her akşam cocuklar uyusun diye dört gözle bekleyip sonrasında onlardan bahsederek, gün içinde yaptıklarıyla, ya şunu söylerken ne kadar tatlıydı diye birbirimize hatırlatmayla geçiyoruz baş başa saatleri.

Aa
aa bu şey değil mi uyurken videosunu izlemek hiç bir ana normal değil

Kayınvalidem de calıstıgı ıcon cocukları okul yasına kdar köye bırakmıs istiyorlar ki simdi bende bırakaym

Çok haklısınız
Zaten rahat da edemezsiniz aklınız kalır baş başa olan zamandan tat alamazsınız, kafanız rahat olsun çocukla beraber gidin ben 9 aylık oglumla gittim tatile gayet güzel baş başa da kaldık çocukla daha bile eglenceli oldu hatta çocukla tatil abartıldığı kadar zorlayıcı degil kv kendine göre olanı söylüyor dogal olarak ama bu durum bebek ve sizin için beklediğiniz gibi gitmez çocuk dursa sıfır sorun olsa bile siz umdugunuz gibi tatil yapamayacaksınız hep içiniz huzursuz olacak çünkü

Benimki de böyle işte ısrar ediyor. Ne olucak, biz hep öyle büyüttük falan diye.
O zaman devriyle su an cok farklı. Ben kendi anneme bile 2 saat bırakmıyorum. Dogum yaptım 3 yasında kızımda benmle o hastanede 2 gün yattı. Yatmasa evde babanne dede bakacaktı ama ben bırakamadm. bilmiyorum devir cok kotu. Her an bısey olurmu dusıncesı ıle bırakmazdım. Bısey olsa uzak olcaksınız.

Kayınvalidem de calıstıgı ıcon cocukları okul yasına kdar köye bırakmıs istiyorlar ki simdi bende bırakaym
Benimki de aynı verin ben bakıyım diyip duruyor kedi yavrusu sanki hayır kendininkine hakkı ile bakmış adam akıllı yetiştirmiş gibi bide benimkini istemesi ayrı olay büyüttüğü çocuklar ortada aman Allah korusun ne kadar uzak o kadar iyi çocugumun karakteri için

Amacımız tatil değil zaten. Tatil dönüşü iş başı yapacağız ve kayınvalidem gelmek zorunda kalacak kızıma bakmak için. O da kendi evinin rahatlığını arıyo sanırım uzun süre ayrı kalınca. Oyüzden biraz çocuk bizle kalsın sonra gelir alırsınız bizii diyor. Çok ısrarcı bu konuda ve bakacak başka kimse yok. Oyüzden içime sinmese de olabilir mi diye düşündüm. Yorumları da okuyunca gerçekten bırakamayacağımı anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…