- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Canim Belki bi kac gun olabilir nadiren ama alistirma derim. emanet çocuğun sorumluluğu ağırdır.İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
Düzenleme :evet birilerinin linçlenmesi gerekiyordu ve gereken yapıldı... Arkadaşlar ya siz okuduğunuzu yanlış anlamak istiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Amacımız kocamla başbaşa tatil yapmak, gezmek tozmak değil. Bu olayın olumlu olabilir mi diye düşündüğüm kısmıydı sadece. Herkes oraya takılmış. Çocuga bakan kişi kayınvalidem olduğu için ve kendi evinde biraz daha zaman geçirmek istediği için sömestr tatili dönüşü hemen gelmek istemediğini söyleyip çocuğu ona bırakmamızı talep etti. Baya ısrar edince ben de bu durumun olumsuz sonuçlarıyla ilgili fikir danışmak istedim. Bazı kişilerden istediğim cevapları aldım. Teşekkürler...
oh nooo diyorumİyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
Düzenleme :evet birilerinin linçlenmesi gerekiyordu ve gereken yapıldı... Arkadaşlar ya siz okuduğunuzu yanlış anlamak istiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Amacımız kocamla başbaşa tatil yapmak, gezmek tozmak değil. Bu olayın olumlu olabilir mi diye düşündüğüm kısmıydı sadece. Herkes oraya takılmış. Çocuga bakan kişi kayınvalidem olduğu için ve kendi evinde biraz daha zaman geçirmek istediği için sömestr tatili dönüşü hemen gelmek istemediğini söyleyip çocuğu ona bırakmamızı talep etti. Baya ısrar edince ben de bu durumun olumsuz sonuçlarıyla ilgili fikir danışmak istedim. Bazı kişilerden istediğim cevapları aldım. Teşekkürler...
Oglum 27 aylikken kizim geldi dunyaya. Dogum yaptigim gece oglum babasiyla beraber babaannesinde kalacakti. Gece saat ikide bir baktim oglum esimin kucaginda hastane odama girdiler. Gece uyanmis aglamis anne diye yorgani kaldirmis altina bakmis annem nerede diye beni goremeyince kimse susturamamis. Esim anlatirken gozleri doldu. Henuz 20 aylik bir bebege bu travmayi keyfi olarak yasatmanin bir luzumu yok. Henuz alti bagli gece aglar annesini ister. Kizim 24 aylik iki saatligine bile birakamiyorum anneanneye babaanneye. Deli gibi panikleyip agliyor hic bir guc susturamiyor onu bir iki kez hastanede isim vardi birakmak zorunda kaldim cocuk saatlerce kendine gelemedi. Hickira hickira kucagimda uyuyakaldi. Kayinvalidede ilgincmis niye bu kadar diretiyorki. Hadi o diretti sizin bu fikre sicak bakmanizda ayri ilginc. Boyle bir konuda elestirilmek zorunuza gitmesin.3,5 aylık bebeğimi annemlere bırakıp ameliyata gittim. Gece hastaneye servis ettiler bebişi annemsiz olmaz demiş :) bıraktım sanmış, o günden beri eli yakamda asla bırakmıyor. 20 ay daha bilinçli anne babanın varlığı çok net.
Bence cok kucuk. Oglum 4 yasinda babannesi yuruyerek 10 dklik mesafede. Cok.israr etti babannemle.uyuyim diye. Bi kere denedik bu yil. Aksam 9 da uyuyan cocuk 1 e kadar oturdu. Aglamadi ama keske anneme sarilip uyusaydim demis babannesine. 1 de gidip alip geldim. Ha biz hic ayri kalmadik zaten ama sizde babaanne bakiomus belki daha farklidir durum. Sizden daha baglidir babaannesine o zaman bisey diyemiycemİyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
Oglum 27 aylikken kizim geldi dunyaya. Dogum yaptigim gece oglum babasiyla beraber babaannesinde kalacakti. Gece saat ikide bir baktim oglum esimin kucaginda hastane odama girdiler. Gece uyanmis aglamis anne diye yorgani kaldirmis altina bakmis annem nerede diye beni goremeyince kimse susturamamis. Esim anlatirken gozleri doldu. Henuz 20 aylik bir bebege bu travmayi keyfi olarak yasatmanin bir luzumu yok. Henuz alti bagli gece aglar annesini ister. Kizim 24 aylik iki saatligine bile birakamiyorum anneanneye babaanneye. Deli gibi panikleyip agliyor hic bir guc susturamiyor onu bir iki kez hastanede isim vardi birakmak zorunda kaldim cocuk saatlerce kendine gelemedi. Hickira hickira kucagimda uyuyakaldi. Kayinvalidede ilgincmis niye bu kadar diretiyorki. Hadi o diretti sizin bu fikre sicak bakmanizda ayri ilginc. Boyle bir konuda elestirilmek zorunuza gitmesin.
Valla ben 2 kere biraktim, birinde esimin apandisti patlamisti, birinde ben goz ameliyati olmustum. Ikisinde de gece 3 te getirdiler geri hunharca agliyor diye. Cocuga bagli biraz. Benim kizim benimle bile yapanci yerde uyumuyor.İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
1-2 gün deseniz olur da bence 1-2 hafta çok fazla. Günenli bağı ciddi derecede sarsabilir. Bir mecburiyet yoksa bırakmayın bence.İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?