• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğunuz için ....... yaparmıydınız ???

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
:uhm:arkadaşlar hatırlarmısınız bilmiyorum ama şehrazat vardı oğlu kanser olmuştu onun için birisyle yatmıştı bi geceliğine şimdi düşünüyorumda acaba kaç kişi yapabilir böyle bir fedakarlığı ?:uhm:

Benim çocuğum yok..
Ama anne olanın bu teklifi bir an bile düşünmeden kabul edeceğine inanıyorum...:a015:

Gerçekten çaresiz kalan bir anneden başkası bence bunu yapamaz... kendime bende bu soruyu zaman zaman sordum ama çaresiz kalsam evladımı minicikken toprağa gömmektense; 40 tas suya razı olurdum gibime geliyor... çok zor bir karar ama annelik gerçekten büyük fedakarlıklar getirebiliyor... bakalım bende bebek bekliyorum daha şimdiden etkilendiğim şeyler oluyor... birde doğup yüünü görsem ve çaresizliğe düşsem herhalde kendimi düşünmezdim... :CüvCüv: benneyaptımki

bana o cocugu veren Rabbime sıgıınırm... çarelerin tükendiği yerde umutların bittii yerde sığınırm Rabbime, veren de O alan da O derım .
Arkadsm herkes cocugu için elınden gelenı yapar hatta daha fazlasını ama kendı bedenını satarak degıl.
cok zor bı durum Rabbim kimseyı o druma düşürmez inşallah

tabi ki düşünmeden kabul ederdim o kadar parayı bulabilmek zaten çok zor. adam çalışarak öde demiyorsa hiç düşünmeden parayı almaya bakardım.

çocugum yok 23 yasındayım umarım ilerde cocuk sahibi olur ama anne olmak kendi annemize babamıza duydugumuz sevgiden daha üstün bi duyguymuş ve evlat acısı herşeyin üstündeymiş bunu dusununceee asla yapmam diyemem asla buyuk konuşamam canımdan bi parçayı kurtarmak için yapabılırdım

rabbim bununla insanı sınıyor olabilirr ama o ruh haliylee napardım bilemıyorum büyük konuşmamak lazım işte

aslında ozmanlar bende dahil herkes 1 dakka duşunmem verirdim dıolardı ama .. buyuk konuşmak gibi olmasın ama biri evlat biri namus tabiiki insan çaresiz kalırsa mecburen olur ama.. ben hemen yaparım kesin yparım gibi sözlerde biraz abartı gelıo bana.. Allah kimseye böle bişe yaşatmasın rabbim..

Allahım tabiki kimseye böyle bişeyi yaşatmasın.. ama ben mesela hırsızlık vs. gibi suçların ( adi emellerden olduğu kadar) çaresizliktende doğduğuna inanıyorum... ilaç parası ekmek parası okul masrafı şu bu derken insanlar bazen son çare asla yapmayacakları şeyler yapabiliyolar... Allah kimseyi müşkül duruma getirmesin bu hallerle sınamasın.. çok zor kararlar ama en yapmam diyen bile o hale geldiğinde belki tam tersi davranabilecektir... büyük konuşup başa getirmemek laızm bazı şeyleri diyorum... :1no2:

Tüm careler tükenmisse...yaparim...:delphin:

Evladim gözümün önünde eriyecek ve bende daha namusu düsünecem??
Allah kimseye göstermesin allah korusun:Saruboceq:...ama bir dakika teredüt bile etmem..:kahve:

çocuğum için herşeyi yapardım ama şehrazat gibi o adamla yüzyüze de bakmazdım tekrar yada aşk yaşamazdım

çocuğum için herşeyi yapardım ama şehrazat gibi o adamla yüzyüze de bakmazdım tekrar yada aşk yaşamazdım

annelik duyguna fedakarlığına lafım yok.... :1no2::1no2: ama senden senarist olmazmış canım ya baksana sen senarist olsan dizi başlamadan bitecekmişşş :))))))) :roflol::roflol: :roflol::roflol:

bende büyük konuşmak istemem ama şehrazat gibi olsam kesinlikler yapardım

çocuğum evladım benim o namusumu düşünücem ben namuslu kalayım da çocuğum

gözlerimin önünde erisin yok olsun yapardım az bi parada değil zaten:delphin:

bana o cocugu veren Rabbime sıgıınırm... çarelerin tükendiği yerde umutların bittii yerde sığınırm Rabbime, veren de O alan da O derım .
Arkadsm herkes cocugu için elınden gelenı yapar hatta daha fazlasını ama kendı bedenını satarak degıl.
cok zor bı durum Rabbim kimseyı o druma düşürmez inşallah

aynı fikirdeyimkaydirigubbakcemile5

Back
X