Çocuğunuz trans ya da eşcinselse ne yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xx_9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.504
123
İstanbul
Soru açık.
Trans bireyler, kendilerini karşı cinse ait hisseden bireylerdir bu arada. Yani biyolojik olarak kadındırlar ama kendilerini erkek gibi hissederler ya da biyolojik olarak erkektirler ve kendilerini kadın gibi hissederler.
Eşcinsellik ise bir cinsel yönelimdir. Eşcinseller kendi hemcinslerine duygusal ve cinsel çekim duyarlar.

Ne yaparsınız?

Düşünmesi bile zor geliyor ..
Tedavi edilebilecek bir durum ise tedavi yoluna gitmek isterdim herhalde .

herkesin yaradılışı farklıdır. insan sevgisi asolan. ruhun güzelliği. gerisi fasa fiso
konu başlığındaki soruya gelince, önce üzülürüm,nedenmi,o çocuğun bu ülkede,hayatı boyunca dışlanacağını acı çekeceğini,çektireceklerini bildiğim için üzülürüm. ama kabul ederim onu bu şekilde elbette.

Arkasında durur, kol kanat gerer, benim için önemli olanın mutlu olması olduğunu söylerdim. Ben çocuğumu heteroseksüel olduğu için sevmem sonuçta değil mi?
Onur Yürüyüşü'ne beraber katılır, eğer kendini gizlemiyorsa "annenim yanındayım" pankartını taşırım.
Napayım cami avlusuna mı bırakayım? Evlat evlattır, kiminle seviştiğinden, kime aşık olduğundan bağımsız olarak.

her tedavı yontemını denerdım olmadı paşa paşa kabullenırdım

Bu konu sahibinde bir cinlik var yani. Takmış bu olaylara. Bilemedim ki. Sevismekten, cinsellikten başka bir sey konusmuyor ya..

Bu konu sahibinde bir cinlik var yani. Takmış bu olaylara. Bilemedim ki. Sevismekten, cinsellikten başka bir sey konusmuyor ya..
Öncelikle eşcinsellik, cinsellikle ve sevişmekle ilgili bir olay değildir, bir var oluş biçimidir. Yani içinde "cinsellik" geçiyor diye cinsellikle olduğunu sananları bir düzeltelim önce=) Ayrıca cinsellikten bahsetmekte de enteresan bir durum yoktur, ne zaman ki bunu yemek yemek kadar normal göreceksiniz (olması gerektiği gibi), o zaman bu işi sağlıklı yaşamaya başlayacak ve medeni bir toplum haline yavaş yavaş geleceksiniz zaten=)
Gelelim başlıkla ilgili esas kısma, nasıl ki çocuğunuz karşı cinse ilgi duyuyor diye onu tedavi ettirmeye kalkmıyorsanız, kendi cinsine ilgi duyuyor diye de onu tedavi ettirmeye kalkmamalısınız.
Bu, o bireyin var oluşuna hakarettir.
Tedavi, çocuğunuz bronşit, sinüzit, kızamık, depresyon falan gibi gerçek hastalıklar geçirdiğinde olur=)

Dışlamazdım, onu karşıma alıp yalnızlaştırmazdım. Bunu bir hastalık olarak kabul ediyorum. Bir çözüm bulmak için elimden ne geliyorsa yapardım. Allah' ın izniyle de atlatırdık.

Allah başlara vermesin, evlerden ırak...

Öncelikle eşcinsellik, cinsellikle ve sevişmekle ilgili bir olay değildir, bir var oluş biçimidir. Yani içinde "cinsellik" geçiyor diye cinsellikle olduğunu sananları bir düzeltelim önce=) Ayrıca cinsellikten bahsetmekte de enteresan bir durum yoktur, ne zaman ki bunu yemek yemek kadar normal göreceksiniz (olması gerektiği gibi), o zaman bu işi sağlıklı yaşamaya başlayacak ve medeni bir toplum haline yavaş yavaş geleceksiniz zaten=)
Gelelim başlıkla ilgili esas kısma, nasıl ki çocuğunuz karşı cinse ilgi duyuyor diye onu tedavi ettirmeye kalkmıyorsanız, kendi cinsine ilgi duyuyor diye de onu tedavi ettirmeye kalkmamalısınız.
Bu, o bireyin var oluşuna hakarettir.
Tedavi, çocuğunuz bronşit, sinüzit, kızamık, depresyon falan gibi gerçek hastalıklar geçirdiğinde olur=)

Ya sen yine banlanmissin ya.. :KK70::KK70::KK70:

Back
X