Çocuğunuza ceza veriyor musunuz?

sikayet etmeniz cozum olmaz. oncelikle kadinin yaptigi kesinlikle yanlis ama bu duruma nasil gelinmis? baba neden ses cikarmiyor? kadin yurtdisinda yalniz esi de iskolikse kadinin psikolojisi bozulmus olabilir (ki bu bahane degil), bence kadini terapiye gonderin, ayrica baba da daha cok destek olsun anneye

Hangi ulkede bu sevgi dolu kardesiniz ve yengeniz? Kusura bakmayin da yegeninizi korumaniz icin cozum bul.aya calisiyor insanlar her seye bahaneniz var. Olay ortaya cikinca cocugunu daha beter dovecek biriyse zaten ben onu elini kaldiramayacak hale getiririm. Bir de bu kisi cocuklarla calisiyormus. Is yerinde bu yuzden acilmis bir sorusturmadan sonra barinabiliyor mu bakalim. Insanlar tehdit edin bile demis onu da yapabileceginiz supheli.

Eşi işkolik falan değil. Eşine ses çıkaramayan, onun yaptığı her şeyi doğru bilen eziğin teki. Sesini çıkarsa zaten yapamazdı.
Bu duruma nasil gelinmis?
Hiçbir canlı bu ve benzeri şeyleri hak etmez bence.

Kadının psikolojisi bence de bozuk. Terzi kendi söküğünü dökemez. O nedenle her şeyi o biliyor.

''Hangi ulkede bu sevgi dolu kardesiniz ve yengeniz? Kusura bakmayin da yegeninizi korumaniz icin cozum bul.aya calisiyor insanlar her seye bahaneniz var. Olay ortaya cikinca cocugunu daha beter dovecek biriyse zaten ben onu elini kaldiramayacak hale getiririm. Bir de bu kisi cocuklarla calisiyormus. Is yerinde bu yuzden acilmis bir sorusturmadan sonra barinabiliyor mu bakalim. Insanlar tehdit edin bile demis onu da yapabileceginiz supheli.''

Çocuğun psikolojisini daha çok bozmak için mi döverdiniz annesini? Annesini dövmek ne kazandıracak? Bu çocuk yine bu evde yine bu kadınla olacak. İş yeriyle tehdit ederim. Güzel fikir. Bir daha bize göstermemesi konusunda çözümünüz ne?

Beğenmiyor değilim. Tüm fikirler çok güzel. Sonrasını düşünüyorum sadece. Türkiye'de çocuğunu istismar eden babaya tekrar çocuğunu veriyorlar. Ne değişiyor? Başka bir örnekte bir kadın eşini vurmuştu, kadın hapse girdi. Çocuğu da kadının ailesine verdiler. Keşke şikayet etmekten fazlası elimde olsaydı.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun karşı çıkardım gerekli yerlere şikayet ederdim. Öyle annede kalacağına alınsın daha iyi. Nasıl kalbiniz dayanıyor ya.
Belkide o zavallı çocuğun tek umudu halası olacak,çok üzüldümbende sizinle aynı fikirdeyim,amaç sadece kurtarmak olmalı gerisi boş

35+ yaştaydınız diye hatırlıyorum. Öz yeğeninizin anne babasının başına bugün bir şey gelse, devlet: biyolojik bağı olan halası, babaannesi, dedesi varken; çocuğu yetiştirme yurduna mı alıyor, uygulama öyle mi ?

Yeğeninizin, ne olduğunu anlatmaktan kaçındığınız bir şiddet ve tacizle yaşamasına göz mü yumacaksınız ?

Burada o zaafiyet maalesef ki var. O yuzden merak ediyoruz hangi ulke diye ilk soran da ben degilim. Cevap vermiyorsunuz ki top cevirip duruyorsunuz iste. O ulkede yasayan isleyise hakim kisiler olabilir siz belli ki hakim degilsiniz.

Ne olursa olsun karşı çıkardım gerekli yerlere şikayet ederdim. Öyle annede kalacağına alınsın daha iyi. Nasıl kalbiniz dayanıyor ya.
Belkide o zavallı çocuğun tek umudu halası olacak,çok üzüldümbende sizinle aynı fikirdeyim,amaç sadece kurtarmak olmalı gerisi boş

Burada o zaafiyet maesef ki var. O yuzden merak ediyoruz hangi ulke diye ilk soran da ben degilim. Cevap vermiyorsunuz ki top cevirip duruyorsunuz iste. O ulkede yasayan isleyise hakim kisiler olabilir siz belli ki hakim degilsiniz.
Eğer bişey yapma şansı varken bile yapmayıp yardım etmeyecekse,bizi bu deprem sonrası olan acımıza saygı duymalı,çaresizliği tekrar niye getiriyorsun önümüze

Ülkeyi söylemek zorunda mıyım? Söylemek istesem zaten yazardım.
Taciz yok.
Devlet: biyolojik bağı olan halası, babaannesi, dedesi varken; çocuğu yetiştirme yurduna mı alıyor, uygulama öyle mi ?
Anne tarafına veriyorlar. Çünkü, biz burada yaşamıyoruz.

Donup donup burayi okumak istemiyorum yorumuma yazin lutfen. Valla anlattiginiza gore dayak ailenin normali olmus el birliginizle. 2 soru var biktik sormaktan. 1) hangi ulke burasi? 2) su bir turlu yazamadiginiz sır gibi sakladiginiz siddet nedir?

Bahsettiğiniz şiddetin boyutu nedir ?
Yapamadığınıza göre ciddi bir şey olduğunu düşünüyorum.
Özelden bana yazabilirsiniz.
Benim de 8 yasında oğlum var , kendimce iyi yetiştirmeye çalışıyorum .

Taciz yok, peki ne var ? Çocuğu dövüyor mu, sağlıklı çocuğu bilerek hasta etme amaçlı ilaç vb mi veriyor , ne yapıyor ?

Çocuğu şikayet ettim ve devlet aldı ya da hiçbir şey yapmadı. Çocuk daha çok şiddet görecek. Hala da yok. Ne yapacaksınız? Elimde delil yok. Anne, baba dedi ki, halası uydurdu. Bu konuda çözümünüz nedir?
Eğer bişey yapma şansı varken bile yapmayıp yardım etmeyecekse,bizi bu deprem sonrası olan acımıza saygı duymalı,çaresizliği tekrar niye getiriyorsun önümüze
Dalga geçilmek için açılmış bir konuya benziyor mu? Daha bugün şahit oldum. Gözlemleyeceğim diyorum. Türk ailelere danışacağım diyorum.

Donup donup burayi okumak istemiyorum yorumuma yazin lutfen. Valla anlattiginiza gore dayak ailenin normali olmus el birliginizle. 2 soru var biktik sormaktan. 1) hangi ulke burasi? 2) su bir turlu yazamadiginiz sır gibi sakladiginiz siddet nedir?
Bazı üyelere özelden yazdım. Fikir alışverişinde bulundum ama size özellikle cevap vermeyeceğim. Yazmak istesem yazardım iki kere tekrarladım. Yazmadığıma göre söylemek istemiyorum. Ben gittikten sonra çocuğun durumunu takip edecek, bana haber verecek kimse olmayacak. Arkadaşlarını tanıyorum, kıllarını kıpırdatmazlar.

Gercekten yani. Kac konuda yazdim iyice yorulduk yiprandik canimiz burnumuza gelmis. Kac canimizi vermisiz topraga hatta daha verrmedik bile. Biri cikar kocam sevgilim beni eziyor ama seviyorum, biri der yegenime siddet uygulaniyor ama ben ne yapsam da su bulanmasa? Kiyamet kopsun gerekirse. Benim de kardesim var eger bir gun cocuguna fiske vurursa kafasindan kivilcim cikartacagimi bilir.

Ben konunuzdan bir şey anlamadım.. Ne verilen cezanın ne olduğunu yazmışsınız ne de hangi ülke olduğunu..Eğer benim yeğenim olsaydı o an gösterirdim tepkimi, devam ediyorsa da bir arkadaşın dediği gibi ilgli makamlara söylemekle tehdit ederdim. Bana değil onlara açıklasın çocuk yetiştirme felsefesini. Kaldı ki NE YAZIK Kİ öyle bir şikayetle çocuk hemen anne babadan alınmaz.

Dayak benim hassas çizgim. İki çocuğuma da el kaldırmadım. Annem babam cahil okuyamamış insanlardı bir kere dayaklarını yemedik. Evet ben de ceza veririm ama işte sevdiği bir şeyden mahrum etme ya hayır deme şeklinde dayak ne ya. Arsız olup çıksın. Ergenlikte görür bu işin sonunu

Bazı üyelere özelden yazdım. Fikir alışverişinde bulundum ama size özellikle cevap vermeyeceğim. Yazmak istesem yazardım iki kere tekrarladım. Yazmadığıma göre söylemek istemiyorum.
Yazmazsiniz tabi. Isine gelmeyen cevabi alan herkese bir snobluk cokuyor zaten farkindayiz. Odunuz kopuyor onu bile yazamiyorsunuz sanki sizi bulabilecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…